Осасуна - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Осасуна - Барселона

Мнениеот drvasko98 » 15 фев 2012 15:23

Това много хубаво, но само ти в целия свят мислиш така, което мен ме кара да си мисля, че не си прав :)

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 15 фев 2012 17:12

drvasko98 написа:Това много хубаво, но само ти в целия свят мислиш така, което мен ме кара да си мисля, че не си прав :)

Нещо ми бягаш от компетентност - значи хем си за Челси, хем не харесваш Реал и хем мразиш Барса? :?
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 15 фев 2012 19:54

megan fox написа:
mrazq_4ervenoto написа:"чаршафите" от Мадрид са ми безразлични. Но след ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА ВЕКА, което Извърши норвежкия рецидивист-брат на Андерш Брайвик- Йовребо на "Стамфорд Бридж", и покушението срещу любимият ми отбор ЧЕЛСИ през 2009г, Барселона ми е най-омразния отбор в света! НИКАКВО ПРАВО нямат да реват от съдиите-още 1000 мача да ги порежат, пак няма да изкупят онова престъпление!...Както и на Брайвик му е малко доживотен затвор...или лудница...

Ти не си добре! Или си много луд, или си много надрусан!! Стига с тоя Йовребро, защото той подпря повече вас, отколкото нас! Изтегли си мача и го гледай отново! Да видиш как не свири 2 дузпи и за нас, как спестява два червени картона на вас - на Балак и Босингва и как дава измислен червен картон на Абидал! Нямаше да имам нищо против Йовребро да ви свири и трите дузпи, които спести, но при положение, че свиреше и двете наши дузпи и най-важното изгони Балак и Босингва, вместо да гони нашият Абидал! Според теб колко секунди щяхте да издържите с двама по-малко, преди да ви нахакаме първият гол? Аз залагам на максимум 90 секунди! И той мач щяхте да го загубите разгромно с поне 7-8 гола разлика, да не говороим, че като останете с двама по-малко едната претенция за дузпа просто нямаше да я има, защото нямаше да можете да мините центъра, камо ли да стигнете до нашето наказателно поле, че да искате дузпа...

И освен всичко това си набий в кухата тиква, че 1/2 финалите на ШЛ се играят в два мача, а на този на Камп Ноу рефера ви подпря зверски вас! Това защо не го помниш ве неглец, или ако го помниш защо не го казваш? Ебати наглият лицемер! Заслужавате тая година пак да се паднете с нас и пак да ви отстраним по същият начин, че да се научете да виждате/помните всичко, а не избирателно! Баси наглеца!

По тоя начин много слабо да ги отстраним. С тая игра повече 1 гол няма да вкарат в двата мача и с голова разлика, да речем, AGG 5-1 :roll: ми се вижда добре, а и Челси няма да може да стигне до 1/4 или 1/2, така че слабо :twisted: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 фев 2012 20:57

drvasko98 написа:Това много хубаво, но само ти в целия свят мислиш така, което мен ме кара да си мисля, че не си прав :)

Добре, че съм само аз... :lol: :lol: :lol: А и най-хубавото е, че мога да ти постна видео клип и сам да видиш, че съм прав! След мача всички бяха афектирани от трите недадени дузпи за Челси и се говореше само за това. Понеже Барса продължи към финала всички забравиха за реферските грешки във вреда на отбора, но това, че масово бяха забравени не означава, че ги нямаше! Просто никой не им обърна внимание, защото ВЪПРЕКИ тях Барса се класира напред! И накрая се получи следното: "Една лъжа казана 100 пъти се превръща в истина". Сега вече всеки помни как Йовребро не е свирил трите дузпи за Челси, без значение дали изобщо са гледали мача и за всичко останало са като коне с капаци! Поствам им клип, гледат го и накрая пак си знаят тяхното: "ама Йовребро не даде 3 дузпи за Челси". Е мама му стара, да така е, не ги даде, но освен това не даде още един куп неща в мача - това защо се забравя? Защо се забравя мача на Камп Ноу и неотсъдената дузпа срещу Анри? В реванша защо се забравя примерно играта с ръка на Балак на метър-два от гол линията на Челси или пък защо се забравя измисленият червен картон на Абидал? А? Ако Йовребро свиреше за Барса щеше ли да даде директен НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕН червен картон, след СИМУЛАЦИЯ на Анелка? Всички говорят, че играчите на Барса били симуланти..., ама не искат да помнят, когато срещу Барса се симулира! Всички говорят за картона на Пепе 2011-а, след симулацията на Алвеш, но забравят картона на Абидал след симулацията на Анелка? Е до кога така? Значи, ако е против Барселона може, но ако е за Барселона не може, така ли? Айде стига глупости! Или помнете и коментирайте всичко, или млъкнете и да не ви чувам претенциите, защото са абсолютно неоснователни и мога с клипове да го доказвам!

И не на последно място по важност: може само аз в цял свят да смятам, че е така и това не означава, че не е вярно! То и само Аристотел в цял свят е вярвал, че Земята е кръгла, а не плоска... кой се е оказал прав? Аристотел, който е бил сам срещу всички или останалите? Галилей сам на света е смятал, че Земята не е център на Вселената и че Слънцето не се върти около нея... кой е бил прав Галилей, който е бил сам в убежденията си или всички останали? Дори и само аз да смятам, че Йовребро е ощетил Барселона това не означава, че не съм прав!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Барселона”