Барса - Реал 1/4 финал за КнК 2:2 FT, 4:3 общ резултат.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Барса - Реал 1/4 финал за КнК 2:2 FT, 4:3 общ резултат.

Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 19:16

[center]СНИМКИ: Супермодел аплодира успеха на Барса[/center]

Един от най-популярните супермодели – Бар Рафаели – зае място на „Ноу Камп“ за снощното дерби между Барселона и Реал Мадрид. Израелската топ манекенка, бившо гадже на Леонардо Ди Каприо, имаше специално място във VIP ложата на стадиона, и явно развълнувана от развитието на мача, не спираше да публикува снимки в своята Twitter страница, с кратки коментарчета за случващото се на терена.

Още преди първия съдийски сигнал, тя показа на феновете си специалната гривна, даваща й право на място във VIP-а на „Ноу Камп“, а след последния съдийски сигнал позира с двамата президенти.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=249247

Който разбира, Барселона избира!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2012 19:21

Не, резултата трябваше да е 0:2 още преди първия ви гол и никой не знае как щеше да се развие мача по-нататък. Да не говорим, че ако беше получил картон при първата ситуация, не е ясно дали щеше да си изкара картон при втората. Това не е математика да ги сумираш така, това е футбол. Една единствена ситуация може да промени всичко след нея. Обективно погледнато Реал можеха да изпуснат и двете дузпи, нищо не се знае. Тук говорим за фрапантни съдийски грешки, повлияли на изхода от мача, не да разглеждаме под лупа всеки фаул. Ако КР имаше жълт картон преди нарушението срещу Алвес разбирам да го коментираш, ама да твърдиш, че понеже после си бил изкарал, това щяло да е червен е нелепо. Много добре знаеш, че играч с картон играе винаги с едно наум.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 19:29

realist написа:Не, резултата трябваше да е 0:2 още преди първия ви гол и никой не знае как щеше да се развие мача по-нататък. Да не говорим, че ако беше получил картон при първата ситуация, не е ясно дали щеше да си изкара картон при втората. Това не е математика да ги сумираш така, това е футбол. Една единствена ситуация може да промени всичко след нея. Обективно погледнато Реал можеха да изпуснат и двете дузпи, нищо не се знае. Тук говорим за фрапантни съдийски грешки, повлияли на изхода от мача, не да разглеждаме под лупа всеки фаул. Ако КР имаше жълт картон преди нарушението срещу Алвес разбирам да го коментираш, ама да твърдиш, че понеже после си бил изкарал, това щяло да е червен е нелепо. Много добре знаеш, че играч с картон играе винаги с едно наум.

Имахте положения, за да го направите 0:2 - ФАКТ! А кой ви е виновен, че не ги реализирахте? Пак ли рефера? :? :? :?

И без това вече е минало, просто исках да покаже, че несправедливо Моуриньо пак се оправдава със съдията? Какво му пречеше да пусне същият офанзивен състав и за мача на Бернабеу? Двата мача са общо 180 минути, а Реал играха футбол само 40-50 минути! Кой е виновен за това? Определено не е Барселона, или рефера! Търсете виновника друга де, то публиката на Бернабеу по време на мача с Атлетик Билбао си каза мнението де! Видя се тя кого смята за виновен, но преводача пак търси под вола тела!

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 26 яну 2012 19:35

А ве Реал направи едно силно полувреме срещу Барса и вече сички ги искарахте по-добри!Оправете се бе хора,видяхте какво стана на Бернабеу-Барса ви разпиля!Тоя сезон Барса заслужава трябъл!Много по-добри са и от снощи си мисля,че ако това беше мач от ШЛ то тогава в мача щеше да има 3 червени картона за Реал!Баси те тея не са футболисти!Това не е държание на играчи на велик клуб!Или играчите,трениора и всичко от клуба не заслужават да са в него или явно големите ТРАДИЦИИ на ''Виликия Реал'' са такива.На Пепе другия път преди мача тряа му дадат колан!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vanhio
Контакти:

..

Мнениеот vanhio » 26 яну 2012 20:34

Стига бе момчета.. Чак и некъв снимков материал да си давате, все едно е някакво разследване..
Барса и Реал са най-подпираните отбори в Испания, това не е някаква тайна. Кой отбор е бил по облагодетелстван е някаква невъзможна математическа задача. Това значи да има някой който да помни всички мачове и на двата отбора (за да може да бъде обективен), и да почнат едни изчисления коя засада е по-важна, кой картон е по-решаващ. Не знам дали на вас ви звучи сериозно, но лично на мен не ми.
Свирен е мача край. Днес тоя отбор е намазал нещо от съдията, утре ще е другия. Тея спорове идват вече тип Левски ЦСКА. Убеди другия, че твоя отбор е по-добър. Няма как да стане, всеки е прав за себе си. Цялото безкрайно оправдаване 3 червени картони за вас, 8 дузпи за нас е едно голямо чесане на езици. Какъв е смисъла на всеки който напише "Барса са смешници бялблябля" да се постват 5000 коментара, да се дават примери как заради еди-кое си нарушение не е даден еди-какъв си картон.. Отбор като този няма нужда от форумна "защита". Успехите му говорят сами за себе си, а тези които мислят, че тези успехи са незаслужени, да си го мислят. Това, че някой ще напише в кой мач Барса е ощетена в еди-кое си положение няма да промени мисленето на никой. Да кажем, че Пепе е трябвало да бъде изгонен всеки път срещу Барса последните примерно 4 мача, какво ? Той ще ти каже, че еди-кой си е симулант и е трябвало да му дадат 15 жълти за симулации. Това е омагьосан кръг. Дават се няколко хиляди примера и в крайна сметка въпросния "спор" е там където е бил винаги, до никъде. Аз пак ще чувствам, че Барса са симуланти подпирани от съдията. Или - пак ще чувствам, че Реал са ръгбисти които не могат да губят.
Който гледа този отбор и мисли, че не заслужават успехи които постигат, просто не съществува аргумент които да го убеди в обратното. Да имаш 15 000 постове като форумен адвокат за мен е необяснимо. Ако си фен на този отбор, мисля, че има много повече смисъл да използвш енергията си в това да се радваш на успехите му. Защото ако си дадем сметка, всички които сме фенове на този отбор имаме огромен късмет да гледаме това поколение. Даже бих казал, че до голяма степен сме много разглезени. Този отбор не губи. Ако загуби, от който и да е било е драма, нещо което не очакваме (до голяма степен, все пак няма непобедими отбори). А това няма как да продължава още много време, в тази игра може да доминираш определено време и то не толкова много.
Така, че вместо да се натоварвате да спорите с хора които 99.99% няма да срещнете никога през живота си, гледайте на позитивното на моментите през които отбора минава.
Нали знаете идиота как побеждава в спорове ? Сваля ви на неговото ниво и ви побеждава чрез опита си..

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: ..

Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 21:02

vanhio написа:Който гледа този отбор и мисли, че не заслужават успехи които постигат, просто не съществува аргумент които да го убеди в обратното. Да имаш 15 000 постове като форумен адвокат за мен е необяснимо. Ако си фен на този отбор, мисля, че има много повече смисъл да използвш енергията си в това да се радваш на успехите му. Защото ако си дадем сметка, всички които сме фенове на този отбор имаме огромен късмет да гледаме това поколение. Даже бих казал, че до голяма степен сме много разглезени. Този отбор не губи. Ако загуби, от който и да е било е драма, нещо което не очакваме (до голяма степен, все пак няма непобедими отбори). А това няма как да продължава още много време, в тази игра може да доминираш определено време и то не толкова много.
Така, че вместо да се натоварвате да спорите с хора които 99.99% няма да срещнете никога през живота си, гледайте на позитивното на моментите през които отбора минава.

Защо ли си мисля, че мен визираш... ;) Е по едно стечение на обстоятелствата не съм само форумен адвокат... :mrgreen: На някои от нас това си ни е професията като цяло. ;)

Аз обаче гледам по различен начин на нещата! Да, радвам се, че съм съвременник на този велик отбор, най-великият за всички времена в историята на футбола, но каталунеца вътре в мен не може да позволи на някаква измет да петни името на отбора и да се опитва да омаловажава успехите на клуба! Аз съм човек, който без да се замисли ще убие, ако се налага, за да защити честта на Барса! :twisted: Така че колкото и безсмислено да изглежда и колкото и време да ми струва аз винаги ще отговоря на всяка една провокация подобаващо! Още повече, че време имам предостатъчно - цяла вечност! - предимството да си безсмъртен! :twisted:

Виждам, че си нов във форума..., но бързо ще влезеш в час! Когато някой скочи срещу Барса аз съм пръв на барикадата! За теб може да е безсмислено, за мен е начин на живот!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2012 22:01

Мегане, то кво излезе, че сме колеги :) Обаче ти така и не запомни, че не съм фен на Реал и продължаваш с това "вие" "имахте" и т.н. Да, напоследък в Ел Класико съм за Реал, поради причини, които изложих многократно, но не съм фен на Реал и никога не съм бил. Всъщност в Испания симпатизирам най-много на Атлетико М, с които имаме много тесни връзки по много направления.
Не съм тук да се заяждам, просто понякога ми се спори (сигурно професионално изкривяване). Успех с отбора и в професията и...нали знаеш, нищо лично :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 22:34

realist написа:Мегане, то кво излезе, че сме колеги :) Обаче ти така и не запомни, че не съм фен на Реал и продължаваш с това "вие" "имахте" и т.н. Да, напоследък в Ел Класико съм за Реал, поради причини, които изложих многократно, но не съм фен на Реал и никога не съм бил. Всъщност в Испания симпатизирам най-много на Атлетико М, с които имаме много тесни връзки по много направления.
Не съм тук да се заяждам, просто понякога ми се спори (сигурно професионално изкривяване). Успех с отбора и в професията и...нали знаеш, нищо лично :)

С този ник... дето си избрал какво очакваш?! Да ти се усмихвам и да ти се радвам ли? И без това днес съм в настроение за кавги, в общи линии троля всеки, чието мнение не ми харесва. ;)

П.П. Още съм само студент по право, има време, докато завърша. :) А след като завърша нямам намерение да ставам адвокат - искам да съм съдия. :) - последната дума винаги ще е моя и ще е най-тежка и решаваща! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 26 яну 2012 23:18

megan fox написа:
eelche написа:...

A ти кой беше? Айде като изглеждаш един ИСТИНСКИ мач тогава говори! Само напълно жалък комплексар, АБСОЛЮТНО НИЩО не разбиращ от футбол ще надрънка такива лъжи като теб!

Умри от яд! Барселона отново е над Реал! Чупката и дано жалките подобия на отбори, на които симпатизираш само така да ги режат, както рязаха Барса в двата мача с Реал!

Ебахти обективния ;ддддд......
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 яну 2012 23:25

Честито класиране :!: Барса изигра много слаб мач и виновен за това бе Реал, много силен мач на Озил и страхотен удар. Позитивното за Барса е класирането и гола на Алвеш, негативното 2те контузии. Много труден полуфинал срещу Валенсия, на Местая се играе трудно но поне реванша е на Кампа.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Върни се в “Барселона”