vanhio написа:Който гледа този отбор и мисли, че не заслужават успехи които постигат, просто не съществува аргумент които да го убеди в обратното. Да имаш 15 000 постове като форумен адвокат за мен е необяснимо. Ако си фен на този отбор, мисля, че има много повече смисъл да използвш енергията си в това да се радваш на успехите му. Защото ако си дадем сметка, всички които сме фенове на този отбор имаме огромен късмет да гледаме това поколение. Даже бих казал, че до голяма степен сме много разглезени. Този отбор не губи. Ако загуби, от който и да е било е драма, нещо което не очакваме (до голяма степен, все пак няма непобедими отбори). А това няма как да продължава още много време, в тази игра може да доминираш определено време и то не толкова много.
Така, че вместо да се натоварвате да спорите с хора които 99.99% няма да срещнете никога през живота си, гледайте на позитивното на моментите през които отбора минава.
Защо ли си мисля, че мен визираш...

Е по едно стечение на обстоятелствата не съм само форумен адвокат...

На някои от нас това си ни е професията като цяло.

Аз обаче гледам по различен начин на нещата! Да, радвам се, че съм съвременник на този велик отбор, най-великият за всички времена в историята на футбола, но каталунеца вътре в мен не може да позволи на някаква измет да петни името на отбора и да се опитва да омаловажава успехите на клуба! Аз съм човек, който без да се замисли ще убие, ако се налага, за да защити честта на Барса!

Така че колкото и безсмислено да изглежда и колкото и време да ми струва аз винаги ще отговоря на всяка една провокация подобаващо! Още повече, че време имам предостатъчно - цяла вечност! - предимството да си безсмъртен!
Виждам, че си нов във форума..., но бързо ще влезеш в час! Когато някой скочи срещу Барса аз съм пръв на барикадата! За теб може да е безсмислено, за мен е начин на живот!