megan fox написа:Морски, нека да позная: сега нямаше нарушение на Рамос?![]()
![]()
Ако ще си броим фаловете- нека позная вие сякаш нямате фалове за цял мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот MORSKI » 26 яну 2012 00:23
megan fox написа:Морски, нека да позная: сега нямаше нарушение на Рамос?![]()
![]()
Мнениеот niki87 » 26 яну 2012 00:24
Мнениеот MORSKI » 26 яну 2012 00:25
megan fox написа:MORSKI написа:Айдер у лево ще викаш на някой друг! СБъркал си човека!Не си в Климент!
Ще викам на който си поискам! Чуваш ли у лево?!!! На който не му понася да се изнася! Имате си раздел... марш в него!
Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 00:25
MORSKI написа:megan fox написа:Морски, нека да позная: сега нямаше нарушение на Рамос?![]()
![]()
Ако ще си броим фаловете- нека позная вие сякаш нямате фалове за цял мач![]()
![]()
Играете най-чистия футбол на света, даммм
Мнениеот vanhio » 26 яну 2012 00:27
MORSKI написа:megan fox написа:MORSKI написа:Айдер у лево ще викаш на някой друг! СБъркал си човека!Не си в Климент!
Ще викам на който си поискам! Чуваш ли у лево?!!! На който не му понася да се изнася! Имате си раздел... марш в него!
Мери си приказките ти казах! На никой никого няма да оставя да ми говори така! Така ще си говориш на аверите не на мен! Ще си правя каквото си посикам и ще си пиша където поискам! Ти най-малко си човека, който да ми каже! Не ме карай да си развалям мнението за теб! Казах!
Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 00:28
MORSKI написа:megan fox написа:MORSKI написа:Айдер у лево ще викаш на някой друг! СБъркал си човека!Не си в Климент!
Мери си приказките ти казах! На никой никого няма да оставя да ми говори така! Така ще си говориш на аверите не на мен! Ще си правя каквото си посикам и ще си пиша където поискам! Ти най-малко си човека, който да ми каже! Не ме карай да си развалям мнението за теб! Казах!
Мнениеот BOCA. » 26 яну 2012 00:28
Мнениеот c0mba » 26 яну 2012 00:28
Мнениеот fireblood » 26 яну 2012 00:28
Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 00:29
vanhio написа:Щом ти можеш да пишеш каквото си поискаш, всеки може.. Интересен начин на мислене. Мислене ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта