Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT

Мнениеот megan fox » 19 яну 2012 03:30

sl321 написа:Много ще ви е гадно в момента в който си мислите че със сигурност ще спечелите ,да загубите.Това е Реал Мадрид,не забравяйте!Това че биете толкова пъти подред е голям успех,но не правило!Много скоро нещата ще се обърнат,а вие с тази настройка ще бъдете много изненадани и тъжни!

Ест, че все някога серията от успехи ще секне. И в този момент ще бъдем тъжни. Но сега ни се е паднало да се радваме и не виждам причина да не го правим. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 19 яну 2012 03:48

Барселона просто е велик отбор, трябва да сме много щастливи, че сме съвременници на този отбор, просто разликата между тях и всички останали отбори е много много голяма.
Фенове на Реал, недейте да плюете Мауриньо, той е голям треньор, просто срещу него има Гуардиола - Меси - Шави - Иниеста, а такива футболисти в един отбор рядко се срещат !!!

Честито на всички фенове на Барса !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 яну 2012 04:06

Истината е следната:
Ако Лео Меси,Шави и Иниеста се напънат в който и да е мач срещу който и да е съперник в каквато и форма да е той...Барселона при всички положения ще победи.Това е.А като прибавим и Фабрегас,Санчес,вечния Пуйол,Бускетс,Вия,Алвеш,Пике...е,този отбор наистина няма как да бъде бит.Може да прави хиксове в Примера,но те са от подценяване и нищо повече.В момента в който Барса е на нокти нищо и никой не е в състояние да ги спре,дали случаен гол,дали 7 защитника в бяло и тактика от палеолита-с яки магарешки ритници,кеч влизания,мръснишки настъпвания на падналия Меси...НИЩО не помага.Мауриньо не е голям треньор,а просто един анахроник опитващ се с праисторическо катеначо и мръснишки прийоми да дестабилизира съперника или да го изнерви.Това е.Реал от край време играе като шипченски опълченец насред собствения си Бернабеу и резултата е 5 победи за Пеп и 2 равенства,Пеп практически не е губил от Реал и тотално смазва измисления стил на Мауриньо с португалски дърводелци и гелосани мачовци.Тези играчи в бяло нямат шанс да бият Барселона когато каталунците излязат да мачкат.Жалкото обаче е,че Реал е клуб изповядващ философия нямаща нищо общо с дърварските и селски номера на които Моу учи своите играчи,нито пък в Реал е играла цяла колония дървари не знаещи нищо друго освен да се ритат като коне.Там е голямата трагедия на балета,повече ги харесвах от времето на Зидан и Раул,тогава бяха голям отбор.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 19 яну 2012 07:58

Честита победа на феновете на Барса!!! Не гледах мача, но от репортажа видях, че Барса все още играе най-добрия футбол и чак почва да ми става жал за Реал.
Тъжно ми става, не защото "белите балерини" постоянно губят от каталунците, а защото са повече от смешни когато се опитват да правят техните гадни номера- да се опитат да контузят някой, да го ударят или блъснат без съдията да ги види. Това просто не е начин на поведение за голям отбор, какъвто претендира да бъде Реал Мадрид.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 19 яну 2012 08:53

Без да съм пристрастен в испанския футбол не мога да не кажа - горките реал!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 19 яну 2012 10:32

За мен Реал трябва да промени политиката си и да дава повече шанс на възпитаниците на школата си, които пълнят националните отбори и печелят първенство след първенство. Вярно е, че се търсят незабавни резултати, но все пак тези момчета заслужават повече доверие. Икер, Раул и Гути го доказаха. Как е въможно след мачовете, които направиха Мората и особено Сарабия на Европейското в Румъния да не получат никакъв, ама никакъв шанс. Та това са най-добрите футболисти набор 92 по мнението на специалистите. Делофеу направи своя дебют за Барса, Гуардиола му дава шанс, а съвсем не е толкова талантлив като Сарабия. И още нещо, през лятото Барса взе двама футболисти и плати около 60млн. евро, но те значително повишиха класата на отбора. Реал взе четрима(Коентрао, Сахин,Алтънтоп и Каехон), но те съвсем не повишиха класата на отбора. А в същото време собствени играчи като Солдадо, Мата и Негредо правят фурори с отборите си.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 19 яну 2012 10:37

AntrAcsA на 19 Яну 2012 02:15

@Реалист, явно нямаш никаква връзка с Реалността ! Реал играха мега грубо мега селско, целта им не бе да вкарат гол а да вкарат някой играч на Барса в болницата + един куп симулации... Този Реал е срамота за цялата история на този велик клуб и ти одобряваш това ??
Shame of you !!!

Аз нито одобрявам, нито защитавам Реал. Думата ми беше за играчите на Барса (не всички, разбира се). Признавам, че не следя редовно испанското първенство, но съм гледал доста мачове на Реал и последното, което мога да кажа е, че са грубиянски отбор. Да, второто полувреме вчера извадиха балтиите, но и това е разбираемо. Цялото това напрежение се нагнети от мачовете за ШЛ миналата година, в които Барса спечели меко казано подло. Специално за Пепе, мнението ми е, че е крайно рисков футболист и не го слуша главата. Обаче в първия мач за ШЛ миналата година го изгониха без причина и тази провокация няма как да не породи нерви.
А човека, който твърди, че в Ливърпул има "падащи звезди" ще помоля да уточни кого визира. Такова поведение е възможно само от латиноси. Вие представяте ли си примерно Джерард или Кара да почнат да се мятат като риби на сухо по терена, само за да изкарат някой картон на противника? Щото аз не си го представям. Достойнството винаги е по-важно от която и да било победа. Меси например е невероятен футболист, но е леке и женчо и затова много хора не го обичат, докато Джерард няма човек, който да не го уважава, защото освен голям футболист е и голям мъж. В Барса такъв е Шави и затова му свалям шапка за всичко, което е. Нищо, че заради лилипута го лишиха от напълно заслужена Златна топка.

EthanHuntt
Контакти:

Мнениеот EthanHuntt » 19 яну 2012 10:54

realist написа:
Аз нито одобрявам, нито защитавам Реал. Думата ми беше за играчите на Барса (не всички, разбира се). Признавам, че не следя редовно испанското първенство, но съм гледал доста мачове на Реал и последното, което мога да кажа е, че са грубиянски отбор. Да, второто полувреме вчера извадиха балтиите, но и това е разбираемо. Цялото това напрежение се нагнети от мачовете за ШЛ миналата година, в които Барса спечели меко казано подло. Специално за Пепе, мнението ми е, че е крайно рисков футболист и не го слуша главата. Обаче в първия мач за ШЛ миналата година го изгониха без причина и тази провокация няма как да не породи нерви.
А човека, който твърди, че в Ливърпул има "падащи звезди" ще помоля да уточни кого визира. Такова поведение е възможно само от латиноси. Вие представяте ли си примерно Джерард или Кара да почнат да се мятат като риби на сухо по терена, само за да изкарат някой картон на противника? Щото аз не си го представям. Достойнството винаги е по-важно от която и да било победа. Меси например е невероятен футболист, но е леке и женчо и затова много хора не го обичат, докато Джерард няма човек, който да не го уважава, защото освен голям футболист е и голям мъж. В Барса такъв е Шави и затова му свалям шапка за всичко, което е. Нищо, че заради лилипута го лишиха от напълно заслужена Златна топка.

Непосредствено преди мачовете за ШЛ миналата година имаше други два мача, в които такъв келеш като Пепе илюстрира в колко жалко отборче се е превърнал големия Реал. Пепе го изгониха несправедливо да, преди това на 8 пъти трябваше да бъде изгонен справедливо. Нормално е когато на един играч му спестят 5 картона в един мач и той продължава да се изживява като олигофрен, да бъде изгонен и след не толкова грубо нарушение или съдията да се заблуди след симулация. Всъщност Барса много добре реагират на подобен "стил" на игра. Не отвръщат на грубостта защото биха паднали ниско като реал, а правят така, че реал сами да си патят от своята идиотщина.
"Меси е леке и женчо" ?!?!? - Смени си дилъра, бе, цървул!

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 19 яну 2012 11:01

enguerino написа:Честита победа :!: Голям Капитана, голям Абидал 8-)

А, да. Забравих да отбележа, че когато КР се премести вдясно, Абидал не го остави един път да мине, противно на Алвеш, който се ядоса, че гола стана в неговата оголена (както почти винаги) зона. При гола - страшно овладяване преди всичко и реализация.

[offtopic]Чакаме ги на Камп-а :mrgreen:[/offtopic]
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 19 яну 2012 11:07

Меси е женчо, да. По цял мач се търкаля, пищи като момиченце и само проси картони за противника. Да, няма спор, че е доста фаулиран футболист, но спомнете си Марадона (които са били родени тогава). Той беше много по-фаулиран, а и тогава се играеше доста по-твърд футбол и въпреки това след нарушение става и продължава, без да мрънка и реве.
И ако обичаш, спести си обидните квалификации, защото аз никого не съм обидил и падаш доста ниско. Да не говорим колко е изнежено да обиждаш човек, когото не познаваш и не е срещу теб, за да може да ти отговори подобаващо.

Върни се в “Барселона”