AntrAcsA на 19 Яну 2012 02:15
@Реалист, явно нямаш никаква връзка с Реалността ! Реал играха мега грубо мега селско, целта им не бе да вкарат гол а да вкарат някой играч на Барса в болницата + един куп симулации... Този Реал е срамота за цялата история на този велик клуб и ти одобряваш това ??
Shame of you !!!
Аз нито одобрявам, нито защитавам Реал. Думата ми беше за играчите на Барса (не всички, разбира се). Признавам, че не следя редовно испанското първенство, но съм гледал доста мачове на Реал и последното, което мога да кажа е, че са грубиянски отбор. Да, второто полувреме вчера извадиха балтиите, но и това е разбираемо. Цялото това напрежение се нагнети от мачовете за ШЛ миналата година, в които Барса спечели меко казано подло. Специално за Пепе, мнението ми е, че е крайно рисков футболист и не го слуша главата. Обаче в първия мач за ШЛ миналата година го изгониха без причина и тази провокация няма как да не породи нерви.
А човека, който твърди, че в Ливърпул има "падащи звезди" ще помоля да уточни кого визира. Такова поведение е възможно само от латиноси. Вие представяте ли си примерно Джерард или Кара да почнат да се мятат като риби на сухо по терена, само за да изкарат някой картон на противника? Щото аз не си го представям. Достойнството винаги е по-важно от която и да било победа. Меси например е невероятен футболист, но е леке и женчо и затова много хора не го обичат, докато Джерард няма човек, който да не го уважава, защото освен голям футболист е и голям мъж. В Барса такъв е Шави и затова му свалям шапка за всичко, което е. Нищо, че заради лилипута го лишиха от напълно заслужена Златна топка.