Барселона - Бетис 15.01.2012 от 22:30 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Бетис 15.01.2012 от 22:30 часа
Забелязал съм, че в много теми (не говоря само за този форум), а примерно и в един спортал, където чета понякога коментарите, постоянно се пишат едни и същи неща . Конкретно за мача Барселона-Бетис. Бях на заведение и не съм го гледал подробно. Хвърлях по едно око. Относно спорните ситуации - не знам как е в Англия, но по моите разбирания за нарушение, такова срещу Иниеста имаше. След като е в наказателното - дузпа. Червения картон на играча на Бетис -първия жълт го пропуснах, но втория си беше по учебник и напълно заслужен. Относно дузпата за Барселона, от повторението на ТВ+ не видях ясно къде се удря топката, но забелязах, че рефера има прекрасна видимост. Да не говорим, че тази дузпа не оказа никакво влияние върху крайния резултат. С нея и без нея - Барселона си взимаше трите точки. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Барселона - Бетис 15.01.2012 от 22:30 часа
megan fox написа:hrist0w написа:ДОБРЕ бройте си титлите и купите и си повтаряйте колко сте "ВЕЛИКИ" ,защото това са просто числа и статистика ! Нито един ФЕН НА ФУТБОЛА - НЕ НА БАРСА няма да си спомни за вашите купи с добро и с ръка на сърцето да каже да те бяха отбор който заслужаваше .. там е разликата между вас и другите отбори на ШЛ защото те честно я спечелиха ,дори и някои само веднъж ..
Ти чуваш ли се? Футбола е БАРСЕЛОНА! Всичко различно от това, което показва нашият отбор няма нищо общо с футбола!

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!