Шампионска лига : Виктория Пилзен - Барселона FT 0-4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- barca4ever
- Контакти:
Re: Шампионска лига : Виктория Пилзен - Барселона
Меси с пореден хеттрик вече 22 гола тоя сезон
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Нека дадем думата на Овчата тиква 

Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
Честита победа. Като се има предвид, че играчите изобщо не се напъваха 0:4 е отличен резултат. 
Бат Меси пак хеттрик наниза. Нека да говорят критиците му, че бил в криза...
Вече е с 202 гола за Барса, а е едва на 24 години!!!
Не знам дали на вас ви направи впечатление, но цял мач играхме с човек по-малко. В сми бяха си 11 играчите ни на терена, но все едно бяха 10 - Бускетс никакъв го нямаше, после като го смениха за Кейта и малиеца никакъв го нямаше...
Валдес вече 9 мача под ред е със суха врата.
Да продължава все така, трябва да издържи, докато рекорда стане 4 цифрено число!
Вече няма спорове кой е първи в групата!
Лошото е, че загубихме Алвеш за мача с Милан по много левашки начин. То и затова Пеп го изкара, за да натрупа няколко минути Адриано като десен бек.
От малкото време, което изкара Санчес на терена се видя, че има огромно желание да играе, а това е най-важното!
Отново честита победа на всички.

Бат Меси пак хеттрик наниза. Нека да говорят критиците му, че бил в криза...

Не знам дали на вас ви направи впечатление, но цял мач играхме с човек по-малко. В сми бяха си 11 играчите ни на терена, но все едно бяха 10 - Бускетс никакъв го нямаше, после като го смениха за Кейта и малиеца никакъв го нямаше...
Валдес вече 9 мача под ред е със суха врата.

Вече няма спорове кой е първи в групата!

Лошото е, че загубихме Алвеш за мача с Милан по много левашки начин. То и затова Пеп го изкара, за да натрупа няколко минути Адриано като десен бек.
От малкото време, което изкара Санчес на терена се видя, че има огромно желание да играе, а това е най-важното!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Честита победа. Като се има предвид, че играчите изобщо не се напъваха 0:4 е отличен резултат.
Бат Меси пак хеттрик наниза. Нека да говорят критиците му, че бил в криза...![]()
![]()
Вече е с 202 гола за Барса, а е едва на 24 години!!!
Валдес вече 9 мача под ред е със суха врата.Да продължава все така, трябва да издържи, докато рекорда стане 4 цифрено число!
![]()
Вече няма спорове кой е първи в групата!![]()
На какво основание си толкова сигурен? Нали знаеш, че в Милано обикновено падате. Няма значение срещу кой от колосите играете. Най - нормалното нещо е "Барселона" да загуби. Някой да е казал, че това ще стане лесно, но съдията ако е редовен, е напълно възможно да има повторение от Атина. "Милан" е отбор легенда, "Барселона" е временно явление, което нашите журналисти прекалено много възнасят, а не си заслужава.
"Виктория" са много силен отбор и последния мач там ще е доста труден, но при победа в Милано настроението ще е различно. Стягайте за загубата! Няма да е голяма, защото "Милан" не е чак толкова могъщ, че да разбие съперника си.
hrclspr12 написа:На какво основание си толкова сигурен? Нали знаеш, че в Милано обикновено падате. Няма значение срещу кой от колосите играете. Най - нормалното нещо е "Барселона" да загуби. Някой да е казал, че това ще стане лесно, но съдията ако е редовен, е напълно възможно да има повторение от Атина. "Милан" е отбор легенда, "Барселона" е временно явление, което нашите журналисти прекалено много възнасят, а не си заслужава.
"Виктория" са много силен отбор и последния мач там ще е доста труден, но при победа в Милано настроението ще е различно. Стягайте за загубата! Няма да е голяма, защото "Милан" не е чак толкова могъщ, че да разбие съперника си.
Човек спри наркотиците! Написа баси неадекватното мнение!
Първо, преди изиграването на мачовете от днес имаше спор дали Барса или Милан трябва да е първи във временното класиране, защото бяха с еднакви точки, но Барса бе с далеч по-добра голова разлика. Сега след победата на Барса и Х на Милан вече спор няма и всичко е ясно. Какво ще стане в Милано ще видим. Не съм врачка, за да знам.

Да мача няма да е никак лесен - това е ясно, но се съмнявам Милан да ни победи. По-скоро мача ще е скучен Х, 0:0 или 1:1 - нещо такова.

А пък Виктория са точно толкова силен отбор, колкото аз съм футболист на Барселона!
За мача няма какво толкова да се каже след дузпата и червения всичко бе ясно. Аз искам чехите да бият Бате и да продължат в ЛЕ, момчетата се мъчат да играят футбол поне
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
[center]Барса пак троши рекорди, Валдес, Гуардиола и Меси преминаха нова граница[/center]
http://gong.bg/view_article.php?article_id=234157
Чупенето на рекорди май се превърна в хоби в Барса.
Лошо няма, колкото по-високи цели си поставят момчетата в отбора, толкова по-добри ще са крайните резултати. 
Дали някъде може да се намери статистика за най-много хеттрици в рамките на един сезон и да видим дали Меси не може да счупи и този рекорд...

Барселона продължава да чупи рекорд след рекорд, като всички в клуба не спират да подобряват различни постижения. Срещу Виктория Пилзен, „каталунците“ постигнаха лесна, но запомняща се победа, с 4:0.
Вратарят на Барселона Виктор Валдес подобри рекорда на Мигел Рейна от сезон 1972/73, за страж на клуба с най-много минути без попадение във вратата си. Валдес вече има 877 минути „суха мрежа“, което е доста над 824-те минути, които държаха до момента Рейна в историята на Барселона.
Хосеп Гуардиола също ще помни успеха над Виктория Пилзен, също като Лео Меси и Алексис Санчес.
Това бе мач №200 за Пеп Гуардиола начело на първия отбор на „каталунците“, и негова 144-та победа, и гол №500 под негово ръководство.
За Лео Меси, първият гол в мача бе под №200 за него с екипа на Барса. Второто му попадение в срещата бе регистрирано под №50 за него... само за 2011-та година!
Алексис Санчес пък има много по-скромна причина да празнува, но все пак си е доста добра – това бе дебютът му в Шампионската лига.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=234157
Чупенето на рекорди май се превърна в хоби в Барса.

Дали някъде може да се намери статистика за най-много хеттрици в рамките на един сезон и да видим дали Меси не може да счупи и този рекорд...

- liverpool96
- Контакти:
liverpool96 написа:0:3 и дано тоя път отбора да реализира по-голям процент от положенията си, защото на Ноу Камп срещу същия този съперник, аз просто стоях изумен как Меси пропускаше буквално на празна врата. Време е феномена да заличи това свое недоразумение и мушне поредния си хеттрик.
Хаха, чак съм познал, че Меси ще направи хеттрик. За жалост ми се губи четвъртия.