Валенсия - Барселона - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Валенсия - Барселона - 2:2 FT

Мнениеот fcb_bg » 22 сеп 2011 13:25

1) "Треньорът на Барселона Пеп Гуардиола се съгласи с колегата си Унай Емери и обяви, че равенството с Валенсия е справедливо.
Двата тима направиха 2:2 в много интересен сблъсък и по този начин останаха без поражение, макар и за Барса това да бе второ равенството през сезона.
“Това бе страхотен футболен спектакъл. Поздравления за Валенсия, че изигра толкова силен двубой. Особено през първото полувреме съперникът ни създаде страшно много проблеми” коментира Гуардиола.
“Нормално е да се получи подобен резултат, тъй като противникът бе много силен. Вярно е, че в последните минути имахме шансове дори да спечелим, но пък през първото полувреме те създадоха отлични положения и смятам, че равенството е заслужено” добави той.
“Мисля, че този мач показа, че това е силна Лига, в която всеки един отбор има шансове да спечели. Като цяло съм доволен от представянето ни, но със сигурност ще анализираме двубоя и ще се опитаме да не повторим грешките, които допуснахме” каза още той.
“Опитахме различни варианти с трима и четирима в отбрана, което бе продиктувано от агресивната игра на противника и това, че не успяхме да контролираме мач, както се надявахме. Все пак се представихме силно и трябва да продължим по същия начин” каза още специалистът."

2) ""Във футбола най-важни са спечелените точки. В последните два мача ние изпуснахме да вземем цели 5 и това е много обезпокоително. Срещу Сантандер не играхме никак добре през първото полувреме. През втората част стояхме по-добре от съперника в средата на терена и създадохме доста голови положения. Напълно доминирахме в последните 30 минути, но така и не стигнахме до победата. Поздравявам противника за добрата му игра в защита. Независимо от нашите усилия, в хода на мача темпото на игра спадна. Това стана благодарение на смените и на симулациите на играчите на съперника, които съдиите им позволиха", заяви Моуриньо."

Открийте разликите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 сеп 2011 14:18

fcb_bg не мога да разбера как във всяка тема, без значение за какво се отнася и дискутира в нея,задължително и по презумция, трябва да се намесва преводача. Какви разлики искаш да се открият,като двата мача нямат нищо общо. Кажи ми кое е общото между начина по който игра Валенсия и начина по който игра Расинг. Моуриньо не знам,къде ги е видял тези симулации, след като такива снощи нямаше, за разлика от двубоя с Леванте. Моуриньо носи главна вина за двата слаби мача на Реал Мадрид и не може да има никакви оправдания за нищо . Но и някои фенове на каталунците, понякога наистина прекаляват и се създава впечатлението, че любовта им към Барселона е на заден план, за сметка на омразата към Моуриньо. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 сеп 2011 14:37

Madridist написа:fcb_bg не мога да разбера как във всяка тема, без значение за какво се отнася и дискутира в нея,задължително и по презумция, трябва да се намесва преводача. Какви разлики искаш да се открият,като двата мача нямат нищо общо. Кажи ми кое е общото между начина по който игра Валенсия и начина по който игра Расинг. Моуриньо не знам,къде ги е видял тези симулации, след като такива снощи нямаше, за разлика от двубоя с Леванте, Моуриньо носи главна вина за двата слаби мача на Реал Мадрид и не може да има никакви оправдания за нищо . Но и някои фенове на каталунците, понякога наистина прекаляват и се създава впечатлението, че любовта им към Барселона е на заден план, за сметка на омразата към Моуриньо. 8-)

Исках да покажа разликата в причините за изпуснатите 3т. в коментарите на двамата. За пореден път.
Пък за Моу.... Нали знаеш, че си ми е слабост още от Челси. Няма как да пропусна да отбележ, че той за пореден път оправдава слабата игра на Реал със странични фактори. Толкова ли няма човек в Мадрид, който да му потърси сметка за слабите мачове, вместо да слуша непрекъснатите му оправдания? Не, че на мен не ми харесва Реал да губи точки де...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 22 сеп 2011 18:59

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7sB2ol7Ff-w[/youtube]

От TV Gol.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 24 сеп 2011 19:57

Madridist написа:fcb_bg не мога да разбера как във всяка тема, без значение за какво се отнася и дискутира в нея,задължително и по презумция, трябва да се намесва преводача. Какви разлики искаш да се открият,като двата мача нямат нищо общо. Кажи ми кое е общото между начина по който игра Валенсия и начина по който игра Расинг. Моуриньо не знам,къде ги е видял тези симулации, след като такива снощи нямаше, за разлика от двубоя с Леванте. Моуриньо носи главна вина за двата слаби мача на Реал Мадрид и не може да има никакви оправдания за нищо . Но и някои фенове на каталунците, понякога наистина прекаляват и се създава впечатлението, че любовта им към Барселона е на заден план, за сметка на омразата към Моуриньо. 8-)

[offtopic]Ако на края на сезона преводача не е шампион или не вземе ШЛ ще напусне с обвинения към Уницеф , че пречат на успеха на Реал :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 сеп 2011 20:00

[offtopic]Ами ако продължат слабите резултати, преводача може и да не дочака края на сезона :)[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”