megan fox написа:TheGame написа:Или си гаден, шибан хейтър, привърженик на балеринките?
Това към кого е насочено?
Към мен естествено

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот pomiqrat » 23 авг 2011 22:28
megan fox написа:TheGame написа:Или си гаден, шибан хейтър, привърженик на балеринките?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Мнениеот megan fox » 23 авг 2011 22:59
pomiqrat написа:megan fox написа:TheGame написа:Или си гаден, шибан хейтър, привърженик на балеринките?
Към мен естествено
Мнениеот pomiqrat » 23 авг 2011 23:02
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Мнениеот smoothc » 23 авг 2011 23:19
Мнениеот megan fox » 23 авг 2011 23:31
smoothc написа:Мегън,тази година с кой руски отбор ще се паднете в ШЛ?
Мнениеот an4o_321 » 26 авг 2011 02:44
smoothc написа:Имам един въпрос към феновете на Барса:Никога няма да забравя един гол на Рони,от пряк свободен удар,където топката мина под стената,този гол лично за мен си остава като най-феноменалния и екстравагантен гол от фаул,в последните 5-6 години!!
Но....забравих срещу кой отбор го вкара-Челси ли беше? Не мога да се сетя,виждам го гола(в спомените си),но другия отбор не мога да се сетя,ще се радвам да ми го кажете!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта