Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ANTIMADRIDISTA
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот ANTIMADRIDISTA » 01 юни 2009 02:59

„Манчестър Юнайтед разполага с невероятни състезатели на пейката си – като Тевес, Бербатов и Гигс, но дори и с тях, мисля, че Барселона е по-добрият отбор. Очевидно каталунците са най-силни в Европа в момента. Разполага с много повече качества от „червените дяволи”. Ако се срещнат на финала за Шампионската лига, Юнайтед ще страда, тъй като Барса ще владее много повече топката”, коментира Торес.

„Отборът на Фъргюсън е настоящият шампион, и може би заради това е считан за фаворит, но мен не ме впечатлява. Това, че е фаворит, не означава, че ще спечели трофея непременно. Просто допринася за напрежението”, добави още нападателят на Ливърпул, чийто отбор направи 4:4 с Арсенал на „Анфийлд” във вторник вечер.

Мамка му, набито око има Торрес, чак не мога да повярвам :o , имам чувството че му се иска да играе при най-големите - БАРСЕЛОНА
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 03 юни 2009 17:23

Последни новини за БАРСЕЛОНА> Коментирайте, ако има кой ... Все пак нали сички висят в форума на Манафчестар или на Педал Мадрид... там е най интересно, БЕРБаА Бербааа... или Real дето прави новите жалъктус, новите лица за реклама на Пепси !

:( :( :cry:

Почти сигурно Барселона ще се раздели още през летния трансферен прозорец с камерунския си нападател Самуел Ето’о.

Ето’о отхвърли предложението на ръководството на клуба за удължаване на договора му, тъй като е недоволен от финансовите условия в него.

Барселона предложи двугодишно удължаване на настоящия контракт на Ето’о, който изтича в края на юни 2010 година и именно затова още сега каталунците ще се опитат да продадат Ето’о, за да могат да вземат трансферна сума за него.

Интерес към камерунския нападател има от страна на Интер, Милан, Лион Манчестър Сити и Милан.

Барселона обяви, че няма да поднови договора на бразилския защитник Силвиньо, който е до края на месеца.

Новината бе съобщена на интернет-страницата на европейските клубни шампиони.

35-годишният Силвиньо, бивш футболист на Арсенал и Селта Виго, игра в Барселона пет години и спечели два пъти Шампионската лига, три пъти титлата в Испания и една Купа на Краля.

Очаква се след завръщането си си от Бразилия, Силвиньо да даде и официална пресконференция, с която да се раздели с феновете на "блаугранас".

Исландският полузащитник Ейдур Гудьонсен разкри, че има предложения от отбори от четири страни, но все още не е решил къде ще играе през следващия сезон и след среща със старши треньора на Барселона Хосеп Гуардиола ще има яснота около своето бъдеще.

Гудьонсен има договор с Барселона и намекна, че може да продължи да играе за каталунците, въпреки че през последните дни твърдеше точно обратното.

„Имам оферти от отбори от четири страни. Все още не съм решил какво ще направя, но след срещата ми с Гуардиола се надявам всичко да бъде уточнено”, каза футболистът на каталунците.

„Не искам да бъда резерва и желая да ми бъде даден поне шанс, за да се докажа. Може би е време да сменя малко обстановката”, каза още Гудьонсен.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 юни 2009 00:28

Ръководството на Барселона продължава с опитите си да вземе уругвайския нападател на Атлетико Мадрид Диего Форлан.

Спортният директор на каталунците Чики Бегиристайн е отправил нова оферта към „дюшекчиите”, като този път освен 24 милиона евро Барселона е склонен да даде под наем на отбора от столицата Боян Къркич и Мартин Касерес.

Клаузата в договора за продажба на Форлан е 36 милиона евро, а футболистът има дългосточен договор с Атлетико Мадрид и последната дума има президентът Енрике Сересо.

От Атлетико потвърдиха за получената оферта от Барселона, но заявиха, че все още всичко е в много начален етап.

Новият старши треньор на Реал Мадрид Мануел Пелегрини също изрази желание да има в състава си бившия нападател на Манчестър Юнайтед Диего Форлан.
:!: :!: :roll: :roll:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 юни 2009 15:33

Кака, Кристиано Роналдо и Лионел Меси са най-добрите футболисти в света”, каза Перес.

„Ще работим за привличането на Кака и Кристиано Роналдо. От няколко дни съм тук, но нито бившият президент Висенте Болуда, нито някой друг ме е информирал за каквито и да е сделки до този момент. Ще бъде много добре, ако успеем да доведем тези прекрасни играчи в Реал Мадрид този сезон. Кристиано е един от тях”, продължи босът на „кралския клуб”.

Потребителски аватар
ANTIMADRIDISTA
Контакти:

Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот ANTIMADRIDISTA » 04 юни 2009 20:36

Според английската преса Видич може да премине в Барса срещу скромните 30 млн. :) , повод за тия спекулации е съпругата на сърбина която не успявала да се адаптира в Англия и уж го притискала да сменя държавата :mrgreen:

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=618461
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 юни 2009 23:21

ANTIMADRIDISTA написа:Според английската преса Видич може да премине в Барса срещу скромните 30 млн. :) , повод за тия спекулации е съпругата на сърбина която не успявала да се адаптира в Англия и уж го притискала да сменя държавата :mrgreen:

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=618461

Спекулация ако ме питаш !
;) ;)
MES QUE UN CLUB!

Потребителски аватар
ANTIMADRIDISTA
Контакти:

Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот ANTIMADRIDISTA » 05 юни 2009 00:16

Май само ние (с mormona) си пишем тук, подкрепа отникъде мамка му :cry:
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 05 юни 2009 14:42

ANTIMADRIDISTA написа:Май само ние (с mormona) си пишем тук, подкрепа отникъде мамка му :cry:

[center]Сички пишат в форума на Националняй отбор сега, тая секция, заради мача, аа след мача сички ще пишат в секцията на Левски и ЦСКА и естественоООО нямаа как да не се пише в темата за Манчестър заради Бербатов! То аз като гледам даже и темите за Челси, Ювентус, Real , Милан... почти никoй не пише вътре.Егати загубенящината! А половината Бърселонци незнам къде ама за последните 3-4 месеца изчезнаха.Уж още ги има, ама спряха да влизат да пишат ли неззнам... отвлича ли ги някои .... извънземните ли ???
Lord VOdOOOOO
ASOTO
??
:?: :?:: :x :x :evil: :evil:
:!: Аз сега като пусна тема за Испанския национален отбор тука в форума на БАрселона!Понежее там в националняй играят много хора от Барселона, и ако някои модератор не ми я премести в оная Каша \" Футбол - Свят\" то там е ужасно само мене ме няма там.. като някаква разбъркана стая са там темите, секи пуска за каквото се сети, даже там четох една тема \" ще отиде ли Ибрахимович в Барселона??\" и тая тема защо не е в форума на Интер или Барселона , като има такъв конкретен ??? Някои може ли да каже?? НЕ! Там ще седи, да пишат сички , и общо там в тая секция има към 30 листа с различни теми... то е такава кашаа и мазаляк че няма накъде... никакъв ред... !
Обаче като пусна темата за ЛаФурия , и ако някои не ми я премести, ще видиш как сички ще пишат, първите няколко часа в нея, ще се съберат към 6-7 мнения, максимум - 20 и после като се махне от главната страница, пак никoй няма и да влезе да пише мнение.НЕ ГИ Е СРАМ> и не след два три дни следкато пусна темата за ЛАфурия , ще се появи някои и ще пусне друга подобна някъде в секция \" Световен Футбол....\" просто аз си обичам тоя форум и сайта, и искам да изглежда по - добре и понеже имам фотошоп и сам бачкал на него, правя някои неща за темата на БАрселона, правя плакати , лога , постери сичко... и го побликувам за да е по- разчупено, амаа язък , нема активност НИКАКВА>>>> ние си пишеме само ![/center]

Потребителски аватар
ANTIMADRIDISTA
Контакти:

Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот ANTIMADRIDISTA » 10 юни 2009 20:10

mormona написа:
ANTIMADRIDISTA написа:Май само ние (с mormona) си пишем тук, подкрепа отникъде мамка му :cry:

[center]Сички пишат в форума на Националняй отбор сега, тая секция, заради мача, аа след мача сички ще пишат в секцията на Левски и ЦСКА и естественоООО нямаа как да не се пише в темата за Манчестър заради Бербатов! То аз като гледам даже и темите за Челси, Ювентус, Real , Милан... почти никoй не пише вътре.Егати загубенящината! А половината Бърселонци незнам къде ама за последните 3-4 месеца изчезнаха.Уж още ги има, ама спряха да влизат да пишат ли неззнам... отвлича ли ги някои .... извънземните ли ???
Lord VOdOOOOO
ASOTO
??
:!: Аз сега като пусна тема за Испанския национален отбор тука в форума на БАрселона!Понежее там в националняй играят много хора от Барселона, и ако някои модератор не ми я премести в оная Каша \" Футбол - Свят\" то там е ужасно само мене ме няма там.. като някаква разбъркана стая са там темите, секи пуска за каквото се сети, даже там четох една тема \" ще отиде ли Ибрахимович в Барселона??\" и тая тема защо не е в форума на Интер или Барселона , като има такъв конкретен ??? Някои може ли да каже?? НЕ! Там ще седи, да пишат сички , и общо там в тая секция има към 30 листа с различни теми... то е такава кашаа и мазаляк че няма накъде... никакъв ред... !
Обаче като пусна темата за ЛаФурия , и ако някои не ми я премести, ще видиш как сички ще пишат, първите няколко часа в нея, ще се съберат към 6-7 мнения, максимум - 20 и после като се махне от главната страница, пак никoй няма и да влезе да пише мнение.НЕ ГИ Е СРАМ> и не след два три дни следкато пусна темата за ЛАфурия , ще се появи някои и ще пусне друга подобна някъде в секция \" Световен Футбол....\" просто аз си обичам тоя форум и сайта, и искам да изглежда по - добре и понеже имам фотошоп и сам бачкал на него, правя някои неща за темата на БАрселона, правя плакати , лога , постери сичко... и го публикувам за да е по- разчупено, амаа язък , нема активност НИКАКВА>>>> ние си пишеме само ![/center]

Нищо не им пречи да пускат по едно коментарче на седмица и ще стане по оживено, но какво да се прави :lol: , ще се БОРИМ само ние двамата :lol:
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 юни 2009 20:45

ANTIMADRIDISTA написа:
mormona написа:

Lord VOdOOOOO
ASOTO
??
Обаче като пусна темата за ЛаФурия , и ако някои не ми я премести, ще видиш как сички ще пишат, първите няколко часа в нея, ще се съберат към 6-7 мнения, максимум - 20 и после като се махне от главната страница, пак никoй няма и да влезе да пише мнение.НЕ ГИ Е СРАМ> и не след два три дни следкато пусна темата за ЛАфурия , ще се появи някои и ще пусне друга подобна някъде в секция \" Световен Футбол....\" просто аз си обичам тоя форум и сайта, и искам да изглежда по - добре и понеже имам фотошоп и сам бачкал на него, правя някои неща за темата на БАрселона, правя плакати , лога , постери сичко... и го публикувам за да е по- разчупено, амаа язък , нема активност НИКАКВА>>>> ние си пишеме само ![/center]

Нищо не им пречи да пускат по едно коментарче на седмица и ще стане по оживено, но какво да се прави :lol: , ще се БОРИМ само ние двамата :lol:

Ма ужас е , скоро ще си пусна мнение за играчите от БАрселона в Испанския национелн отбор-- за купата на Конфедерациите ! ! ! Ама пак ще пишат само 5 човека и айде.Къде се затриха Lord ВОООДО , Асотооо !БАй МИЛЕЕ !

Върни се в “Барселона”