ANTIMADRIDISTA написа:Май само ние (с mormona) си пишем тук, подкрепа отникъде мамка му

[center]Сички пишат в форума на Националняй отбор сега, тая секция, заради мача, аа след мача сички ще пишат в секцията на Левски и ЦСКА и естественоООО нямаа как да не се пише в темата за Манчестър заради Бербатов! То аз като гледам даже и темите за Челси, Ювентус, Real , Милан... почти никoй не пише вътре.Егати загубенящината! А половината Бърселонци незнам къде ама за последните 3-4 месеца изчезнаха.Уж още ги има, ама спряха да влизат да пишат ли неззнам... отвлича ли ги някои .... извънземните ли ???
Lord VOdOOOOO
ASOTO
??

:

Аз сега като пусна тема за Испанския национален отбор тука в форума на БАрселона!Понежее там в националняй играят много хора от Барселона, и ако някои модератор не ми я премести в оная Каша \" Футбол - Свят\" то там е ужасно само мене ме няма там.. като някаква разбъркана стая са там темите, секи пуска за каквото се сети, даже там четох една тема \" ще отиде ли Ибрахимович в Барселона??\" и тая тема защо не е в форума на Интер или Барселона , като има такъв конкретен ??? Някои може ли да каже?? НЕ! Там ще седи, да пишат сички , и общо там в тая секция има към 30 листа с различни теми... то е такава кашаа и мазаляк че няма накъде... никакъв ред... !
Обаче като пусна темата за ЛаФурия , и ако някои не ми я премести, ще видиш как сички ще пишат, първите няколко часа в нея, ще се съберат към 6-7 мнения, максимум - 20 и после като се махне от главната страница, пак никoй няма и да влезе да пише мнение.НЕ ГИ Е СРАМ> и не след два три дни следкато пусна темата за ЛАфурия , ще се появи някои и ще пусне друга подобна някъде в секция \" Световен Футбол....\" просто аз си обичам тоя форум и сайта, и искам да изглежда по - добре и понеже имам фотошоп и сам бачкал на него, правя някои неща за темата на БАрселона, правя плакати , лога , постери сичко... и го побликувам за да е по- разчупено, амаа язък , нема активност НИКАКВА>>>> ние си пишеме само ![/center]