Барселона да изпратят златен медал в Норвегия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fillimonov
Контакти:

Re: Барселона да изпратят златен медал в Норвегия

Мнениеот fillimonov » 28 май 2009 13:32

mormona написа:
Бижутера написа:ахахаха английските дървари газ пикаят,а,че съдията снощи не даде два червени картона за Юнайтед мълчат нали :evil: :evil: първия за Кристиано Говналдо,дето направи 5 фала срещу Пуйол за 3 минути и втория за русата джинка СоПол Скоулс,който трябва в затвора да влезе заради такава балтия :evil: :evil: :evil: :evil:

Най успешняй футбол е Испанския.. Испания е евро шампион , дърварите даже не се класираха.. сега най успешната нация по трофей е Испания , дърварите с прехваленото си първенство здадоха багажа... това е сега и газ и метан и обикновен безоловен да пикаят пак се тая, гърчете се, Бърса е шампион, а английските клубчета ще чакат догодина пак... ама като знам , че Челси и Арсенал нямат традиции в тоя турнир единствено Pool има шанс някакъв.

мормон напълно не съм съгласен и съм потресен от оскверняването, което правиш на свещенната емблема
на полуфинала Чилси смачкаха барса гола беше щастлив и беше първия удар във вратата

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 май 2009 13:51

Не бе хора става дума, освен че няма клуб досега които от както има шампионска лига в тоя формат е защитил трофея си.Има и друго нещо.А именно значи от някъде 1992-1993 та година , няма изненади в спечелването на трофея.Става дума Монако стигна финал и не го взе.Челси стигна финал и не го взе, и то с късмет го загуби , заслужаваха го , но така се стече сичко , че не успяха, а бога ми те искат да вземат трофея отдавна.За сметка на това Pool спечели трофея без даже да е фаворит.. Арсенал игра на финала , също не го спечели.. тоест някои клубове които не са печелили трофея до някоя дата , няма как да го вземат сякаш.ПЪрви трофей за Рома , или Lion... това ми е мисълта, иначе успех на Челси и другите.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 28 май 2009 14:11

Много поздрави на всички Челсарчета,дето не бяха чували за тоя отбор преди Абрамович! Специален поздрав от ИНИЕСТА![/size]
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 28 май 2009 14:25

Снощи Барса надигра Ман.Ю. и вкара два гола. На полуфинала в Лондон Челси НАДИГРА Барса и само чудото /при пропуските на Дрогба/ и съдията попречиха те да вкарат два и повече гола във вратата на Валдес. Не трябва да се отрича, че Барса УЦЕЛИ ПРОТИВНИКОВАТА ВРАТА ВЕДНЪЖ!!! за около 100 мин., а най добрия играч снощи тогава бе тотално обезвреден. Това е истината и ако не се приеме, анализира и се извлекат поуки от нея догодина Барса може и да не се яви да защитава трофея си в последния мач. Честито на Барса, но с едно наум. И наистина трябва един колет за Нарвегия, пък може и Платини да го изпрати.

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 28 май 2009 14:35

Не може 180 да играеш с 10 човека в защита срещу Барса и след това да се сърдиш на съдията. В Испания грозният затворен футбол победи и гол не падна. В Англия само късметът даде преднина на Челси. След което Барса беше принудена да скочи с всичко в атака и да си оголи тила. Не че Челси не продължиха да играят с 1 "човек" в атака... Заради няколко пропуснати контри, ги изкарахте страшните играчи :) Съдията че беше некадърен беше. Според вас кое отсъждане е по-ограбващо? Да не дадеш дузпа на отбор, който води и се защитава опълченски, или да дадеш несъществуващ червен картон за отбора, който трябва да догонва в резултата на чужд терен? Мисля, че отговорът е ясен.
Друг е въпросът, че никой нормален съдия няма да свири дузпа за Дрогба при ситуация 50/50! В 2 от 3 положения маймуната играе единствено за дузпа и като стигне границата на наказателното се строполява като отстрелян заек. Ами лъжливото овчарче нямаше основания да зее на съдията, щото каквото повикало, такова се обадило. От такива псевдо-играчи ми се повръща. Пародия е на играчи като Меси и Кака да се вдигат картони за симулация! Все едно да вдигнеш такъв на Рууни. За да паднат тези играчи, значи е имало съприкосновение (независимо дали е било нарушение). Дрогба само се сурка по очи цял мач и пищи като ощипана мома на съдиите.
И двата отбора бяха ощетени еднакво. Барса от несъществуващия червен картон, а Челси от незачитането на нито едно от 50/50 положенията им за дузпа (причината за това по-горе).
В Лондон възтържествува футболът! Не дребните сметки, интриги и симулации. Барса сътвори чудо и добави поредният вълшебен миг към световната футболна история. Челси остави поредното безлично сиво петно.
Изображение

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Мнениеот BPK » 28 май 2009 14:36

Не ви ли писна, да говорите за тоа мач с Челси бе. Отбор на 5 години, без никаква история. Айде стига глупости. Големият отбор. Само надрусани с анаболи печки и неколко англичанина. Тва е все едно, да си фен на Лион. Същата простотия. Най-накрая ги детронираха тия боклуци. Тва е проста работа. Навсекъде се радват, че най-красивият и резултатен футбол печели, те се кефят на катеначото, което му мина модата преди 15 години.

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 28 май 2009 22:22

Здравейте. Фен съм на Барса. Искам искрено да благодаря на човека, измислил телевизията, за да можем ние изстрадалите футболни фенове в България да можем да наблюдаваме подобни мачове. За да можем да направим разликата между истинския футбол и изроденото му подобието което практикуваме тук. За да видим истинските фенове на най-великата игра и да ги сравним със зомбираните изроди, които се наричат фенове, по нашите рушащи се и опасни за живота подобия на футболни стадиони.
Колкото по-скоро намерим и осмислим разликите между нашата футболна действителност и истинския цар футбол, толкова по-скоро ще можем поне да погледнем нагоре от дъното на помийният кладенец в който се намираме сега.
Погледнете какво правят с топката тези играчи, и още повече на каква скорост го правят. Фантазия. Скорост. Хъс за победа. Физическа издръжливост.
Двата най-добри отбора в света вчера направиха един мач, който изгледах на един дъх и ми се искаше да не свършва. Да наистина Ман Юнайтед не можаха да влезнат в ритъма на мача и определено не играха никак добре. Не случайно Гигс каза, че на моменти са изглеждали смешни, но такъв е футбола. Голям поклон пред него. Ето това е велик играч. Да може в такъв момент да излезне и да го заяви пред цял свят.
Жалко за нашия Митко, можеше да започне и титуляр, но не мисля, че нещо щеше да се промени. Единствено две неща които не ми харесаха бяха, първо: арогантното поведение на Роналдо, който за мен е приличен футболист и доста ограничен и глупав човек. И второ, гаменският фал на Пол Скоулс, който можеше да осакати младия Бускетс. Най-лошото е, че не му е за първи път, но пък се успокоявам, че вече е към края на кариерата си и скоро няма да му гледаме селската мутра.
Честито на всички които обичат красивия футбол. И голямо благодаря на тези футболисти които ми донесоха толкова много радост през тоя велик сезон.
Чакаме ви и догодина!!!
Mes que un club
Barca, Barca, Barca

Потребителски аватар
ANTIMADRIDISTA
Контакти:

Барселона да изпратят златен медал в Норвегия

Мнениеот ANTIMADRIDISTA » 30 май 2009 13:08

pepino_po написа:Здравейте. Фен съм на Барса. Искам искрено да благодаря на човека, измислил телевизията, за да можем ние изстрадалите футболни фенове в България да можем да наблюдаваме подобни мачове. За да можем да направим разликата между истинския футбол и изроденото му подобието което практикуваме тук. За да видим истинските фенове на най-великата игра и да ги сравним със зомбираните изроди, които се наричат фенове, по нашите рушащи се и опасни за живота подобия на футболни стадиони.
Колкото по-скоро намерим и осмислим разликите между нашата футболна действителност и истинския цар футбол, толкова по-скоро ще можем поне да погледнем нагоре от дъното на помийният кладенец в който се намираме сега.
Погледнете какво правят с топката тези играчи, и още повече на каква скорост го правят. Фантазия. Скорост. Хъс за победа. Физическа издръжливост.
Двата най-добри отбора в света вчера направиха един мач, който изгледах на един дъх и ми се искаше да не свършва. Да наистина Ман Юнайтед не можаха да влезнат в ритъма на мача и определено не играха никак добре. Не случайно Гигс каза, че на моменти са изглеждали смешни, но такъв е футбола. Голям поклон пред него. Ето това е велик играч. Да може в такъв момент да излезне и да го заяви пред цял свят.
Жалко за нашия Митко, можеше да започне и титуляр, но не мисля, че нещо щеше да се промени. Единствено две неща които не ми харесаха бяха, първо: арогантното поведение на Роналдо, който за мен е приличен футболист и доста ограничен и глупав човек. И второ, гаменският фал на Пол Скоулс, който можеше да осакати младия Бускетс. Най-лошото е, че не му е за първи път, но пък се успокоявам, че вече е към края на кариерата си и скоро няма да му гледаме селската мутра.
Честито на всички които обичат красивия футбол. И голямо благодаря на тези футболисти които ми донесоха толкова много радост през тоя велик сезон.
Чакаме ви и догодина!!!
Mes que un club
Barca, Barca, Barca

Манчестър не направиха НИЩО, защото Барселона не им позволиха. Много отборчета тази година сърбаха Барселонска попарка, а аз съм на същото мнение като теб "pepino_po"], че тази година ни донесоха много радост.

VISCA EL BARCELONA
Изображение

Потребителски аватар
ANTIMADRIDISTA
Контакти:

Мнениеот ANTIMADRIDISTA » 02 юни 2009 20:28

Но нека преди да пратят в Норвегия от Челси да изпратят златен медал в Германия на оня смешен съдия който опорочи мача и даде ПРАЗНИ НАДЕЖДИ на Челси, че с АНТИФУТБОЛ могат да стигнат до КУПАТА. От ясно по ясно беше че искаше да накаже Барса за унижението над Байерн :lol:
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Изображение

Върни се в “Барселона”