Серхио Бускетс е напълно оправдан от УЕФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daredevil
Контакти:

Re: Краля на Симулантите обвинен от Уефа.

Мнениеот daredevil » 12 май 2011 19:08

Molotov написа:
ZinedineZidane написа:
mrw8 написа:Айде пак глупости за расизъм. Интересно как пък все бели го отнасят за расизъм.

А ти какви искаш да го отнасят?

Расизмът се обръща, и много скоро всякакви чернилки и прочие ще имат надмощие над белите, по много простата причина - в цяла Америка, като пример , ако бял обиди негър веднага става олелия, боеве, съд, затвор даже, докато негрите в гетата ако пребият бял човек , обиждат го , наричат го снежинка и прочие, то винаги той ги е провокирал и си е заслужил полученото. Аз лично нямам против различните хора, тоест негри, азиатци , мюсюлмани, но имам против това те да вземат превес и да издевателстват по толкова малоумен начин. Наскоро даже бях чел, че в едно училище, отново Америка, най-побърканата държава, група малолетни негри спали с учителка доста пъти, след това учителката е обвинена в разврат и тн. и е осъдена на не знам колко години, а никой дори не я е попитал дали е била заплашена от тях. Така че да, глупава постъпка на Бускетс, ама това ли им е проблема на УЕФА , псувните ? На терена всеки може да псува, не виждам нищо лошо в това човек да изпуска напрежението по този начин, по-добре отколкото да се бият, нали ? УЕФА да си гледат съдиите и да въведат видео повторения, защото за мен по-голям проблем от това нямат, а те се занимават с глупости ...

аз не виждам нищо лошо да се играе твърдо срещу циркаджийски отбори а те да правят атентат срещу футбол със симулаци и провокаций, защото те са забранени а твърдата игра е позволена.

Enravota
Контакти:

Re: Серхио Бускетс обвинен от Уефа за расизъм

Мнениеот Enravota » 12 май 2011 19:10

Хаха неутрален фен съм, но все повече ми правят впечатление симулациите на играчите на Барса. Поредната снимка, която ясно показва как футболист на Барса симулира и после очаква съдията да им реши мача.
Нали са най-силно играещият отбор, който държи най-много топката, защо трябва да се правят на най-големите цигани?

Тъжно е

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Re: Краля на Симулантите обвинен от Уефа.

Мнениеот n0_FeArBG » 12 май 2011 19:12

ZinedineZidane написа:
mrw8 написа:Айде пак глупости за расизъм. Интересно как пък все бели го отнасят за расизъм.

А ти какви искаш да го отнасят?

Само щи кажа едно,понеже европейците се прават на много либерални и за тва все бели го отнасят...истината е,че има много случаи,където чернокожи където са мнозинство(има такива квартали из Франция) а и не само като са мнозинство правят действия продиктувани от расизъм към белите.Моето мнение,че расовите различия никога няма да бъдат превъзмогнати,аз също си имам принципи,които няма да изразявам тук,защото не му е мястото.Но и бели и черни проявяват расизъм,имало го е преди,сега,ще го има и за вбъдеще...

ПП:За принципите,нямам предвит,че съм расист,защото имам приятели негри...не ме разбирайте погрешно.
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 12 май 2011 19:15

Enravota написа:Хаха неутрален фен съм, но все повече ми правят впечатление симулациите на играчите на Барса. Поредната снимка, която ясно показва как футболист на Барса симулира и после очаква съдията да им реши мача.
Нали са най-силно играещият отбор, който държи най-много топката, защо трябва да се правят на най-големите цигани?

Тъжно е

защото идват от циганската столица на Европа и медийте им осигуряват достатъчен комфорд да си правят квото си искат на терена а реферите да ги бутат, защото отдавна симулацийте им минаха границите на случайността и това е ясно на всички с малко мозък че тва им е тактика за справяне с отбори който са по-добри и са на път да ги отстранят , а те придобиват предимство чрез червени картони.
освен това симулацията по правилник е жълт картон а ако се спазва той за ФК Уефа те трябва да остават с 4 човека на терена и единия от тях няма да е Меси, защото и той симулира макар и рядко за шок и ужас на всички фенбойчета.

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 12 май 2011 19:22

Тази тема не е за симулациите , ако не сте разбрали . Или малките мозъчета не сгряват бързо ? Изнервям се като чета едно и също по 100 пъти. Пишете поне по темата, расизъм и прочие. Симулациите нямат нищо общо ;)
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Live_harD
Контакти:

Мнениеот Live_harD » 12 май 2011 19:30

Molotov написа:Тази тема не е за симулациите , ако не сте разбрали . Или малките мозъчета не сгряват бързо ? Изнервям се като чета едно и също по 100 пъти. Пишете поне по темата, расизъм и прочие. Симулациите нямат нищо общо ;)

Ами то и на нас ни писна да ги гледаме тия палячовци как падат по 100 пъти всеки мач ама не спират, нали? Не знам дали нашите "малки мозъчета сгряват" ама твоят май е прегрял....
Една борба, една любов, един отбор в света- има свята истина една- тя е само ЦСКА!!!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 май 2011 19:47

Малките мозъчета всъщност са тези, които се кефят на противния циркаджийски отбор наречен Барселона :!:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 май 2011 19:59

Live_harD написа:
Molotov написа:Тази тема не е за симулациите , ако не сте разбрали . Или малките мозъчета не сгряват бързо ? Изнервям се като чета едно и също по 100 пъти. Пишете поне по темата, расизъм и прочие. Симулациите нямат нищо общо ;)

Ами то и на нас ни писна да ги гледаме тия палячовци как падат по 100 пъти всеки мач ама не спират, нали? Не знам дали нашите "малки мозъчета сгряват" ама твоят май е прегрял....

защо ги гледаш тогава , не ги гледай !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 май 2011 20:30

Аз пък не мога да разбера какво против имате расизма :roll: И ми става много смешно когато след написан пост,някой почне да се извинява като първокласник,че видите ли той не бил расист и да не си помислите нещо друго :lol: Посочете ми държава(от развитите имам предвид)в която да не се води расистка политика :roll: Дори в тези,които претендират най-много за спазване на човешките права,те пък са най-големите расисти :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 12 май 2011 21:01

Понеже сме с малки мозъци да обясня.
Бускет е симулант като 90% от останалия отбор на Барса, освен че симулира, се оказва че е и расист. Псува на расистка основа!
Така какво излиза... че ако УЕФА не са малки мозъци трябва да го изхвърля за финала.
Надявам се големият мозък по-нагоре да е доволен

Върни се в “Барселона”