South_Tribune написа:Ако Барса си бяха вкарали всичките положения, реал отиваха на двуцифрен резултат.....
То ако всеки мач се вкарваха положенията футбола щеше да е хандбал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот SofiaWest » 03 май 2011 23:37
South_Tribune написа:Ако Барса си бяха вкарали всичките положения, реал отиваха на двуцифрен резултат.....
Мнениеот Rivaldo10 » 03 май 2011 23:40
Мнениеот TheBest007 » 03 май 2011 23:41
Мнениеот tatusindo » 03 май 2011 23:43
Мнениеот TheBest007 » 03 май 2011 23:44
tatusindo написа:Здрав мач на труден терен.... Труден за свирене двубой,за мен Де Блекеере се справи.... Не знам другите какво мислят,но за мен Барса бе по-добрият в двата мача....... Божко,Зидан и Викторе,ако вие не сте го видели това,не знам кои тогаваЗа другите малки хейтърчета - Барса е на финал,а вие си пишете колкото искате!!!!!!
Мнениеот tatusindo » 03 май 2011 23:44
TheBest007 написа:ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО НАПРАВИХА С АБИ![]()
![]()
![]()
Мнениеот TheBest007 » 03 май 2011 23:46
tatusindo написа:TheBest007 написа:ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО НАПРАВИХА С АБИ![]()
![]()
![]()
какво
Мнениеот tatusindo » 03 май 2011 23:47
TheBest007 написа:tatusindo написа:TheBest007 написа:ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО НАПРАВИХА С АБИ![]()
![]()
![]()
какво
Момчетата го подхвърляха на ръце
Мнениеот Dobri » 03 май 2011 23:50
tatusindo написа:Здрав мач на труден терен.... Труден за свирене двубой,за мен Де Блекеере се справи.... Не знам другите какво мислят,но за мен Барса бе по-добрият в двата мача....... Божко,Зидан и Викторе,ако вие не сте го видели това,не знам кои тогаваЗа другите малки хейтърчета - Барса е на финал,а вие си пишете колкото искате!!!!!!
Мнениеот tatusindo » 03 май 2011 23:52
Dobri написа:tatusindo написа:Здрав мач на труден терен.... Труден за свирене двубой,за мен Де Блекеере се справи.... Не знам другите какво мислят,но за мен Барса бе по-добрият в двата мача....... Божко,Зидан и Викторе,ако вие не сте го видели това,не знам кои тогаваЗа другите малки хейтърчета - Барса е на финал,а вие си пишете колкото искате!!!!!!
Справи си се човека.
Отмени гол на Реал.
Уважи всички симулации на Барса.
Не даде опасни фалове срещу Барса.
Заслужи си заплатата съдията.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта