Челси - Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Барселона
Lord of memories написа:ManUtdMadFan написа:to6kata1912 написа:Аре в дивия сини късметлии!!!! НАЙ-НАКРАЯ ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА СПРАВЕДЛИВОСТТА!!!!!! Успех на Барса
КАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ БЕ !?!?!??!?!?!?!? 2 ДУЗПИ НЕ СВИРИХА :X И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КАСМЕТЛИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В кво ти пука на тебе ???? Шампиона е ясен. Освен това Господ е Българин, а всички знаем къде се намира Българина в момента.
Това, че Господ е Българин бях го забравил, дано Бербатов да вкара и да вдигне купата. Да не забравяме, че на финала защитата на Барса няма да е такава а и имат един страхотен нападатевл-Анри който се подигра с "белия балет".
- toni_montana
- Контакти:
е мен лично с тоз мач БарЦа още повече ми паднаха в очите.. 

Omynigo написа:Е тва е с един удар в очертанията на вратата и с един съдия зад гърба си най-мразеният отбор европа се класира на финала
Странно.......що пък най-мразения ?!....
ЧЕЛСИ БЕШЕ ОГРАБЕН !!! ЧЕЛСИ БЕШЕ ОГРАБЕН !!! ТОВА Е !!!
Червения картон също е спорен, да не кажа несъществуващ, но него не го споменавате нали?
Втората дузпа никога никой съдия няма да я свири, игра с ръка почти с гръб към Балак
и движение с голяма скорост срещу топката Ето`о за да не го удари в ръката трябваше да няма ръка.
Страхлив Челси, 10 защитника, след смяната на мангала даже 11. Едно случайно попадение и толкова.
Втората дузпа никога никой съдия няма да я свири, игра с ръка почти с гръб към Балак
и движение с голяма скорост срещу топката Ето`о за да не го удари в ръката трябваше да няма ръка.
Страхлив Челси, 10 защитника, след смяната на мангала даже 11. Едно случайно попадение и толкова.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Няма значение дали напада или се отбранява ве имаше ли дузпа? Имаше! така че не ми говорете за красив футбол не винаги с красота се постигат успехи
kartago написа:Omynigo написа:Е тва е с един удар в очертанията на вратата и с един съдия зад гърба си най-мразеният отбор европа се класира на финала
Странно.......що пък най-мразения ?!....
Щото той го мрази и затова

- Lord of memories
- Контакти:
И Флетчър беше ограбен ама не ревяхте нали?
Шанпиона е ясен, гледахме отбора който ще реве след Рим.
Шанпиона е ясен, гледахме отбора който ще реве след Рим.
GGMU
- ManUtdMadFan
- Контакти:
С тази игра БарЦа ще падне с 3/4-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА !!! Меси няма кво да направи с/у Рио и Видич нема да мръдне !
България