Реал Мадрид-БАРСЕЛОНА 0:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Реал Мадрид-БАРСЕЛОНА 0:2 (FT)

Мнениеот JohnnieWalker » 28 апр 2011 15:10

Santiago Munezz написа:Волфганк Щарк....завинаги един от барса!

МНООООГО оригинално ;) Поздравления :!:

Ти си достоен заместник на Къци :mrgreen:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 апр 2011 15:28

JohnnieWalker написа:
Santiago Munezz написа:Волфганк Щарк....завинаги един от барса!

МНООООГО оригинално ;) Поздравления :!:

Ти си достоен заместник на Къци :mrgreen:

Ха-ха това обаче не е майтап,това си е самата истина. 8-) Щарк снощи беше най-добрия ви футболист.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 апр 2011 15:34

Гуардиола тоя път се изгаври с Моуриньо с неговите мръсни методи. И как им беше наредил на момчетата - тия ако пак си стоят в тяхното поле, вие пък си цъкайте там в средата и с Валдес и толкова. Щом те не искат да играят и ние няма да играем. Най-добрия треньор в света да остави играчи на пейката като Кака, Бензема, Игуаин, Адебата :? . И то у дома, и при положение, че онзи ден са развинтили Валенсия като гости. Ай' сиктир и най-добрия треньор у Вселената.
Барселона били симуланти... Реал какви са? Рендета? Имаше една тема за прякорите на Реал, май трябва на мястото на "Белият балет' вече да пише "Белият рендет", защото Моу на това ги научи - твърда, мръсна игра. Как само влизат с протегнати ръце за топката, направо не е за вярване. Много ми е интересно какво ли си мисли Ди Стефано сега за Реал.
Браво на Пеп, тоя път извози кораво Моуриньо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 28 апр 2011 15:38

JohnnieWalker написа:

Това е заради съдията :lol:

Е, как той е виновен за всички купи и титли на Барса, за световната финансова криза, за глобалното затопляне, както и заради това, че календара на маите е до 2012 год. SADFACE
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Veso_PLD
Контакти:

Мнениеот Veso_PLD » 28 апр 2011 15:38

Rivaldo10 написа:
Joni_ написа:На теория е така, но за всички вече е ясно какъв е финала !!!

Честита победа на всички , определено имаме най добрия отбор от началото на века и всеки който не го признава просто е анти футбола !!!

Според мен един атакуващ Реал ще е много по-опасен от защитаващ се. Нека мине реванша и тогава да мислим за Уембли, че да не ни излязат криви сметките накрая.

Атакуващ Реал или поне с опити за атаки си тръгна с 5 чисти гола преди няколко месеца .....
Година преди това 2 на 6 именно този мач показва до ден днешен разликата в класите.
И като фен на Барселона не спирам да повтарям, че Реал имат възход и следващатата година ще са далеч по труден съперник.

Най - болно ми става как от завист и злоба се пропуска коментара за 2 - рия гол на Меси, попадение което остава в историята на футбола .....
Майната му, колкото и да респектирам всичко постигнато от Жозе, за мен той е най - големия циркаджия в историята на футбола, единствения койото никога не си е признал ни е една загуба ....
Още в Англия се оправдаше с всичко останало не и със себе си след всеки зле изигран мач.
Това е човек без достойнство и скруполи и въпреки всичко не зависи от мен махането му ....Успех на Реал следващия сезон и дано скоро да гледаме истинско Класико не 11 озверели празни глави.

Защо ли предимно играчите в отборите на Моу получават червени картони ....
И Оскари трябва да се дават на ония глупави момчета които правиха стойки и чупки посъветвани от Жозе да си изкарват жълти картони за което естествено беше наказан. Феърплей в неговите отбори няма не е имало и няма и да има ...
Последна промяна от Veso_PLD на 29 апр 2011 22:22, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 28 апр 2011 18:11

Цитирам едно мнение , което много ми хареса :

"Има идиоти, които признават, че има фал само тогава, когато има откъснат крак или изтекал мозък.
Моуриньо е от тях, но и в България не са малко.
За тях всички логиката е , че ако някой касапин, като Пепе, не успее да откъсне крак, реферът трябва да го остави да опитва докато успее и тпогава да го гони.
За жалост и Фердинанд, който уважавах, се нареди сред тази измет.
А Моуриньо е един невъобразимо, арогантен наглец.
...Орева орталъка, че свирели за Барса в мачовета с Челси и Реал, но винаги забравя за онзи гол от 2 метра засада миналата година, с който в крайна сметка неговият Интер отстрани Барселона.
И тогава ли имаше световен заговор, бе, БОКЛУК нагъл!"

Така де, бих го казал малко по-смекчено, но все пак :) Моуриньо може да е добър треньор, но винаги някой му е виновен за загубите. Чудно ми е, дали има български корени ? Като нищо :lol:
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 29 апр 2011 11:14

Това е пост от един друг сайт...не е мой...
"Взе да ми писва и то яката........
28 април 2011 | 23:51
Фен съм на Реал Мадрид,фен съм на този отбор не заради Ел Капитано-Раул,не заради президента Перес,който така хитро отмъкна двигателя на Барса-Фиго и създаде звездният "Галактико",не заради втория му мандат и опита да направи втори "Галактико" с привличането на Кристиано Роналдо,Кака и Бензама,не заради привличането на Жозе,а заради съвсем други причини,които ако почна да изброявам и 90% от хората тука ще гледат и ще се чудят за какво пиша,затова само ще кажа/напиша,фен съм на Реал от 20 години вече.Но взе да ми писва вече и то яката,защо Жозе реве като малко дете???Защо футболистите след него реват като бебета за близалка????Защо???Тях няма как да ги попитам директно,затова ще попитам вас,големите "фенове" на Реал,защо ревете вие????Защото може би Пепе трябваше да го изхвърлят от футбола още 2009 година след мача на Реал с Хетафе,може би затова ревете толкова много???Може би Пепе трябва да начупи краката на някой свой колега зада го изгонят???Защо ревете пак ва питам аз във този късен час???Какво направи Реал до 60та минута преди да изгонят Пепе???Ако небяха го изгонели Реал щяха да бият с 3-4 гола разлика????Неставайте смешни,моля ви се!!!И все пак какво щеше да стане???Ами Реал най-много да бяха се добрали до 0-0 или в най-добрия случай до 1-0 и какво ставаше след това на Камп Ноу???Всичко в защита(както е по-принцип всеки отбор на Моу срещу Барселона в последните му 7-8 мача)и щяхме да се надяваме на едно 0-0 ли????Ами да писна ми да гледам такъв Реал,да се правим на много велики срещу Леванте и прочия,а когато се изправим срещу вечния враг,да се крием като МИШКИ буквално!!!!!!!!!На Бернабеу пред 80-000 фена да играем без нападател????Това е СРАМОТА!!!Да стоим затворени в нашето наказателно поле до 60-70та минута и да чакаме Кака,Бензама или Игуаин да влезе и да вкара някой гол или да направят някоя атака и да бием с 1-0???????Това ли е Реал????И престанете да гледате в канчето на другия,защото колкото пъти свиреха в полза на Барселона срещу Челси,Интер,Арсенала и прочия толкова и ги ощетяваха в тези сблъсъци,а Жозе е последния човек който може да реве срещу Барселона,защото ако небяха тези съдии,нямаше нито ШЛ да види,нито каквато и да е купа до сега.Неможе с футболисти от ранга на Роналдо,Кака,Бензама,Игуаин,Марсело,Юзил,Ди Мария и прочия ти да ми играеш в защита ВСЕИ мач срещу Барселона.От всичките мачове до сега,направиха едно полувреме за финала на купата,що горе добре,полувреме в което ако Реал изглежда зле срещу Барселона трябва минимум играта от това полувреме да е всеки мач срещу тях и после ги върна като мишки в собственото си поле и чакахме чудото да стане,е да стана в 102 минута с невероятен гол на Роналдо и компания,ама сега какво???Всеки мач това ли ще чакаме????Ами да пичове и пички малки ПИСНА МИ да гледам този човек в Реал и да ебава майката на отбора,а и вече на клуба,като морал,респект и всичко останало.ПИСНА МИ!!!!!!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 апр 2011 13:13

Човека си е много прав!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 29 апр 2011 19:50

Rivaldo10 написа:Човека си е много прав!

еми прав си е ами !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Барселона”