Мнениеот tibidabo » 29 апр 2011 11:14
Това е пост от един друг сайт...не е мой...
"Взе да ми писва и то яката........
28 април 2011 | 23:51
Фен съм на Реал Мадрид,фен съм на този отбор не заради Ел Капитано-Раул,не заради президента Перес,който така хитро отмъкна двигателя на Барса-Фиго и създаде звездният "Галактико",не заради втория му мандат и опита да направи втори "Галактико" с привличането на Кристиано Роналдо,Кака и Бензама,не заради привличането на Жозе,а заради съвсем други причини,които ако почна да изброявам и 90% от хората тука ще гледат и ще се чудят за какво пиша,затова само ще кажа/напиша,фен съм на Реал от 20 години вече.Но взе да ми писва вече и то яката,защо Жозе реве като малко дете???Защо футболистите след него реват като бебета за близалка????Защо???Тях няма как да ги попитам директно,затова ще попитам вас,големите "фенове" на Реал,защо ревете вие????Защото може би Пепе трябваше да го изхвърлят от футбола още 2009 година след мача на Реал с Хетафе,може би затова ревете толкова много???Може би Пепе трябва да начупи краката на някой свой колега зада го изгонят???Защо ревете пак ва питам аз във този късен час???Какво направи Реал до 60та минута преди да изгонят Пепе???Ако небяха го изгонели Реал щяха да бият с 3-4 гола разлика????Неставайте смешни,моля ви се!!!И все пак какво щеше да стане???Ами Реал най-много да бяха се добрали до 0-0 или в най-добрия случай до 1-0 и какво ставаше след това на Камп Ноу???Всичко в защита(както е по-принцип всеки отбор на Моу срещу Барселона в последните му 7-8 мача)и щяхме да се надяваме на едно 0-0 ли????Ами да писна ми да гледам такъв Реал,да се правим на много велики срещу Леванте и прочия,а когато се изправим срещу вечния враг,да се крием като МИШКИ буквално!!!!!!!!!На Бернабеу пред 80-000 фена да играем без нападател????Това е СРАМОТА!!!Да стоим затворени в нашето наказателно поле до 60-70та минута и да чакаме Кака,Бензама или Игуаин да влезе и да вкара някой гол или да направят някоя атака и да бием с 1-0???????Това ли е Реал????И престанете да гледате в канчето на другия,защото колкото пъти свиреха в полза на Барселона срещу Челси,Интер,Арсенала и прочия толкова и ги ощетяваха в тези сблъсъци,а Жозе е последния човек който може да реве срещу Барселона,защото ако небяха тези съдии,нямаше нито ШЛ да види,нито каквато и да е купа до сега.Неможе с футболисти от ранга на Роналдо,Кака,Бензама,Игуаин,Марсело,Юзил,Ди Мария и прочия ти да ми играеш в защита ВСЕИ мач срещу Барселона.От всичките мачове до сега,направиха едно полувреме за финала на купата,що горе добре,полувреме в което ако Реал изглежда зле срещу Барселона трябва минимум играта от това полувреме да е всеки мач срещу тях и после ги върна като мишки в собственото си поле и чакахме чудото да стане,е да стана в 102 минута с невероятен гол на Роналдо и компания,ама сега какво???Всеки мач това ли ще чакаме????Ами да пичове и пички малки ПИСНА МИ да гледам този човек в Реал и да ебава майката на отбора,а и вече на клуба,като морал,респект и всичко останало.ПИСНА МИ!!!!!!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]