Реал Мадрид-БАРСЕЛОНА 0:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ugBaM_3a_HaeMbt
Контакти:

Re: Поредния тъп коментар на мача по БТВ екшън

Мнениеот ugBaM_3a_HaeMbt » 28 апр 2011 00:19

абе вилито коментира по тв+ за купата ,не питай те какво чудо беше ........цял мач звука беше на муте ,добре си беше по диемите мачовете

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Реал Мадрид-БАРСЕЛОНА 27.04.2011 21:45

Мнениеот Синьо сърце » 28 апр 2011 00:22

Rivaldo10 написа:
Синьо сърце написа:Жалко съдийско отборче,жалки провокатори и симулатори,мръсна посрана плява каталунска-Господ вижда всичко!И не забравя!

Излагаш се като кифладжия! Имаше си червен картон, интересно защо не каза нищо след мача за първенство - неотсъдена дузпа за Барса, подарена на Реал. Защо не спомена, че Реал отново играха без централен нападател, с 8 дефанзивни играчи? Е няма всеки път Моу да печели с бетон и случайни голчета!

Излагаш се ти-кога е даван такъв картон за такъв фаул?Ми че то Левски като играе у Варна,в 10 мин ЧМ трябва да са с 9 човека...Стига с тия запалянковски простотии,бе!Не те ли е срам от този картон,дато предреши мача?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

ShooterMan
Контакти:

Re: Реал Мадрид-БАРСЕЛОНА 0:2 (FT)

Мнениеот ShooterMan » 28 апр 2011 00:23

Е,няма такъв смешен рев.Излиза с 3 дефанзивни халфа,от тях двама всепризнати рендета-Пепе и Ласана Диара и какво очаква?А удара с ръка/ръце на тогоанския дивак Адебайор?Това беше още един ЧК,който Щарк спести на рендетата в бяло.Те бяха излезли да се ритат...кой го караше да влиза така Пепе?Ами очеваден фал,груб,брутален фал застрашаващ здравете на играча отсреща...съдията може да си вдигне ЧК съвсем спокойно.Най-после абсурдните схеми с по 3 рендета срещу Меси да му чупят краката дадаха фира и то го дадаха болезнено,втория гол-подигравка с Лас мас джас и сие.Отлично включване на Афеалй.Това е най-добрия футболист,който съм гледал наживо,дяволски бърз,отличен дрибльор и много чете играта,тогава ме съсипа просто това момченце 8-) ,крайно време беше да превъзмогне психическите проблеми от идването в толкова голям отбор.Афелай е от класата на Барселона и няма от какво да се притеснява.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 28 апр 2011 00:25

BultraStyle написа:И на двамата трябва да им забранят да коментират футбол и да ги насочат към нещо друго .....кърлинг примерно :x

Да коментират любимия голф на шефа си...

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 28 апр 2011 00:25

IvoDivo написа:Човек ако чете тука мненията на феновете на Реал ще рече че съдията е отменил 2-3 гола за Реал, свирил е поне 3 дуспи за Барселона и е изгонил минимум двама играчи на Реал... А то кво, даде червен картон, който не бил 100% червен картон, ами само 75% червен, що не се бил смилил над Пепе... Айде стига бре хора, мислете малко преди да пишете....

Защото балона се спука,затова сега се плюе,съдийски отбор и не знам си какво.... Ами излезте и си признайте като мъже - победиха ни Точка. По-добре играха Точка. Честита победа Точка. Дузпата не била 100%-това, само Меси можел да вкара в тоя мач,друг не можел... Най-големия му фен на Меси бил съдията - е с какво го показа :? Измислени оправдания и нелепи изказвания.....
[offtopic]П.П. Не се отнася за феновете на Реал,които познавам - Божку,Виктор и Зидан![/offtopic]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Реал Мадрид-БАРСЕЛОНА 27.04.2011 21:45

Мнениеот Rivaldo10 » 28 апр 2011 00:25

Синьо сърце написа: Излагаш се ти-кога е даван такъв картон за такъв фаул?Ми че то Левски като играе у Варна,в 10 мин ЧМ трябва да са с 9 човека...Стига с тия запалянковски простотии,бе!Не те ли е срам от този картон,дато предреши мача?

По-скоро феновете на Реал трябва да ги е срам, кога Реал са излизали като опълченци и то на собственият си стадион? Имаше си опасно влизане, доста остро, носещо риск за здравето на съперника, ами картон си е! На Черно Море-Левски сигурно нямаше да е червен картон, но то и за това ни е такъв селски футбола!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 апр 2011 00:34

ShooterMan написа:Е,няма такъв смешен рев.Излиза с 3 дефанзивни халфа,от тях двама всепризнати рендета-Пепе и Ласана Диара и какво очаква?А удара с ръка/ръце на тогоанския дивак Адебайор?Това беше още един ЧК,който Щарк спести на рендетата в бяло.Те бяха излезли да се ритат...кой го караше да влиза така Пепе?Ами очеваден фал,груб,брутален фал застрашаващ здравете на играча отсреща...съдията може да си вдигне ЧК съвсем спокойно.Най-после абсурдните схеми с по 3 рендета срещу Меси да му чупят краката дадаха фира и то го дадаха болезнено,втория гол-подигравка с Лас мас джас и сие.Отлично включване на Афеалй.Това е най-добрия футболист,който съм гледал наживо,дяволски бърз,отличен дрибльор и много чете играта,тогава ме съсипа просто това момченце 8-) ,крайно време беше да превъзмогне психическите проблеми от идването в толкова голям отбор.Афелай е от класата на Барселона и няма от какво да се притеснява.

Пич,и тебе ли те е фанал гадния бацил Барцилона?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dark_smoke
Контакти:

Мнениеот dark_smoke » 28 апр 2011 00:39

Аз съм "ЗА" на Вили Вуц. да му се забрани да влиза в ТВ студио.
Национален фронт "Велика България"

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 28 апр 2011 00:42

Честита победа :!: На мен мача не ми хареса но добре че биха че след изгонването на Пепе ги видях пак неоринтирани. Голям мач за Меси и страхотен втори гол, също добре играха Пуйол, Афелай и Кейта който свърши доста работа в центъра за сметка на Серхио който ми се вижда уморен и му трябва малко почивка.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 апр 2011 00:42

Аз винаги съм си бил от този отбор извън България,не виждам за какви бацили ми говориш :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Барселона”