Севиля - БАРСЕЛОНА 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Севиля - БАРСЕЛОНА 1:1 (FT)
За допинга не искам да споря повече. Първо споря за неща, който са ми ясни и съм сигурен. Второ играя футбол вече от 15 години и винаги категорично съм отказвал да пия каквито и да било хапчета. Имам двама познати, които излязаха в чужбина да играят и ще ги питам като се видим , дали вземат нещо.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Не мога да ти повярвам. Познавам много хора, които са спортували, а и аз самия съм спортувал доста години. И честно казано не познавам спортист, по-сериозно трениращ, който да не взима.
Иначе наистина нека сложим точка на спора...
Иначе наистина нека сложим точка на спора...
Е това за креатина е нормално. Всички професионални футболисти го взимат. И аз съм взимал заради фитнеса, доста вода задържах от него, да не говорим, колко ми се повиши апетита. Но чак да е допинг- не смятам. Ако трябва да говорим за спортовете ,където се взима най-много допинг, това са плуването и бягането. Всяка олимпиада се подобрява рекорда от предишната. Как става това
Аз ако влезна в някой басейн след състезание на олимпиада сигурно ще ми окапе косата. Знам,че в Америка си има специални лаборатории за създаване на такива вещества, които чак след години ще бъдат определени като допинг. Тоест големите държави са винаги крачка(дори няколко напред). А нас българите ни хващат с някакви остарели нандролони,където са ги взимали американците преди 15-20 години .

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Toчно за това ти говоря. Майкъл Фелпс има люспи на краката !!! Я ми кажете как става това хахахахахахахахахахахахахаха
Да не говорим, че е 2м, а има под метър крака. Я му вижте размера на краката... Това как се прави. Не е случайно. В плуването ти трябват дълги ръце и къси крака. Вижте го какви огромни ръце има- 203 см размах, и какви къси крака.
При щангистите е подобно- имат къси ръце, за да могат по-лесно да вдигат тежеста.
Това се постига след много години взимане на симуланти, още от деца.
Да не говорим, че е 2м, а има под метър крака. Я му вижте размера на краката... Това как се прави. Не е случайно. В плуването ти трябват дълги ръце и къси крака. Вижте го какви огромни ръце има- 203 см размах, и какви къси крака.
При щангистите е подобно- имат къси ръце, за да могат по-лесно да вдигат тежеста.
Това се постига след много години взимане на симуланти, още от деца.
Frankie Lampard написа:Toчно за това ти говоря. Майкъл Фелпс има люспи на краката !!! Я ми кажете как става това хахахахахахахахахахахахахаха
Пълни глупости=- ти плуване тренирал ли си някога? Краката са над 60%от силата на плувеца! Отделно, че махай ти само с ръце да те видя как ще те издухам с краката

- Frankie Lampard
- Контакти:
Просветени, а къде съм писал, че краката не са важни ? Казвам ти, че ти трябват основно дълги ръце, дължината на краката не е толкова важна. Не съм казвал, че краката не са важни, не ми изменяй думите ако обичаш !!! Я напиши Michael Phelps и му виж дължината на краката и кажи, че не съм прав.
Главата служи и за мислене, не само за равновесен орган, използвай я.
Frankie Lampard написа:Просветени, а къде съм писал, че краката не са важни ? Казвам ти, че ти трябват основно дълги ръце. Не съм казвал, че краката не са важни, не ми изменяй думите ако обичаш !!! Я напиши Michael Phelps и му виж дължината на краката и кажи, че не съм прав.
ХАХхахаха кой го казва това за главата- ти в басейн стъпвал ли си, ама професионално, а не така да се чипкаш "просветени"?

Не гледах мача какво стана с Меси и Педро ?

- barca4ever
- Контакти:
Re: Севиля - БАРСЕЛОНА 13.03.2011 /22:00ч/ Ла Лига 28 кръг
Frankie Lampard написа:barca4ever написа:Лека ви нощ на всички аз отивам да гледам Индиан Уелс
Къде го гледаш ?
по Ал Джазира спорт +8
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
-
- Контакти:
Заслужена точка за домакините!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!