Севиля - БАРСЕЛОНА 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Севиля - БАРСЕЛОНА 1:1 (FT)

Мнениеот Rivaldo10 » 14 мар 2011 01:20

За допинга не искам да споря повече. Първо споря за неща, който са ми ясни и съм сигурен. Второ играя футбол вече от 15 години и винаги категорично съм отказвал да пия каквито и да било хапчета. Имам двама познати, които излязаха в чужбина да играят и ще ги питам като се видим , дали вземат нещо.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 мар 2011 01:22

Не мога да ти повярвам. Познавам много хора, които са спортували, а и аз самия съм спортувал доста години. И честно казано не познавам спортист, по-сериозно трениращ, който да не взима.

Иначе наистина нека сложим точка на спора...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 мар 2011 01:25

Е това за креатина е нормално. Всички професионални футболисти го взимат. И аз съм взимал заради фитнеса, доста вода задържах от него, да не говорим, колко ми се повиши апетита. Но чак да е допинг- не смятам. Ако трябва да говорим за спортовете ,където се взима най-много допинг, това са плуването и бягането. Всяка олимпиада се подобрява рекорда от предишната. Как става това :?: Аз ако влезна в някой басейн след състезание на олимпиада сигурно ще ми окапе косата. Знам,че в Америка си има специални лаборатории за създаване на такива вещества, които чак след години ще бъдат определени като допинг. Тоест големите държави са винаги крачка(дори няколко напред). А нас българите ни хващат с някакви остарели нандролони,където са ги взимали американците преди 15-20 години .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 мар 2011 01:27

Toчно за това ти говоря. Майкъл Фелпс има люспи на краката !!! Я ми кажете как става това хахахахахахахахахахахахахаха

Да не говорим, че е 2м, а има под метър крака. Я му вижте размера на краката... Това как се прави. Не е случайно. В плуването ти трябват дълги ръце и къси крака. Вижте го какви огромни ръце има- 203 см размах, и какви къси крака.

При щангистите е подобно- имат къси ръце, за да могат по-лесно да вдигат тежеста.

Това се постига след много години взимане на симуланти, още от деца.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 мар 2011 02:12

Frankie Lampard написа:Toчно за това ти говоря. Майкъл Фелпс има люспи на краката !!! Я ми кажете как става това хахахахахахахахахахахахахаха

Да не говорим, че е 2м, а има под метър крака. Я му вижте размера на краката... Това как се прави. Не е случайно. В плуването ти трябват дълги ръце и къси крака. Вижте го какви огромни ръце има- 203 см размах, и какви къси крака.

Пълни глупости=- ти плуване тренирал ли си някога? Краката са над 60%от силата на плувеца! Отделно, че махай ти само с ръце да те видя как ще те издухам с краката :lol: Леле какви мнения има тук... Тотално непросветен си, тотално...

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 мар 2011 02:17

Просветени, а къде съм писал, че краката не са важни ? Казвам ти, че ти трябват основно дълги ръце, дължината на краката не е толкова важна. Не съм казвал, че краката не са важни, не ми изменяй думите ако обичаш !!! Я напиши Michael Phelps и му виж дължината на краката и кажи, че не съм прав.

Главата служи и за мислене, не само за равновесен орган, използвай я.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 мар 2011 02:21

Frankie Lampard написа:Просветени, а къде съм писал, че краката не са важни ? Казвам ти, че ти трябват основно дълги ръце. Не съм казвал, че краката не са важни, не ми изменяй думите ако обичаш !!! Я напиши Michael Phelps и му виж дължината на краката и кажи, че не съм прав.

Главата служи и за мислене, не само за равновесен орган, използвай я.

ХАХхахаха кой го казва това за главата- ти в басейн стъпвал ли си, ама професионално, а не така да се чипкаш "просветени"? :lol: И не ми давай акъл за какво служи главата понеже точно ти се изложи, ама тотално се изложи с това си мнение. Често ти се случва на теб, ама чак толкова не съм очаквал :lol: Фелпс имал люспи на краката, видиш ли дължината и размаха на ръцете била по-важна в плуването от тази на краката :lol: 8 години съм тренирал този спорт професионално казвам ти - огромни глупсоти говориш, ама огромни :lol: Мисли малко, ти използвай главата, aко можеш и слушай какво ти казват хората, а не чети само гуглето..

Потребителски аватар
St0yan0v
Контакти:

Мнениеот St0yan0v » 14 мар 2011 05:55

Не гледах мача какво стана с Меси и Педро ? :( :o :shock: :cry:

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: Севиля - БАРСЕЛОНА 13.03.2011 /22:00ч/ Ла Лига 28 кръг

Мнениеот barca4ever » 14 мар 2011 08:04

Frankie Lampard написа:
barca4ever написа:Лека ви нощ на всички аз отивам да гледам Индиан Уелс

Къде го гледаш ? :?

по Ал Джазира спорт +8
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 14 мар 2011 10:14

Заслужена точка за домакините!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!