Майорка-БАРСЕЛОНА 0:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Майорка-БАРСЕЛОНА 26.02.2011 21:00 Ла Лига 25 кръг

Мнениеот fcb_bg » 27 фев 2011 08:24

Middlesbrough написа:
megan fox написа: Е той пък Пике сякаш имаше много работа! :lol: :lol: :lol: За цял мач Майорка колко атаки направиха? Смятай за какво иде реч, след като дори Адриано остави добри впечатления след мача...

ай сяяяя колко атаки имали ?!!?!? не ме дразни !!! че така или иначе съм мн нервен :Д нямаш угодия за тоя Пике , не разбирам защо не го харесваш :(

Ревност, бре! Няма Лима, няма Фокс, той си обича Шакира! :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Re: Майорка-БАРСЕЛОНА 0:3 (FT)

Мнениеот Joro_Barca » 27 фев 2011 10:58

Честита победа , аз лично не очаквах че чак с 0-3 ще победим но момчетата явно са си зели поуки от мача с Хихон :) и следващия с Валенсия ако го вземем се увеличават шансовете ни за титлата :) Добре ни дойде тая издънка на Реал М. и Моу ;)
Изображение

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 фев 2011 12:43

Рутинна победа 8-)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 фев 2011 14:17

fcb_bg написа:
Middlesbrough написа:
megan fox написа: Е той пък Пике сякаш имаше много работа! :lol: :lol: :lol: За цял мач Майорка колко атаки направиха? Смятай за какво иде реч, след като дори Адриано остави добри впечатления след мача...

ай сяяяя колко атаки имали ?!!?!? не ме дразни !!! че така или иначе съм мн нервен :Д нямаш угодия за тоя Пике , не разбирам защо не го харесваш :(

Ревност, бре! Няма Лима, няма Фокс, той си обича Шакира! :mrgreen:

Край, разкри ме! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 фев 2011 14:22

Middlesbrough написа:
megan fox написа:Е той пък Пике сякаш имаше много работа! :lol: :lol: :lol: За цял мач Майорка колко атаки направиха? Смятай за какво иде реч, след като дори Адриано остави добри впечатления след мача...

Ти пък какво се нервиш? Да не би повечето ти любими отбори да са загубили мачовете си?! :mrgreen: (Шегичка)

Сега сериозно: Брат, ти както имаш един куп любими отбори и всичките без Барса да паднат в един и същи ден... чудя се как ли си се чувствал?

А Пике не го харесвам, защото много го надценяват и всяко едно негово сравнение с Пуйол направо ме вбесява! Затова при всяка една възможност гледам да покажа, че просто няма място за сравнение м/у Карлес и Джерард, защото капитана ни е много по-добър! Другата причина поради, която му се дразня... просто се дразня на всеки наш играч, който допуска повече грешки от нивото, което аз лично смятам за нормално! Да, безгрешни играчи няма, дори и Пуйол и Шави грешат, но си има някакви лимити от нормално допустими грешки! Пике редовно го преминава този лимит, допускали сме не един и два гола заради изчерпването и преминаването на този лимит и не мога да бъда доволен от това! Щом един играч играе в Барселона той трябва да бъде (почти) СЪВЪРШЕН И БЕЗГРЕШЕН, иначе да се маха от отбора!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 фев 2011 16:55

Заслужена победа. А гола на Педро беше най-хубавия,който съм гледал в последно време и за мен дори е по-красив от гола на Рууни в дербито на Манчестър . ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 28 фев 2011 09:30

Madridist написа:Заслужена победа. А гола на Педро беше най-хубавия,който съм гледал в последно време и за мен дори е по-красив от гола на Рууни в дербито на Манчестър . ;)

:) Знам че изказваш лично мнение, но все пак.. по красив от този на Руни ? :roll: Не мисля :) Ако ги погледнем като сложност и ефектност, този на Руни бие гола на Педро. Иначе да , гола на Пердито си бе уникален и ... странен, защото топката се движеше все едно с дистанционно управление, пръгна на горе плавно и после рязко се заби в ъгъла, все едно гледам Капитан Тсубаса за NES .
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 мар 2011 15:37

megan fox написа:
Middlesbrough написа:
megan fox написа:Е той пък Пике сякаш имаше много работа! :lol: :lol: :lol: За цял мач Майорка колко атаки направиха? Смятай за какво иде реч, след като дори Адриано остави добри впечатления след мача...

Ти пък какво се нервиш? Да не би повечето ти любими отбори да са загубили мачовете си?! :mrgreen: (Шегичка)

Сега сериозно: Брат, ти както имаш един куп любими отбори и всичките без Барса да паднат в един и същи ден... чудя се как ли си се чувствал?

А Пике не го харесвам, защото много го надценяват и всяко едно негово сравнение с Пуйол направо ме вбесява! Затова при всяка една възможност гледам да покажа, че просто няма място за сравнение м/у Карлес и Джерард, защото капитана ни е много по-добър! Другата причина поради, която му се дразня... просто се дразня на всеки наш играч, който допуска повече грешки от нивото, което аз лично смятам за нормално! Да, безгрешни играчи няма, дори и Пуйол и Шави грешат, но си има някакви лимити от нормално допустими грешки! Пике редовно го преминава този лимит, допускали сме не един и два гола заради изчерпването и преминаването на този лимит и не мога да бъда доволен от това! Щом един играч играе в Барселона той трябва да бъде (почти) СЪВЪРШЕН И БЕЗГРЕШЕН, иначе да се маха от отбора!

събота наистина беше лош ден :( бях потресен , Барса беше моята радост ! :Д , тва за Пике дето го написа не мисля че има нужда от коментар !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 мар 2011 18:43

Все пак изразявам личното си мнение, брат. Всеки има право да вижда по свой собствен начин нещата! Аз искам любимият ми отбор да играе съвършено, всеки сезон да печели 6 /6 трофея, да печели всеки един мач в който участва и да вкарва минимум по 3 гола на мач! Ест това няма как да стане реалност (на Мениджъра съм го постигал много пъти :mrgreen: :twisted: ), но нищо не ми пречи да мечтая за това и да се нервя на всеки играч, който в даден момент пречи за изпълнението на тази ми мечта! А в това общо линии са все едни и същи 3-4 играча! Все те и никой друг...

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 01 мар 2011 22:11

Браво! Още една победа добра победа.

Върни се в “Барселона”