Middlesbrough написа:megan fox написа:Е той пък Пике сякаш имаше много работа!

За цял мач Майорка колко атаки направиха? Смятай за какво иде реч, след като дори Адриано остави добри впечатления след мача...
ай сяяяя колко атаки имали ?!!?!? не ме дразни !!! че така или иначе съм мн нервен :Д нямаш угодия за тоя Пике , не разбирам защо не го харесваш

Ти пък какво се нервиш? Да не би повечето ти любими отбори да са загубили мачовете си?!

(Шегичка)
Сега сериозно: Брат, ти както имаш един куп любими отбори и всичките без Барса да паднат в един и същи ден... чудя се как ли си се чувствал?
А Пике не го харесвам, защото много го надценяват и всяко едно негово сравнение с Пуйол направо ме вбесява! Затова при всяка една възможност гледам да покажа, че просто няма място за сравнение м/у Карлес и Джерард, защото капитана ни е много по-добър! Другата причина поради, която му се дразня... просто се дразня на всеки наш играч, който допуска повече грешки от нивото, което аз лично смятам за нормално! Да, безгрешни играчи няма, дори и Пуйол и Шави грешат, но си има някакви лимити от нормално допустими грешки! Пике редовно го преминава този лимит, допускали сме не един и два гола заради изчерпването и преминаването на този лимит и не мога да бъда доволен от това! Щом един играч играе в Барселона той трябва да бъде (почти) СЪВЪРШЕН И БЕЗГРЕШЕН, иначе да се маха от отбора!