daniel875 написа:Аз пак да си задам въпроса - за какъв чеп им е на Арсенал да си усложняват живота. Тази купа само ще я гледат през крив макарон. Нито имат селекцията на Реал, нито имат самочувствието на Барса, нито имат възможностите на Челси, нито имат поддръжката на Юнайтед, нито имат традициите на Байерн. Какво да говорим? Нали помните какво стана през 2008, когато отстраниха Милан. Това беше заради интересите на нечии хора. Тоест съдиите ако искаха, можеха да ги спънат още тогава. Но стана на следващата фаза с Ливърпул. Така, че съжалявам за Арсенал, но по - добре да се концентрират в шампионата. Там шансът да спечелят е доста по - голям. Нищо, че конкурентът им го подпират колосално. Просто Арсенал има по - силен отбор от Юнайтед. И само да се решат да спечелят шампионата, ще го направят.
За къв чеп им беше на Порто и Цървена звезда да се бъхтят преди години?
И между другото ми е страшно смешно като чета някакви изказвания от сорта "феновете на Барса трябва да се научат да губят", "все някой друг им бил виновен". Същото важи и за тези на Арсенал, Челси, Реал и т.н. защото тук визираме феновете от БЪЛГАРИЯ. Ние сме си ние и недейте използвате "ние" за някаква чуждестранни отбори, с които нямаме абсолютно нищо общо. И аз харесвам Ливърпул, но не съм "от тях", щото нито съм закърмен на Анфийлд, нито дори им разбирам скаусърския диалект и култура. Ние не сме Ливърпул, Барса, Челси, Юве, ние сме Локо Пд, Черно море, Берое, Пирин.
Нито една себеуважаваще се футболна нация, не изпитва такова идолопоклоничество пред чуждестранни отбори, както за съжаление е при нас. Раздавайте го по-умерено с пристрастията и просто се наслаждавайте на играта като иде реч за небългарски футбол.