MedlinK написа:Хаха тези "стари кучета" нещо не ми харесват, така че остава клетвата... :D :D :D
Що не ни харесваш бе? И как можа да го кажеш? Споко, няма да те хапем, въпреки, че след последните ти думи... почвам да се замислям по въпроса!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот megan fox » 09 фев 2011 18:02
MedlinK написа:Хаха тези "стари кучета" нещо не ми харесват, така че остава клетвата... :D :D :D
Мнениеот megan fox » 09 фев 2011 18:03
Barcelon4o написа:Дали има хора които не са го гледали!??!?!? Е сигурно има
Мнениеот MedlinK » 09 фев 2011 18:13
Мнениеот JackPackage » 09 фев 2011 20:46
megan fox написа:JackPackage написа:lewstherin написа:Харесваше ми играта им още 98-9 година, когато съм бил на 10-11, но един реванш с Челси за ШЛ, 5-1 за Барса, през 2000-а ме плени тотално за този отбор.
това беше 2000 ако не се лъжа![]()
иначе тоя реванш беше много "интересен" след 1:3 в Лондон (най-малкото с което се отърва Барса) на реванша се играеше докато Барса се класира (дузпи, червени картони в продълженията)
Иначе двата мача бяха страхотни, това не може да се отрече
Е стига де, Джак! Как така става, че все Челси са порязани и то все срещу Барса?! Като ви (вас феновете на Челси) чевек и ще реши, че вие сте абсолютно непобедими и за да победи някой отбор Челси, то това задължително трябва да стане с реферска намеса! Барса е мачкала, унижавала и побеждавала дооооооооооооста пъти Челси, ще доживея ли дена, в който ще кажеш, че че поне една от победите нинад англичаните е била честна и заслужена!
Да не говорим, колко са пидпирали Челси срещу Барса..., хеле Моуриньо даже си поръча и Колина веднъж, за да ни заколят бротално на Стамфордбридж...!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Мнениеот Rivaldo10 » 14 фев 2011 17:41
megan fox написа:Първият гол на Барса, който ми се е запечатал в ума и който никога няма да забравя... това е гола на Куман във вратата на Сампдория през 1992-а година на финала за КЕШ на Уембли!
Ето да си го припомните и него (или пък тези, които не са го гледали да го видят)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Okb8L6ppcc&feature=related[/youtube]
Мнениеот JohnnieWalker » 16 фев 2011 12:15
Мнениеот megan fox » 16 фев 2011 19:16
JohnnieWalker написа:Фен съм на Барселона от началото на 90те... Всичко започна когато бях на 3-4 години и видях репортаж от гол на Стоичков с екипа на Барса. Баща ми ми обясни, че Той е българин и отбора е Барселона и от този ден аз се влюбих в отбора. Не знам защо. Просто стана
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта