Иниеста: Не заслужавам "Златната топка"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Иниеста: Не заслужавам "Златната топка"

Мнениеот megan fox » 21 ное 2010 13:40

bojkyy написа:Меган, не забравяй, че златната топка се дава за заслуги през миналия сезон, а не как се представяш през този. Снайдер беше най-добрия играч на Интер(които направиха требъл и взеха супер купата на Италия) и беше най-добър играч на Холандия(които играха финал). Ако се даваше за заслуги през този сезон, то златната топка трябваше да е в Роналдо или Меси

По принцип се гледа КАЛЕНДАРНАТА година, но много тежи представянето в изминалият сезон! Обаче ясно се вижда, че най-силният играч на Интер беше Моуриньо, а не Снайдер! Респективно лалето с нищичко не заслужава отличието! Ето няма го Моу и веднага Снайдер е извън форма, а Интер играят чувствително по-слабо, хем италианският шампион са с непроменен състав!!!!!!!!!!!! - това не го забравяй! Така че франсетата нямат нито грам основания да дават наградата на тоя паляк! Още повече, че в годините на Световно първенство най-голяма тежест има пердставянето на световното, а там Снайдер определено не беше най-добрият!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Re: Иниеста: Не заслужавам "Златната топка"

Мнениеот n0_FeArBG » 28 ное 2010 23:02

megan fox написа:
bojkyy написа:Меган, не забравяй, че златната топка се дава за заслуги през миналия сезон, а не как се представяш през този. Снайдер беше най-добрия играч на Интер(които направиха требъл и взеха супер купата на Италия) и беше най-добър играч на Холандия(които играха финал). Ако се даваше за заслуги през този сезон, то златната топка трябваше да е в Роналдо или Меси

По принцип се гледа КАЛЕНДАРНАТА година, но много тежи представянето в изминалият сезон! Обаче ясно се вижда, че най-силният играч на Интер беше Моуриньо, а не Снайдер! Респективно лалето с нищичко не заслужава отличието! Ето няма го Моу и веднага Снайдер е извън форма, а Интер играят чувствително по-слабо, хем италианският шампион са с непроменен състав!!!!!!!!!!!! - това не го забравяй! Така че франсетата нямат нито грам основания да дават наградата на тоя паляк! Още повече, че в годините на Световно първенство най-голяма тежест има пердставянето на световното, а там Снайдер определено не беше най-добрият!

Знаеш ли,колко жалко изказване е това,погледнато отстрани...Не съм фен нито,на "гранда" Барселона(Иниеста),нито на Интер(Снайдер),но Снайдер си е Снайдер,докато това плешиво човече наречено Иниеста...какво да ти кажа,Снайдер беше постоянен през цялата година,освен прав си когато се махна Моуриньо.Снайдер вкарваше през цялата година великолепни голове и много добри пасове,аз съм твърдо за Снайдер(измежду тези двамата),а иначе ми се иска Мюлер да я спечели,като откритие на Световното...но сега не е във форма. :cry:

ПП:И според мен ги говори тея работи,да се прай на скромен...много малко са тея футболисти,а Иниеста не е сред тях!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Върни се в “Барселона”