Пике е новата цел на Манчини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Пике е новата цел на Манчини

Мнениеот megan fox » 07 окт 2010 21:44

UNBEATABLE написа:Не се знае... всичко е възможно ;)

Това Йозил да достигне нивото на Зидан и Шави е невъзможно! Вярвай ми. Не го казвам, защото турският германец играе при вас, а защото това е реалността! То и от Иниеста се очакваше да достигне до нивото на Шави, хем има възможността да играе редом с него, т.е. да се учи от него, но просто не става! От всяко дърва свирка не става и от всеки много класен/талантлив плеймейкър Зидан и Шави не става! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 07 окт 2010 21:44

megan fox написа:
Madridist написа:Йозил е още мног млад, за да правим сравнения. Има качества, но поне на мен, ми прави впечатление,че е непостоянен. Един мач играе страхотно, другия не разбираш,че е бил титуляр. Относно Шави, казвал съм сигурно над десет пъти във форума. Това е мозъка, компютъра и т.н. за отбора на Барселона, за мен той е най-добрият халф на своето време и винаги ми е било странно,как след някоя победа на каталунците всички говорят за Меси, а само един или двама споменават, кой му подаде за головете ;) .

Йозил има талант, но никога няма да достигне нивото на Шави и Зидан! Играчи с талант има доста, но такива като Зизу и Шави... са истинска рядкост и за да достигнеш такова ниво само талант не стига!
Ако Йозил наблегне яко на развитието си ще достигне до нивото на Иниеста, макс до това на Кака от най-добрите му години, но повече и да иска просто не може да постигне.

Ако достигне нивото на Кака от най-добрите му години, ще съм повече от доволен. А да се надяваме и Кака да достигне нивото си от най-добрите му години и да не ходи в Интер, че ще направим нова грешка, след Робен и Снайдер
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 окт 2010 21:47

Божко, ако има клуб, в който никога не би играл Кака, това е точно Интер :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 07 окт 2010 21:54

Madridist написа:Божко, ако има клуб, в който никога не би играл Кака, това е точно Интер :roll:

Колко сме се наслушали, на обещания, че даден играч ще играе само в един отбор, но как сменя мнението като види огромата сума, която му предлагат от другото място. Един Робиньо се кълнеше, че никога не би напуснал Реал, но какво стана отиде да си проваля кариерата в Сити. Ибра целува емблемата и се кълне, че обича всеки отбор в който бъде трансфериран. Случаите са много Фиго също е един от тези футболисти, всеки говори каквото му е удобно и в всеки един момент може да искриви думите си на 180 градуса :)
[offtopic]Никога няма да забравя как повреме на Ел Класико, при изпълнение на ъглов удар, феновете на Барса уцелиха Фиго с свинска глава :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 окт 2010 22:01

bojkyy написа:
Madridist написа:Божко, ако има клуб, в който никога не би играл Кака, това е точно Интер :roll:

Колко сме се наслушали, на обещания, че даден играч ще играе само в един отбор, но как сменя мнението като види огромата сума, която му предлагат от другото място. Един Робиньо се кълнеше, че никога не би напуснал Реал, но какво стана отиде да си проваля кариерата в Сити. Ибра целува емблемата и се кълне, че обича всеки отбор в който бъде трансфериран. Случаите са много Фиго също е един от тези футболисти, всеки говори каквото му е удобно и в всеки един момент може да искриви думите си на 180 градуса :)
[offtopic]Никога няма да забравя как повреме на Ел Класико, при изпълнение на ъглов удар, феновете на Барса уцелиха Фиго с свинска глава :lol:[/offtopic]

То да беше само свинската глава. Някъде бях чел, че общата маса на всичките хвърлени предмети по Фиго е била над 30 килограма! Само си спомни колко мобилни телефони полетяха от трубините, да не говорим, че по него бяха хвърлени и бутилки с уиски (Балантайнс, доколкото помня снимките)... та луда работа, но така става с предателите!

Иначе съм съгласен с мадридиста, че Кака никога не би отишал да играе за Интер! Той не е от тази породя фурнаджийски копати, който като сменя клубовете да отива при кръвният враг на някой от бившите си клубове...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 окт 2010 22:04

Ибра е типичния сребролюбец- като играеше в Интер, разправяше,че никога няма да напусне клуба , после изведнъж отиде в Барселона и се кълнеше,че от пеленаче е бил фен на каталунците, после отива в Милан и казва,че това е най-силния клуб в който е играл и ще носи с чест фланелката на росонерите. Робиньо и той е от същото "тесто". За Кака все си мисля, че не мога да го сравнявам с тях, като морални качества, но разбира се, в живота нищо сигурно няма. Освен, неговия край ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 07 окт 2010 22:09

Madridist написа:Ибра е типичния сребролюбец- като играеше в Интер, разправяше,че никога няма да напусне клуба , после изведнъж отиде в Барселона и се кълнеше,че от пеленаче е бил фен на каталунците, после отива в Милан и казва,че това е най-силния клуб в който е играл и ще носи с чест фланелката на росонерите. Робиньо и той е от същото "тесто". За Кака все си мисля, че не мога да го сравнявам с тях, като морални качества, но разбира се, в живота нищо сигурно няма. Освен, неговия край ;)

Единственото заради което мога да бъда оптимист за ситуацията с Кака е отхвърлената оферта от Ман Сити. Иначе като нищо може да потърси старата позната Италия в който и да е отбор, като гледа, че в Испания не тръгна добре :?

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 07 окт 2010 22:11

megan fox написа:
bojkyy написа:

То да беше само свинската глава. Някъде бях чел, че общата маса на всичките хвърлени предмети по Фиго е била над 30 килограма! Само си спомни колко мобилни телефони полетяха от трубините, да не говорим, че по него бяха хвърлени и бутилки с уиски (Балантайнс, доколкото помня снимките)... та луда работа, но така става с предателите!

Иначе съм съгласен с мадридиста, че Кака никога не би отишал да играе за Интер! Той не е от тази породя фурнаджийски копати, който като сменя клубовете да отива при кръвният враг на някой от бившите си клубове...

Той сам си го е търсил, никой не го е задължил да ходи да бие корнери точно при феновете на Барса. Иначе съм съгласен с теб, наистина това заслужават предателите ;)

Върни се в “Барселона”