Атл.Мадрид-Барселона 19.09.2010г 20:00 Ла Лига 3 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Атл.Мадрид-Барселона 19.09.2010г 20:00 Ла Лига 3 кръг
2:4 ми се струва 

Каквото и да си говорим мача е троен!
Както Барса може да бият, така може и да паднат на Калдерон, а най-логичното е мача да свърши Х.
Ако Барса загуби гостуването на Калдерон, то това ще бъде втора поредна загуба, последният път, когато отбора допусна 2 поредни загуби в Примера това стана през шампионският сезон 2008/2009. Странно съвпадение (или не) е това, че тогава пак първо паднахме от слабак при това насред Камп Ноу (Загубихме с 1:2 от Еспаньол, които в този момент бяха последни в класирането, а те след тази победа над нас се стабилизираха и почнаха да печелят точки, в крайна сметка се спасиха от изпадане), а след това трябваше да гостуваме на Калдерон, мача завърши 4:3 за Атлетико.
Ако сега отново паднем на Калдерон (миналият сезон единствената ни загуба я нанесе точно Атлетико на своят Калдерон с 2:1) не всичко ще е свършено за нас! Сезона е дълъг, има да се играят цели 38 кръга, а сега е едва трети кръг. Докрая на шампионата всички отбори ще губят точки, а и винаги можем да си наваксаме срещу Реал в директните двубои!
Реално миналата година станахме шампиони с 3 точки преднина, а от двете Класико бяхме взели общо 6!
Стига толкова история, сега за мача: Очаквам много труден мач за Барса. Отбора определено ще е в приповдигнато настроение след разгрома над Панатинайкос, докато не се знае каква ще е атмосферата в състава на Атлетико, защото днес те играят в ЛЕ с Арис Солон! Гърчилята играят грубичко и като нищо може да контузят някой ключов играч на Атлетико, примерно Форлан или Кун, а това много ще улесни Барса! Затова смятам да изчакам да свърши мача на Атлетико с Арис и тогава ще дам крайната си прогноза за мача.

Ако Барса загуби гостуването на Калдерон, то това ще бъде втора поредна загуба, последният път, когато отбора допусна 2 поредни загуби в Примера това стана през шампионският сезон 2008/2009. Странно съвпадение (или не) е това, че тогава пак първо паднахме от слабак при това насред Камп Ноу (Загубихме с 1:2 от Еспаньол, които в този момент бяха последни в класирането, а те след тази победа над нас се стабилизираха и почнаха да печелят точки, в крайна сметка се спасиха от изпадане), а след това трябваше да гостуваме на Калдерон, мача завърши 4:3 за Атлетико.
Ако сега отново паднем на Калдерон (миналият сезон единствената ни загуба я нанесе точно Атлетико на своят Калдерон с 2:1) не всичко ще е свършено за нас! Сезона е дълъг, има да се играят цели 38 кръга, а сега е едва трети кръг. Докрая на шампионата всички отбори ще губят точки, а и винаги можем да си наваксаме срещу Реал в директните двубои!

Стига толкова история, сега за мача: Очаквам много труден мач за Барса. Отбора определено ще е в приповдигнато настроение след разгрома над Панатинайкос, докато не се знае каква ще е атмосферата в състава на Атлетико, защото днес те играят в ЛЕ с Арис Солон! Гърчилята играят грубичко и като нищо може да контузят някой ключов играч на Атлетико, примерно Форлан или Кун, а това много ще улесни Барса! Затова смятам да изчакам да свърши мача на Атлетико с Арис и тогава ще дам крайната си прогноза за мача.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- david_villa
- Контакти:
1:1. Мачът, след който "Валенсия" ще е едноличен лидер. 

- Lord_Dexter
- Контакти:
JohnnieWalker написа:2:4 ми се струва
Не си прав 1:3

let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Атлетико започнаха чудесно първенството.Аз залагам на тяхна победа
- Frankie Lampard
- Контакти:
federer90 написа:Атлетико започнаха чудесно първенството.Аз залагам на тяхна победа
Значи им е време да спукат гума.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
- gunner4life
- Контакти:
над 2,5. Не знам кой ще бие, но знам че със сигурност ще го гледам 

Последна промяна от gunner4life на 17 сеп 2010 12:08, променено общо 1 път.

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
megan fox написа:federer90 написа:Атлетико започнаха чудесно първенството.Аз залагам на тяхна победа
Значи им е време да спукат гума.
Да, но не този кръг

[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]