П.П. 2004 Касияс далеч не е бил неопитен за мен, ама щом така мислиш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот JackPackage » 29 авг 2010 23:07
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Мнениеот megan fox » 29 авг 2010 23:09
JackPackage написа:[offtopic]Играх ги "хикс", Виляреал не са случаен отбор все пак, но ще видим по нататък... този сезон ми се струва че Алмерия ще са доста слаби и ще се борят за оцеляване, така че може да им се играят доста мачове...
П.П. 2004 Касияс далеч не е бил неопитен за мен, ама щом така мислиш[/offtopic]
Мнениеот fcb_bg » 29 авг 2010 23:49
megan fox написа:JackPackage написа:Фокс, пише се МОуриньо![]()
Иначе ако Пеп тръгне да си ги мери с Жозето, няма да спечели много...
Само Сър-а се справяше с психическите атаки на Моу![]()
Последните години титлите са 2-Барса, след това Реал, Барса си взеха 2те, дали не е време на Реал ?!
За забележката си прав, но свикнал съм да го пиша с "а".
А колкото до титлите... прав си, че последните 6 години двата испански гранда се редуват да печелят титлита на серии от по 2 години. Надявам се тази година тази "традиция" да се промени...![]()
Знае ли човек, може пък Пеп да се е надъхал да изравни клубният рекорд, поставен от Кройф от 4 поредни титли!
![]()
Мнениеот megan fox » 29 авг 2010 23:52
fcb_bg написа:Аз пък, съм свикнал да слагам там У, защото ми е страшно антипатичен още от време оно...
Мнениеот sackcho » 30 авг 2010 01:24
megan fox написа:JackPackage написа:Аз се надявм да се промени, титлата да е в посока Мадрид, само че в червено-бялата част...![]()
но мечтите са безплатни, да си финишираме 3ти пък по-нататък ще видим какво ще става
Ако няма да сме ние, пожелавам ти да сте вие.Само да не е при съгражданите ви.
Мнениеот megan fox » 30 авг 2010 01:34
sackcho написа:Ти какво против Хетафе имаш![]()
Мнениеот sackcho » 30 авг 2010 02:29
megan fox написа:sackcho написа:Ти какво против Хетафе имаш![]()
Точно срещу тях нищо, защото последните години те "крадът" от вас повече точки, отколкото Атлетико Мадрид!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта