Масчерано идва в Барса!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Масчерано идва в Барса!!!

Мнениеот fcb_bg » 27 авг 2010 18:38

Масчерано, та Масчерано.... Не разбирам какво толкова се радвате всички? Опции за опорни халфове имаме в несвяст, но при евентуална контузия на Шави или Иниеста направо сме в киреча. Нямаме вариант за там. Децата може и да са талантливи, но за заместници не са дорасли още. Как пък го изтървахме Йозил, направо не го проумявам?
Та, някой има ли идея при контузен креативен халф, какво правим?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 27 авг 2010 18:44

fcb_bg написа:Масчерано, та Масчерано.... Не разбирам какво толкова се радвате всички? Опции за опорни халфове имаме в несвяст, но при евентуална контузия на Шави или Иниеста направо сме в киреча. Нямаме вариант за там. Децата може и да са талантливи, но за заместници не са дорасли още. Как пък го изтървахме Йозил, направо не го проумявам?

като цяло , резервната скамейка не ни е най - дългата и най - равностойната !

Офтопик:

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 27 авг 2010 19:40

El jefecito е страхотно попълнение! Само не знам дали Пеп го искаше на 100 процента или по-скоро Росел му го натрапи! Но иначе супер трансфер! Браво!

ПП. Като цяло сега Дос Сантос и Ориол ще имат по-малко шансове за изява ...

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 27 авг 2010 20:04

fcb_bg написа:Масчерано, та Масчерано.... Не разбирам какво толкова се радвате всички? Опции за опорни халфове имаме в несвяст, но при евентуална контузия на Шави или Иниеста направо сме в киреча. Нямаме вариант за там. Децата може и да са талантливи, но за заместници не са дорасли още. Как пък го изтървахме Йозил, направо не го проумявам?

Мисля, че не си абсолютно прав. Шави и Иниеста имат още 3-6 години активно представяне, ако бяхме взели Йозил и перспектива догодина да си върнем Сеск ще се окаже, че младоците ще изгорят. Неможе да вземеш футболист като Йозил и да заковеш на пейката цял сезон и да чакаш някой да се контузи. Има и друг проблем. Мястото на Шави и Иниеста е ключово за цялата игра на Барса и не е много сигурно, че Йозил ще се представи много добре при схема с много разигравани и по бавно водене на играта. Германците на световното практикуваха футбол на контри с много пространства и бързо движение на целия отбор в атака и защита. ДОкато при Барса нещата са далеч по различни. Искам да кажа, че за такъв пост е по-добре да вземат (създадат) кадър от Ла Масия. Не ангажирам никого с мнението си.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 авг 2010 00:00

FC_Barcelona написа:El jefecito е страхотно попълнение! Само не знам дали Пеп го искаше на 100 процента или по-скоро Росел му го натрапи! Но иначе супер трансфер! Браво!

ПП. Като цяло сега Дос Сантос и Ориол ще имат по-малко шансове за изява ...

Това е проблема, че Росел го натрапи! Пеп изобщо не искаше Масчерано в състава, за да може да налага любимеца си Бускетс! А в случай на нужда, като заместник на Серхио имаме Кейта! А сега поради сумата инвестирана за аржентинеца борда на директорите и най-вече самият Росел ще натискат Пеп да пуска по-често Масчерано, отколкото Бускетс! Всичко това ще нажежи обстановката в клуба, но и Пеп прекалява със своето фаворитизиране на това недоносче Бускетс!

На моменти ми се струва, че Гуардиола е расист и че иска да разкара от клуба или всичките африканци (само Кейта остана, но и за него се говори, че е пътник) или че иска да разкара негрите (освен Кейта в отбора черен е Абидал (другите вече бяха продадени/освободени), а с привличането на Адриано от Севиля май се подготвя почвата и Ерик да бъде натирен извън клуба през зимата...) - а ако всичко това се окаже вярно..., много лошо за Пеп и още по-лошо за нас феновете на отбора! :(

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 28 авг 2010 00:11

tibidabo написа:
Madridist написа:Масчерано е добър играч, но този трансфер е доста странен за мен. Барселона продаде Туре, като една от основните причини беше да се налага Бускетс и изведнъж се купува футболист, който е на годините и класата на Туре. 8-)

Причините според мен са в това, че Яя искаше да бъде постоянен титуляр и беше постоянно недоволен и второ Ман сити дадоха перфектна оферта.

А защо мислиш, че играч от класата на Масчерано няма да иска да е титуляр,а на неговата позиция да играе трагик като Бускетс :?:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 28 авг 2010 00:13

megan fox написа:На моменти ми се струва, че Гуардиола е расист и че иска да разкара от клуба или всичките африканци (само Кейта остана, но и за него се говори, че е пътник) или че иска да разкара негрите (освен Кейта в отбора черен е Абидал (другите вече бяха продадени/освободени), а с привличането на Адриано от Севиля май се подготвя почвата и Ерик да бъде натирен извън клуба през зимата...)

Че то и Адриано е черен(или зрението ми си прави шега с мен)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 28 авг 2010 00:16

Мяса ми повече на циганин

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 авг 2010 00:28

megan fox написа:
На моменти ми се струва, че Гуардиола е расист и че иска да разкара от клуба или всичките африканци (само Кейта остана, но и за него се говори, че е пътник) или че иска да разкара негрите (освен Кейта в отбора черен е Абидал (другите вече бяха продадени/освободени), а с привличането на Адриано от Севиля май се подготвя почвата и Ерик да бъде натирен извън клуба през зимата...) - а ако всичко това се окаже вярно..., много лошо за Пеп и още по-лошо за нас феновете на отбора! :(

:shock: Човек ти направо ме хвърли в тъча с това определение за Гуардиола, че бил "расист". Не си ли си задал въпросът, че за това налагане на Бускетс, голям принос имат и каталунските фенове,които искат да виждат в отбора максимално повече юноши. А президентът, след като е хвърлил 20 милиона евро за някой футболист, няма как да остане доволен,ако същия седи на скамейката. И Гуардиола се оказва натиснат от две страни. Пеп е много интелигентен и културен човек , аз лично, винаги съм го уважавал 8-)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 авг 2010 01:08

Madridist написа:
megan fox написа:

:shock: Човек ти направо ме хвърли в тъча с това определение за Гуардиола, че бил "расист". Не си ли си задал въпросът, че за това налагане на Бускетс, голям принос имат и каталунските фенове,които искат да виждат в отбора максимално повече юноши. А президентът, след като е хвърлил 20 милиона евро за някой футболист, няма как да остане доволен,ако същия седи на скамейката. И Гуардиола се оказва натиснат от две страни. Пеп е много интелигентен и културен човек , аз лично, винаги съм го уважавал 8-)

Виж, не твърдя, че Пеп е расист! Но ако се загледаш в трансферите му последните месеци... от отбора изхвърчат черните и африканците + Чигрински :lol: ! Да не би за Яя Туре да бяха дадени по-малко пари?! Значи за Масчерано даваме 20 милиона и борда на директорите ще натиска Пеп да го пуска, а за Туре пак бяхме дали толкова, а натиск нямаше... ддз получава се противоречие, а както са ме учили за правото... "щом има противоречие, значи твърдението е неистина"!

Barcelona - Mes que un club

Върни се в “Барселона”