Барселона - Севия, реванш за Суперкупата на Испания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Барселона - Севия, реванш за Суперкупата на Испания

Мнениеот Middlesbrough » 22 авг 2010 14:51

RENAULT написа:
а бе ти що не си гледаш , повече твоя отбор , остави на нас Барса ;] ако нищо не се случва в Мадрид , е гледай си Реното :twisted:

Добре де нали ви гледам бе онзи ден паднахте и обвинявахте Пеп сега биете и го правите господ ае моля ви се.....Ще ви видим през сезона само да не стане така,че да останете само с тази купа...... :| :| :|

а ве не говори , простотии е , и май седиш повече в нашия форум от колкото в вашия ;] ти не се притеснявай за нашите титли , да не останете пак с пръст в устата само и тая година осмина...

Офтопик:

Predator
Контакти:

Мнениеот Predator » 22 авг 2010 14:53

Пич, умен си колкото двама тъпи!! По-добре се надявай великият "галактико" да мине 1/8финалите на ШЛ пък нас не ни мисли. Докато се мъчехте да минете тази невероятно тежка фаза ние спечелихме 2 пъти ШЛ. Миналата година пак ни дишахте прахта през целия сезон, а в директните двубои ви направихме за пореден път смешни и то на "Сантяго Бернабеу". Та да обобщя - гледай си смешното отборче и се моли това да не ви е поредната година, в която сте валат!!!

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 22 авг 2010 15:59

коментара на третия гол от видеото пуснато в гонга напрао кърти...за гола нямам думи!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 авг 2010 15:59

Predator явно с теб сме гледали различни първенства. Миналата година, титлата в Испания се реши буквално, в последния кръг,което показва,че нещата си бяха равностойни. Да не говорим,че имаше близо месец и половина през зимата, в които Реал водеше класирането и след дербито на Бернабеу през април, Барселона излезна напред. И за мен тогава, Барселона не е смазала Реал(както беше примерно при 2:6), просто каталунците си вкараха две положения, Реал не успяха и логично загубиха мача. Дори си спомням, че по точни удари във вратата, статистиката беше 5:4 в полза на Реал. На Ноу Камп също имахме няколко чисти положения на Роналдо и Бензема, но не ги вкарахме. След като не може да отбележиш гол, а съперникът ти е вкарал, най-закономерното нещо на света е да паднеш, а от там да загубиш и титлата. А дали Реал е "смешен отбор", това си е твое мнение, ама на мен ми става смешно с този пример,който даваш, че когато Реал бил отпаднал шест години на осминафинал, Барселона била спечелила два Шампионски лиги. Да това е факт, ама тази логика ми се струва малко "нелогична". Все едно аз да казвам,че Барселона са били "смешен отбор" през 2005,защото видиш ли, Реал имаха тогава 9 КЕШ, а Барселона беше спечелила едва един. Тогава за мен Барселона пак си беше велик клуб и може би най-достойния съперник,който Реал Мадрид може да има не само в Испания, а въобще в света ;) . А относно вчерашния мач, аз въобще не съм учуден, че Барселона спечелиха. Причините за мен са две. Първата е желанието на новия президент да спечели възможно най-бързо някаква купа и да покаже на феновете,че продължава политиката на Лапорта,който е най-успешния президент в историята на Барселона. Втората причина е в самата Севиля, която след три дни играе най-важния си мач за годината, от който зависи дали ще влизат в Шампионската лига и нормално,Барселона,колкото и голям дразнител да е, всеки футболист на севилци да мисли повече за реванша с Брага 8-)

Predator
Контакти:

Мнениеот Predator » 22 авг 2010 16:37

Здравей, колега. Адски много ме издразни отношението на съфорумника RENO (нарочно го пиша грешно :D ) затова беше и малко по-острия ми тон. Освен фен на Барса съм и много голям фен на испанския футбол, защото според мен футболът в Испания е доста над всички останали първенства като атрактивност. Много уважавам Реал както и всички останали отбори, но както се казва всеки да си знае мястото. В момента отборът на Реал не е това, което беше (както и ти сам отбеляза), така че подобни изказвания като това на RENO "Ще ви видим през сезона само да не стане така,че да останете само с тази купа......" са изключително дразнещи и затова го посъветвах да си гледа мадридския отбор и да не се занимава с нас.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 22 авг 2010 17:45

Predator написа:Здравей, колега. Адски много ме издразни отношението на съфорумника RENO (нарочно го пиша грешно :D ) затова беше и малко по-острия ми тон. Освен фен на Барса съм и много голям фен на испанския футбол, защото според мен футболът в Испания е доста над всички останали първенства като атрактивност. Много уважавам Реал както и всички останали отбори, но както се казва всеки да си знае мястото. В момента отборът на Реал не е това, което беше (както и ти сам отбеляза), така че подобни изказвания като това на RENO "Ще ви видим през сезона само да не стане така,че да останете само с тази купа......" са изключително дразнещи и затова го посъветвах да си гледа мадридския отбор и да не се занимава с нас.

Извинявай ти ли казваш ,кой къде да бъде аа....... :| :| Както каза Мадридиста миналата година не знам кое първенство си гледал но мисля,че титлата се реши последният мач......подчертавам,че "Галактико 2" имаше само няколко месеца игра заедно и не показа целия си капацитет....Харесвам Барса като съперник но ненавиждам фенове като вас който само говорят когато побеждават и все се хвалят и пак ще кажа тази година АКО ви победим (подчертавам ако защото не мога да бъда сигорен) да не почнете ми те Реал играха грозен футбол
П.П И ти наричаш Реал "Смешен отбор".....Мисля,че ти си по-тъпият от нас двамата!!!
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Predator
Контакти:

Мнениеот Predator » 22 авг 2010 22:51

Плашещо си тъп, RENO, а за правопис май не си и чувал, но няма да те заяждам за това. Какво значение има кога е спечелена титлата, може и в последната секунда да е??? През по-голямата част от първенството бяхте ЗАД нас, заради което казах, че ни дишахте прахта! След Дел Боске отборът няма никакви успехи в Евро турнирите, така че пак ще те помоля спри да пишеш глупости от рода на "дано това не ви остане единствената титла", защото вашият отбор беше валат миналата година тази също може да стане така, а ние вече имаме 1 :mrgreen:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 23 авг 2010 01:44

Predator написа:След Дел Боске отборът няма никакви успехи в Евро турнирите,

Исках да оставя феновете на Барселона да празнуват(защото го заслужават след мача който изигра) и да не коментирам, на моменти критикувам мача и някои странични детайли. Искам да се обърна към "Predator", футбола не е игра на 10 години, както се достигат върховете на футболна Европа и Испания(или която искаш държава) така има и лоши моменти ;) Както ти ми говориш за периода след ДЕЛ БОСКЕ(пиша го с големи букви, защото винаги ще остане в моето сърце, моя любим трениор :) ), така и аз мога да ти говора за Периода преди Рийкард, Барселона не беше същото страшилище и всеки да трепери само при мисълта за Камп Ноу, беше поредното препядствие. Мисълта ми е, че сега Реал може да не блести в Европа, но с този трениор и този отбор, като нищо ще попари надеждите на такива ентусиасти, които го смятат за аутсайдери ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 авг 2010 01:48

Predator написа: защото вашият отбор беше валат миналата година тази също може да стане така, а ние вече имаме 1 :mrgreen:

Ние също вече имаме купа за сезона - трофеят "Франц Бекенбауер" :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 23 авг 2010 15:26

Стига момчета, няма сми да се джафкаме за глупости!
Досега ми беше забавно да ви чета, ама вече почна да става отегчаващо!

Барса и Реал са лицата на испанският футбол и бих казал (С ПРАВО) на европейският футбол! Да, Реал последните години са в криза, но в края на предното хилядолетие и в началото на настоящето ние бяхме в криза, а те доказваха защо Примера е най-силното първенство! - така че спора кой е по-по-най е безсмислен!

Почва новият сезон ще имаме възможността да гледаме ПОНЕ 2 пъти Ел Класико (ако съдбата ни се усмихне отборите може да се срещнат и за купата на страната или пък в по-предна фаза на ШЛ, знае ли човек ;) ) и накрая на сезона ще видим кой е по-добър! Като фен на Барса се надявам каталунците да триумфират отново.

Предният сезон борбата за титлата бе много заплетена и всичко се реши във второто Класико, тази година също ще има интрига, но мисля, че борбата за титлата няма да е запазена до последният кръг! Да, Реал си имат Мауриньо - може спокойно да се каже, че той е най-голямата им звезда, да Моу знае как да затруднява Барселона, НО той също не е безгрешен и не е нехарактерно да губи точки от слабаци! А и в интерес на истината, ако изключим Анхел Ди Мария и Карвальо... Мауриньо не получи исканите попълнения! Виждаме, че Реал имат серизони проблеми с контузени играчи, а след напускането на Раул и Гути резервната скамейка им е по-къса и по-важното (за нас феновете на Барса) не е много качествена и равностойна! Че в момента Реал имат общо взето нападател и половина - Гонзало Игуаин и оная развалина Бензема! А както добре знаем и двамата често страдат от контузии! И при липсата на Раул и при все по-малкото оставащо време за трансфери (а както се вижда, ръководството на Реал не иска да дава пари за нов нападател) мадридчани като нищо може да го закъсат яко в нападение. Просто не вярвам CR и Ди Мария да могат да носят Реал на гърбовете си! За капак и Кака е контузен и изобщо не се знае дали отново ще може да играе на онова високо ниво, което всички знаем от близкото минало! Миналият сезон (не ясно на какво отгоре) се намериха доста хора, които да критикуват Раул, но в интерес на истината той донесе няколко доста безценни точки на Реал, които задържаха столичани в близост до нас в класирането. Сега него го няма и с проблемите ви в нападение... не очаквам Реал да са ни толкова конкурентно способни, ВЪПРЕКИ Мауриньо! Ест винаги има вариант да греша, но само времето ще покаже!

П.П. Като се сетя за контролите на отбора и резултатите в тях... определено Мауриньо има още много работа за вършене, а няма време за това... сезона почва идващият уикенд!

П.П.2. Мадридист ние още в сряда ще имаме шанс да спечелим втори трофей! ;) :P Играем с Милан за нашият си трофей - "Жоан Гампер" ;)

Barcelona - Mes que un club

Върни се в “Барселона”