Примера Дивисион - излъчване?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Примера Дивисион - излъчване?
Баща ми държи на италианските канали, а само ITV+ ги предлагат. За включване на втори телевизор искат +5лв. Смея да кажа, че това е една от най-*****ните кабеларки. 

- Middlesbrough
- Контакти:
Molotov написа:Хм...аз съм на евроком,и скоро смятам да мина на Булсатком.Седя на евроком,защото живея в къща и за 6 телевизора плащам за цената на 1,защото накарах едно приятелче да сложи усилвател и тн.Ако някой от вас е на Булсатком,какъв пакет би ми препоръчал ? Не съм никак запознат с услугите им,ще съм благодарен ако кажете това-онова. Пък много ми се гледа примерата
Премиум пакет 15лв и 80 стинки :Д сички мачове дават , нямаш само HBO i Cinemax ... качеството на картината е супер , аз вече 2 години съм на Булсатком и съм много доволен

Офтопик:
Middlesbrough написа:Премиум пакет 15лв и 80 стинки :Д сички мачове дават , нямаш само HBO i Cinemax ... качеството на картината е супер , аз вече 2 години съм на Булсатком и съм много доволен
А за допълнителен телевизор каква цена взимат ? Аз всъщност трябва просто да отида в някой офис и да разпитам,ама по тези жеги ме мързи страшно много

Влез ей тука: http://www.bulsat.com/
Даже в момента има някакъв промоционален пакет за 4 телевизора.
Даже в момента има някакъв промоционален пакет за 4 телевизора.

megan fox написа:Че кое му е незаконното? Скай калчо са купили правата, а МСат доколкото знам имат право да излъчват канала. Аз миналият сезон повечето мачове там ги гледах.
Скай калчо имат право да излъчват само в италия и те там си излъчват, но от мсат са решили леко да попиратстват, та в най-скоро време не разчитай на скай калчо.

f0rbidden написа:Баща ми държи на италианските канали, а само ITV+ ги предлагат. За включване на втори телевизор искат +5лв. Смея да кажа, че това е една от най-*****ните кабеларки.
Няма страшно баща ти ще си гледа италианските канали, които ги е гледал и до сега, те нямат нищо общо с итв, те са свободни и се приемат от всеки със сателитно оборудване и антена насочена към хотбърд(13Е), без да се плаща абонамент. В случая си имате антена насочена към 13Е и 16Е, от булсат като дойдат ще си поставят тяхната антена на където трябва да си сочи, в никакъв случай не им давайте да ви махат, камо ли да ви взимат старата антена, каже те им, че искате да си ползвате и двете. Картата на итв можеш да я продадеш за 30-40лв(има балами които ги изкупуват), а приемника им го зафучи на някъде с много здрав шут. А ако баща ти наистина държи на италианските програми--> варианта с дриймбокс е най-удачен, защото ще може да си гледа целия скай италия, леко пир*тстване(шшшшт), но се гледа всичко.
Believe in better
Офтопик:
Не мога ей такка, когато си искам му бия шута на приемника. Има договори, простотии и т.н.
Остават обаче още 3 месеца и мисля, че ще те послушам. 

Аз съм на Булсатком и съм доволен, 16 лева на месец е за ТВ+ но там си има различни оферти за дадена телевизия. 34 лв. или 48 не помня точно е за всички канали, плюс 14 HD канала. Единственото лошо при тях е, че са мошенници 

bojkyy написа:Аз съм на Булсатком и съм доволен, 16 лева на месец е за ТВ+ но там си има различни оферти за дадена телевизия. 34 лв. или 48 не помня точно е за всички канали, плюс 14 HD канала. Единственото лошо при тях е, че са мошенници
HD каналите са само 6, а най-скъпия пакет е 30лв. В сайта им офертите не са актуализирани.
ПП: Че те всички са мошенници.

Believe in better
Офтопик:
Az sam na Bulsatkom i mislq ,4e standarten+Premium e nai-dobre
pifa