Ч.Р.Д. МЕСИ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Ч.Р.Д. МЕСИ!!!

Мнениеот Sagittarius » 24 юни 2010 18:00

ЧРД на крал Лео,единствения играч,който може да се доближи до най-великите във футбола имена като Марадона,Пеле,Кройф,Бест,Зико,Гаринча.Без никакви съмнения Меси е най-големия футболист на нашето време и едва 23 годишен!!!Вижда се,че е гений като крило,като нападател,а сега на Мондиала - просто фамозен,брилянтен плеймейкър 8-) .И всички тези качества...към един скромен характер и раздаване за феновете,за отбора,липса на алчност и наличие на признателност и чест.Е,няма как,дори и фенвоете на други отбори не само тези на Барса като нас,всички фенове-Меси е обичан навсякъде,по цял свят.Няма как да не бъде обичан от всеки футболен фен.Именно това прави от Лео Меси единствения,който може да поеме щафетата на футболните крале,които междудругото превъзхожда много като характер и човешки качества.Пожелавам му да се сбъдне това,защо аз признавам си-по-велик футболист от Меси не съм виждал по терените 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Ч.Р.Д. МЕСИ!!!

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2010 00:26

Честито на най-големия играч! Да е жив и здрав и да не ядосва феновете на Реал, другото ми е все тая! ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Барселона”