Madridist написа: fcb_bg никъде не съм написал,че Робиньо е ревал, че не играе. Явно не помниш, но той беше твърд титуляр и една от звездите в отбора, просто поиска трансфер в Сити,защото там условията били по-добри. Мадридските фенове нищо не са насаждали, след един мач в Примера, той каза в прав текст, че иска да бъде продаден в Англия и имало интерес за него от Сити. При сключването на трансфера, мениджъра на Робиньо, каза,че условията в Сити за клиента му били по-добри отколкото в Реал. И без да го беше казал е ясно, че да напуснеш Реал Мадрид в който си твърд титуляр и да отидеш в отбор като Манчестър Сити друг стимул освен парите за теб няма. За щастие,аз лично не помня последните години, друг играч да е искал да напуска Реал по собствено желание.![]()
Никъде не съм писал, че ти си написал.... еди какво си. Аз казах какво си спомням, а и доколкото се сещам той беше на Олимпиадата когато разбра, че искат да го разменят за Роналдо. Но това вече е след отказа на клуба да вдигне заплатата. Близичко бяха сега до такава ситуация с Игуаин, но се усетиха. Робиньо беше един от топиграчите на Реал по онова време, и единственото което се искаше от клуба е да му даде 2 млн. отгоре. А те си бяха заслужени с оглед представянето му.
Напуснал бил със скандал. Е, по-хубаво ли е да напуснат тихомълком играчите и след това да си казват по медиите какво мислят за Реал? Нали знаеш какво разправяха Робен и Снайдер?