Златан се продава за 51 млн евро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Златан се продава за 51 млн евро

Мнениеот fcb_bg » 09 юни 2010 17:09

Madridist написа: fcb_bg никъде не съм написал,че Робиньо е ревал, че не играе. Явно не помниш, но той беше твърд титуляр и една от звездите в отбора, просто поиска трансфер в Сити,защото там условията били по-добри. Мадридските фенове нищо не са насаждали, след един мач в Примера, той каза в прав текст, че иска да бъде продаден в Англия и имало интерес за него от Сити. При сключването на трансфера, мениджъра на Робиньо, каза,че условията в Сити за клиента му били по-добри отколкото в Реал. И без да го беше казал е ясно, че да напуснеш Реал Мадрид в който си твърд титуляр и да отидеш в отбор като Манчестър Сити друг стимул освен парите за теб няма. За щастие,аз лично не помня последните години, друг играч да е искал да напуска Реал по собствено желание. :roll:

Никъде не съм писал, че ти си написал.... еди какво си. Аз казах какво си спомням, а и доколкото се сещам той беше на Олимпиадата когато разбра, че искат да го разменят за Роналдо. Но това вече е след отказа на клуба да вдигне заплатата. Близичко бяха сега до такава ситуация с Игуаин, но се усетиха. Робиньо беше един от топиграчите на Реал по онова време, и единственото което се искаше от клуба е да му даде 2 млн. отгоре. А те си бяха заслужени с оглед представянето му.
Напуснал бил със скандал. Е, по-хубаво ли е да напуснат тихомълком играчите и след това да си казват по медиите какво мислят за Реал? Нали знаеш какво разправяха Робен и Снайдер?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 юни 2010 17:17

[offtopic]Никъде не съм писал, че ти си написал.... еди какво си :lol: Доста забавно се получи :)[/offtopic]

Робен и Снайдер какво мислят си е тяхно право, но разликата с Робиньо е голяма.Те напуснаха Реал,защото клуба така реши, докато Робиньо напусна по собствена воля. Доста се отделихме от темата за Ибрахимович, приятен ден от мен ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 09 юни 2010 18:00

какво за 51 мил.......... :o :o :o :o :o това не можа да е истина..... Изображение
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 09 юни 2010 18:01

fcb_bg написа:
Madridist написа: fcb_bg никъде не съм написал,че Робиньо е ревал, че не играе. Явно не помниш, но той беше твърд титуляр и една от звездите в отбора, просто поиска трансфер в Сити,защото там условията били по-добри. Мадридските фенове нищо не са насаждали, след един мач в Примера, той каза в прав текст, че иска да бъде продаден в Англия и имало интерес за него от Сити. При сключването на трансфера, мениджъра на Робиньо, каза,че условията в Сити за клиента му били по-добри отколкото в Реал. И без да го беше казал е ясно, че да напуснеш Реал Мадрид в който си твърд титуляр и да отидеш в отбор като Манчестър Сити друг стимул освен парите за теб няма. За щастие,аз лично не помня последните години, друг играч да е искал да напуска Реал по собствено желание. :roll:

Никъде не съм писал, че ти си написал.... еди какво си. Аз казах какво си спомням, а и доколкото се сещам той беше на Олимпиадата когато разбра, че искат да го разменят за Роналдо. Но това вече е след отказа на клуба да вдигне заплатата. Близичко бяха сега до такава ситуация с Игуаин, но се усетиха. Робиньо беше един от топиграчите на Реал по онова време, и единственото което се искаше от клуба е да му даде 2 млн. отгоре. А те си бяха заслужени с оглед представянето му.
Напуснал бил със скандал. Е, по-хубаво ли е да напуснат тихомълком играчите и след това да си казват по медиите какво мислят за Реал? Нали знаеш какво разправяха Робен и Снайдер?

Каквито тези да ми развиваш,каквито и съчинения да ми пишеш Мадридиста ти каза цялата истина защо той ни напусна.............
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 09 юни 2010 20:31

Не му провървя в Барселона на Златан ... дано в новия отбор се отпуши! ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 юни 2010 21:25

georgisd написа:Не му провървя в Барселона на Златан ... дано в новия отбор се отпуши! ;)

Говориш така, сякаш Ибра вече не е част от състава на Барселона. Това, че клуба е готов да го продаде не означава автоматично, че ще има трансфер. Най-малкото, че трябва да има някой клуб, който да е готов да купи и да изпълни финансовите искове на шведа. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Velko
Контакти:

Мнениеот Velko » 18 юни 2010 16:20

Ибрахимович е добър футболист, но не е за Барселона. Така мисля аз. Нито габаритите, нито стилът му подхожда на отбора. Някак си не се вписва. Вия е човека и това си го мисля от няколко години, най-накрая се получи.За мен перфектното отиграване за отбора е - продават Златан и Анри, взимат Фабрегас. Анри е бита карта, може да забрави за футбола вече :evil: Ако вземат и Торес ( което според мен са само глупави слухове ) е тогава вече няма кой да ни спре. Но ако това се случи трябва да изолират някой от много талантливите Педро и Боян... и двамата са страхотни.Мисля че трябва да започне да се дава шанс на Боян по-често.

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 27 юни 2010 22:19

Не съм сигурен кой спомена в началото, че на Ибра трябва да се даде втори шанс. Аз съм на същото мнение, въпреки че вече имаме Вия. Не може още в първия си мач, Вия да е титуляр? Сякаш са аверчета с треньора.. ;]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 28 юни 2010 12:31

f0rbidden написа:Не съм сигурен кой спомена в началото, че на Ибра трябва да се даде втори шанс. Аз съм на същото мнение, въпреки че вече имаме Вия. Не може още в първия си мач, Вия да е титуляр? Сякаш са аверчета с треньора.. ;]

Вече и Мата уж е на Камп Ноу. Как ще ги комбинирате сега Ибра, Вия, Мата, Меси, Педро, Боян :?:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 28 юни 2010 12:34

Ибра ще е резерва на Вия. Във важен мач, да кажем от СL, би ли пуснал 20-годишен?

Върни се в “Барселона”