Не си струва да се дават толкова много пари за играчи от които отбора реално няма нужда! Вижда се, че Барса може да разчита на собствени кадри излезли от нейната школа! Клуба доказа, че за един шампионски отбор не са нужни гръмки трансфери, а правилна философия в клуба!
Единственото по което Педро отстъпва от Торес (засега) е опита! Но Педро е млад и ще натрупа нужният опит, а като чиста доза талант... лично според мен Педро е по-талантлив от Торес, така че няма сми да даваме 70 милиона паунда, а нашите момчета, които не са по-слаби да търкат скамейката!
Да не говорим, че Барса може да мисли за покупка на нов нападател едва когато е сигурно напускането на Анри и Ибра! За Анри се говори, че отива в САЩ, но реално още не съм чул за подписан договор и засега той все още е наш играч!
Барса Готви офанзива за Торес !?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барса Готви офанзива за Торес !?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- vladitol
- Контакти:
Пълна Измишльотина 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Здравейте
Аз съм нов във форума, но съм върл фен на Барса от малък!!! По темата - на мен Торес ми е изключително симпатичен и ще се радвам да го вземат, но това едва ли е възможно след привличането на Вия.Надявам се в най-близко бъдеще Фабрегас да е част от нашият отбор
И двамата са изключителни и са част от отбора ми на FIFA 09 

Като му гледам изявите на Торесчо по време на Световното, предпочитам да не пилеем 70 мил. за него. Не знам дали е заради скорошната му контузия, но вече 5-ти мач той не прави абсолютно нищо. Йоренте и Педро влязоха като резерви в 2 мача и за 10 минути направиха повече, отколкото той за 400...
F.C.Barçelona - Més que un Club