Барса спазари Вийя
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барса спазари Вийя
Los Chе така е. И при други футболисти има подобни разминавания, доколкото знам Жефрен е на каталунски, Хефрен е на испански 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
ЧЕСТИТО!!! ВИЯ Е ВЕЧЕ ИГРАЧ НА БАРСА. ДА МУ ПОЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ И МНОГО ГОЛОВЕ. УСПЕХ
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- Middlesbrough
- Контакти:
megan fox написа:Middlesbrough написа:Valdes , Dani Alves , Pique , Pujol ,Abidal , Xavi , Fabregas , Iniesta , Pedro , Messi , VillaDream Team !!!
Добре си го замислил..., но кажи ми къде и кой е опорният ни халф?! Ок срещу противници от долната половина на класирането може и без дефанзивен халф, но в ШЛ и срещу преките конкуренти не става! Нека не повтаряме грешките на противниците ни! Реал я сърбаха тази попара навремето - продадоха Макелеле на Челси и опитваха да играят без опорен халф или слагаха някой от атакуващите си полузащитници на този пост и както отлично знаем защитата им страдаше доста от това!
Ако жертваме Шави като дефанзивен халф (той е играл на този пост) ще загубим много от неговата креативност в атака, Иниеста се справя доста зле на тази позиция..., а Фабрегас доколкото знам не му се отдава играта на този пост!
Да не говорим, че е тъпо да играем с трима изявени плеймейкъри! Та те повече ще си пречат, отколкото да си помагат! На терена не трябва да има повече от 2 плеймейкъра, а третият халф задължително трябва да е с дефанзивни качества (като Туре и Бускетс), за да помага на защитата! Още повече знаем, че Пике и Пуйол се включват при статичните ситуации, така че трябва някой да им покрива зоната, докато се върнат в защита! Това обикновенно го прави пак дефанзивният халф!
Всички сме чували приказката, че най-добрата защита е нападението, но въпреки това, не може да се пренебрегне този пост! Всеки, който го е правил... после е съжалявал горчиво!
Има логика , и ти си прав , но просто тва наистина си е отбор мечта , и аз искам Туре да е титуляр ама не можем да пуснем 12 играча нали :Д , Пеп ще го измисли

[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- JohnnieWalker
- Контакти:
Много здраве и да се сработи бързо със съотборниците си
Страхотен играч е и успехите ще дойдат 

"Villa" е невероятен футболист но цената не е ли малко множка...Според испанските вестници ще получава по 200 хилки и нагоре.Мисля,че Барселона избърза с този "УДАР" (един от нападателите освен Хенри ще изгориІ
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
RENAULT написа:"Villa" е невероятен футболист но цената не е ли малко множка...Според испанските вестници ще получава по 200 хилки и нагоре.Мисля,че Барселона избърза с този "УДАР" (един от нападателите освен Хенри ще изгориІ
Ми Анри му се търси отбор. Има слухове, че заминава за Америка... ще видим! В краен случай Анри ще продължи да търка скамейката! От трансфера на Вия при нас най-големи губещи са Педро и Боян, който отново ще бъдат със статут на резерви. Ест има и вариант да изгори Ибра, а Педро да играе в ляво, но ме съмнява да се получи такова развитие.

Madridist написа:За мен лично Фабрегас в момента не е толкова нужен на каталунците. Няма как да играят с толкова плеймейкъри, факт е, че Сеск е резерва на Шави и Иниеста в националния на Испания, най-вероятно ще седи повечето време на скамейката и на Ноу Камп. Единствено заради което този трансфер може да се осъществи е ако каталунците търсят заместник на Шави. Все пак той е на 30 години, което във футбола е една доста зряла възраст(въпреки,че за мен няма млади и стари, има добри и слаби.А Шави не е добър, той е гений ) Сигурен съм,че Фабрегас ще играе един ден в Барселона, но смятам,че няма да е този сезон, може би след година-две
Не ми се иска да го казвам (още по-малко да го мисля), но май клуба се опитва да вземе Секс просто, за да не го купят Реал Мадрид! Вече няколко пъти аз и други потребители коментирахме, че в момента не е нужен на отбора и този трансфер е излишен, но Лапорта напира за трансфера на Фабрегас при нас веднъж, за да се осигури победа на протежето му на идващите избори и веднъж, за да не отиде Сеск в Мадрид! - това е лично мнение, не го налагам на никого.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:RENAULT написа:"Villa" е невероятен футболист но цената не е ли малко множка...Според испанските вестници ще получава по 200 хилки и нагоре.Мисля,че Барселона избърза с този "УДАР" (един от нападателите освен Хенри ще изгориІ
Ми Анри му се търси отбор. Има слухове, че заминава за Америка... ще видим! В краен случай Анри ще продължи да търка скамейката! От трансфера на Вия при нас най-големи губещи са Педро и Боян, който отново ще бъдат със статут на резерви. Ест има и вариант да изгори Ибра, а Педро да играе в ляво, но ме съмнява да се получи такова развитие.Madridist написа:За мен лично Фабрегас в момента не е толкова нужен на каталунците. Няма как да играят с толкова плеймейкъри, факт е, че Сеск е резерва на Шави и Иниеста в националния на Испания, най-вероятно ще седи повечето време на скамейката и на Ноу Камп. Единствено заради което този трансфер може да се осъществи е ако каталунците търсят заместник на Шави. Все пак той е на 30 години, което във футбола е една доста зряла възраст(въпреки,че за мен няма млади и стари, има добри и слаби.А Шави не е добър, той е гений ) Сигурен съм,че Фабрегас ще играе един ден в Барселона, но смятам,че няма да е този сезон, може би след година-две
Не ми се иска да го казвам (още по-малко да го мисля), но май клуба се опитва да вземе Секс просто, за да не го купят Реал Мадрид! Вече няколко пъти аз и други потребители коментирахме, че в момента не е нужен на отбора и този трансфер е излишен, но Лапорта напира за трансфера на Фабрегас при нас веднъж, за да се осигури победа на протежето му на идващите избори и веднъж, за да не отиде Сеск в Мадрид! - това е лично мнение, не го налагам на никого.
Е добре 40 милиона за 28 годишен нападател место да пускат Боян.Защо си мисля,че този трансфер е зареди предстоящите избори...?Също "марка" и "АС" "пламнаха" ,че Барселона ще вземе Торес за да направи невероятен тризъбец отпред.Само се питам каде ще иде Ибра.??Колкото и да е в лоша форма все пак той "завлича" по двама трима защитници

megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
RENAULT написа:Е добре 40 милиона за 28 годишен нападател место да пускат Боян.Защо си мисля,че този трансфер е зареди предстоящите избори...?Също "марка" и "АС" "пламнаха" ,че Барселона ще вземе Торес за да направи невероятен тризъбец отпред.Само се питам каде ще иде Ибра.??Колкото и да е в лоша форма все пак той "завлича" по двама трима защитници![]()
Вия си струва 40-те милиона! Да на 28 години е и го чакат поне 4 години на най-високо ниво, ако е здрав и няма тежки контузии! За тези 4 години той може многократно да изплати трансфера си с голове за клуба!

А и повярвай ми..., след световното цената на Вия щеше да е по-висока!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
- Visca_El_Barca
- Контакти:
Честит да ни е новия играч! Много се радвам, че той дойде в Барса
и ест. му желая много голове и много успехи с новият му клуб
.
За Боян и Педро не се притеснявам. Тази година те показаха, че заслужават да са сред титулярните 11 на терена.

За Боян и Педро не се притеснявам. Тази година те показаха, че заслужават да са сред титулярните 11 на терена.
- rump_shaker
- Контакти:
Мисля че с привличането на Вия, на Ибра му истина титулярното място. Не че е по слаб от Педро, но са коренно различни футболисти. Педро си е типичен ляв или десен нападател а Ибра е таран. Според мен атакуващата тройка ще са Меси, Вия и Педро. Ако Ибра го продадат Боян остава пак стандартната резерва. Но ако Ибра остане ще ми е много тъжно че Боян почти няма да намира място в състава. А беше толкоз талантливо момче. Хубавото на Къркич е че може да играе и по крилото, така че ще влзиа на мястото на педро или Меси при нужда от почивка. Ще видим, но наистина, колкото и да е хубав трансфера на Вия, има и отрицателни неща. 40 милиона по малко и закотвяне на два много добри нападателя на резервната скамейка. Според мен Ибра трябва да бъде пордаден!