Лапорта на сбогуване:Оставям Барса като клуб номер 1 в света
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лапорта на сбогуване: Оставям Барса като клуб номер 1 в свет
Лапорта е велик както и човек така и президент ,но леко преовеличава.Барса в момента играе най-добрият футбол в света(както и Реал с оглед на първенството) но Футбола никога не е бил само бягане по топката трябва и стратегия.В момента Барса не е клуб номер 1 в света.Миналата година ако беше казал това щях да се съглася но сега....
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
- paceto
- Контакти:
Re: Лапорта на сбогуване:Оставям Барса като клуб номер 1 в света
И след Лапорта Барселона лек по лек ще започне да засмуква тиня докато Реал започва лек по лек да се издига и това се вижда.
Сега ще стане още по интересно

paceto написа:И след Лапорта Барселона лек по лек ще започне да засмуква тиня докато Реал започва лек по лек да се издига и това се вижда.
Зависи, кой ще стане президент. Както се вижда засега май ще бъде подставено лице на Лапорта, така че можем отново да разчитаме на неговия поглед. Успех
А що се отнася до Реал мисля, че следващата година ще бъде по-трудна за тях. Напрежението ще е 2 пъти по-голямо. Всяка загуба (ако имат такава) ще е равнозначна на огромен провал и няма да се учудя да се правят драстични промени в движение. Всички ще очакват поне две титли от тях. Не ми се иска да съм на тяхно място. Успех
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- Visca_El_Barca
- Контакти:
Лапорта-ПРЕЗИДЕНТ
Какво повече може да се каже
Ха дано
!
Какво повече може да се каже

tibidabo написа:Зависи, кой ще стане президент. Както се вижда засега май ще бъде подставено лице на Лапорта, така че можем отново да разчитаме на неговия поглед. Успех
Ха дано