[25.10.2011] 21:45 Арсенал-Болтън
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- cska_kts_888
- Контакти:
[25.10.2011] 21:45 Арсенал-Болтън
Арсенал посреща Болтън на Мартин Петров на своя Емирейтс Стейдиъм във мач от турнира Карлинг Къп !! Прогноза 3-1 за Арсенал !
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
Re: [25.10.2011] 21:45 Арсенал-Болтън
С оглед важния мач за Арсенал с Челси през уикенда очаквам резерви и млади играчи на терена от страна на мосю Венгер, поради тази причина се колебая между Х и 2.
П.П. Не го приемайте като омраза, просто очаквам да излезете без РВП и други титуляри и от там идва негативния резултат, а за Болтън това е единствения шанс за трофей.
П.П. Не го приемайте като омраза, просто очаквам да излезете без РВП и други титуляри и от там идва негативния резултат, а за Болтън това е единствения шанс за трофей.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:С оглед важния мач за Арсенал с Челси през уикенда очаквам резерви и млади играчи на терена от страна на мосю Венгер, поради тази причина се колебая между Х и 2.
Е на мен пък ми е много интересно кога си видял Арсенал на скоро да играят със стари играчи. То освен Аршавин и Артета аз за други около 30 не се сещам. Всички са си млади отвсякъде.
galin56 написа:fr3ak_boy написа:С оглед важния мач за Арсенал с Челси през уикенда очаквам резерви и млади играчи на терена от страна на мосю Венгер, поради тази причина се колебая между Х и 2.
Е на мен пък ми е много интересно кога си видял Арсенал на скоро да играят със стари играчи. То освен Аршавин и Артета аз за други около 30 не се сещам. Всички са си млади отвсякъде.
Eдно е да си млад и до сега да си играл само за резервния отбор, друго е да си млад и да имаш сериозен стаж в първия отбор.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:galin56 написа:fr3ak_boy написа:С оглед важния мач за Арсенал с Челси през уикенда очаквам резерви и млади играчи на терена от страна на мосю Венгер, поради тази причина се колебая между Х и 2.
Eдно е да си млад и до сега да си играл само за резервния отбор, друго е да си млад и да имаш сериозен стаж в първия отбор.
Да де, мисълта ми беше че можеше да напишеш само че ще играят с резерви, то за млади се подразбира защото те така или иначе стари нямат.

- vks1
- Контакти:
Дори и с резервите да играят Арсенал мача е ясен - 1 твърдо
Канарче!
- liverpool96
- Контакти:
- RobiVanPersie
- Контакти:
Труден мач...
1 0 с спасителен гол на Перси от резервната скамеика
1 0 с спасителен гол на Перси от резервната скамеика

-
- Контакти:
Пффф мача на Арсенал няма да го дават @@ Ще дават Ман юн??? За мача очаквам разгромна победа и в игра Парк Чу Йонг!!!
2:0
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer