Според мен Арсенал трябва да се раздели със Алмуния,Клиши,Скилачи,Кошчелни,Диаби,Денилсон,Росицки,Аршавин,Бендтнер,Ебоуе
И да се вземат по-класни играчи например:Лорис/Нойер,Гари Кейхил задължително,Коентрао/Бейнс,Пасторе/Хамшик,Азар-изключителен играч,и още един класен нападател Неймар,Хълк,Кардосо,Фалкао аз лично предпочитам Фалкао,този играч е просто невероятен ! Дайте мнения....
Според вас кои играчи са ни нужни на "Арсенал" за трофей ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- cska_kts_888
- Контакти:
Според вас кои играчи са ни нужни на "Арсенал" за трофей ?
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
Re: Според вас кой играчи са ни нужни за да спечелим трофей ?
Сега като гледам Порто си мисля че половината им отбор може да свърши работа...Най-вече Хълк и Фалкао 

"Кой играчи" звучи много добре, ако беше и уточнил за кой отбор става въпрос, а не да се чудят хората, като прочетат заглавието?!
- cska_kts_888
- Контакти:
drughi написа:Сега като гледам Порто си мисля че половината им отбор може да свърши работа...Най-вече Хълк и Фалкао
Имат доста добри футболисти ама Фалкао и Хълк са просто класа..Добро впечатление ми направи Гуарин доста е добър...
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- cska_kts_888
- Контакти:
kartago написа:"Кой играчи" звучи много добре, ако беше и уточнил за кой отбор става въпрос, а не да се чудят хората, като прочетат заглавието?!
Еми във форума на Арсенал няма да е за манчестър със сиг

Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- bekono
- Контакти:
Един нов отбор ще ви е от полза. Особено след евентуалната продажба на Фабрегас.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- cska_kts_888
- Контакти:
bekono написа:Един нов отбор ще ви е от полза. Особено след евентуалната продажба на Фабрегас.
То горе-долу така изглежда

Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
Re: Според вас кои играчи са ни нужни на "Арсенал" за трофей ?
Запазете си Венгер и за трофеите забравете. 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Не ве, не ве. Арсенал са млад отбор
От догодина гледай какво ще правят.

cska_kts_888 написа:Според мен Арсенал трябва да се раздели със Алмуния,Клиши,Скилачи,Кошчелни,Диаби,Денилсон,Росицки,Аршавин,Бендтнер,Ебоуе
И да се вземат по-класни играчи например:Лорис/Нойер,Гари Кейхил задължително,Коентрао/Бейнс,Пасторе/Хамшик,Азар-изключителен играч,и още един класен нападател Неймар,Хълк,Кардосо,Фалкао аз лично предпочитам Фалкао,този играч е просто невероятен ! Дайте мнения....
Алмуня, Денилсон и Скилачи нямат качества за отбор от ВЛ и трябва да се махнат. Росицки вече е дал фира, а клиши така и не разви таланта си. Те найстина трябва да се махнат. Аршавин никога не съм му бил фен, но на него трябва да му се търсят пари... Що се отнася до Диаби, Кошчели, Ебуе и Бендтнер ме съм съгласен. Защото един отбор който се бори за нещо трябва да има 20 играчи поне... нормално е тези играчи да бъдат запазени за ширина в отборакакто са и в момента... Изобщо биха били перфектни резерви. Кошчели не може след един сезон да се разкара... и той няма качества за първи защитник, но за резерва е перфектен. Абу Диаби за мен е един от най-добрите играчи във ВЛ. Контузийте му пречат страшно много да покаже какво може, но си мисля че има качества и не трябва да се маха.
Задължително обаче трябва да се махне фабрегас . Този човек колкото и странно да звучи за мен само пречи на отбора. Едно, че няма никакви лидерски качества и само носи лентата ами и във всички важни мачове се покрива... на всичко отгоре и зачестиха грешките му от високомерие който водят до гол във вратата ни... точно като петичката срещу барса... Да му се вземат 40-50 млн от Сити като барса се стиска и да се маха...
Според мен Нойер/Акинфеев за вратар (счезни има талант, но не може да командва защитата за момента ... най-добре да отиде в някой среден отбор от прм под наем подобно на Харт и да натрупа опит) (около 20 млн евро), Самба (6 млн евро) за централен защитник който обира всички високи топки и Мамаду Сако(15 млн) за конкурент на Вермален и Тейе Тайво (8 млн евро) за ляв бек. Мвила да усили конкуренцията в средата на терена за около 20 млн и Жервиньо за да направи същото по крилата също със сходна цена. Тези 6 играчи биха излезли грубо около 90 млн евро. Ако за продадат Фабрегас, Аршавин ще се набавят едно 50-60 млн... ще останат още 30-40 да бъдат добавени от Венгер. Този играчи биха донесли както стабилност в защита както и така нужната физическа сила... И съм убеден, че биха се вписали в пъти по-добре от разни неймари, фалкаовци, кардозовци и тн... Френското първенство е най-близко като физическа сила на играта и стил до ПРМ.. най-много играчи в Англия има от Франция... те се адаптират най-добре и най-бързо... да не споменавам, че става дума точно за Арсенал. Бразилски играчи и тем подобни латиноси изключително трудно пробиват в англия... аз освен жилберто силва не се сещам за някой друг успял бразилец в Англия... и при жилберто имаше много условности. Пък и съм сигурен, че 90 % от тези които назовавате неймар и ко не сте го гледали 2 пъти на кръст...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]