Аз мисля,че им трябва някой здрав дефанзивен халф от сорта на Кедира,Масчерано,а защо не и Стилиян Петров,но с големия интерес към тези играчи(без последния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
chrisbosh написа:Днес се говореше за японеца Хонда. И без това Венгер като беше гост в предаването Soccer City Live по Eurosport по време на световното постоянно го слагаше в своята единадесеторка. И има шанс да кацне в Лондон от Москва. Дано стане защото япончето добре я разцъква. А и аз симпатизирам на Арсенал, така че бих се радвал ако стане !
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
vladovichev написа:Абсолютен провал е до момента трансферната политика на "артилеристите". Шамак е средно ниво футболист, а за Косиелни нямам впечатления, но едва ли още първия сезон ще пасне както Вермаелен миналия в състава. Няма покупка на вратар, което според мен е равносилно на трагедия. Явно пак ще се търси по-добрия вариант между Алмуния и Фабиански. Халфовата линия ако се задържи Фабрегас може и да не се нуждае от трансфери, но един вратар, още един нападател /все пак има само Бенднер и Перси, които може да се контузят рано-рано + Шамак, Едуардо бе продаден на Шахтьор/ и защитник /3-ма напускат Галас, Силвестре и може би Кембъл/ са адски нужни.
vladovichev написа:... още един нападател /все пак има само Бенднер и Перси, които може да се контузят рано-рано + Шамак, Едуардо бе продаден на Шахтьор/ и защитник /3-ма напускат Галас, Силвестре и може би Кембъл/ са адски нужни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта