Арсенал-Порто

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

redpride
Контакти:

Арсенал-Порто

Мнениеот redpride » 09 мар 2010 18:00

Смятам, че днес артилеристите ще бият с два гола. Липсата на Фабрегас няма да се усети, но дано Бенднер да има ден, защото онзи ден ми скъса нервите. За мен състава трябва да е следния: Алмуния,Ебуе,Вермален,Кембъл,Клиши,Диаби,Денилсон,Сонг,Уолкот,Насри,Бенднер,Аршавин. Все пак Венгер знае най-добре,победа АРСЕНАЛ!!!

Gil-galad
Контакти:

Re: Арсенал-Порто

Мнениеот Gil-galad » 09 мар 2010 18:08

Според мен Порто ще отстранят Арсенал....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
sokol
Контакти:

Мнениеот sokol » 09 мар 2010 18:12

Днес ще е денят на Уолкът и Бенднер.
В последния мач Уолкът беше ненадминат (първото полувреме).

Успех им желая.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 09 мар 2010 18:28

2:0 За Арсенал.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 09 мар 2010 18:44

Е,много ни подценявате!Аз като запален фен на Порто прогнозирам всичко , но не и отпадане от турнира.От 2004 г.,когато Порто спечели,показвайки огромна класа,вече минаха 6 години и е време да стигнем поне до 1/4 финал,но и това не е лека задача,тъй като срещу нашия млад португалски отбор се изправи Арсенал.И все пак не може да отречете,че в първия мач Порто беше безкомпромисен и победи заслужено с 2:0.Може в Португалия тимът да се намира на трета позиция,но за щастие,до момента това не рефлектира върху представянето му в Шампионска лига.Мачът на Емирейтс Стейдиъм ще е много интересен,един Х не е изключен-1:1.
Изображение

salama
Контакти:

Мнениеот salama » 09 мар 2010 19:15

Gil-galad написа:Според мен Порто ще отстранят Арсенал....

+1

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 09 мар 2010 20:47

Porto написа:Е,много ни подценявате!Аз като запален фен на Порто прогнозирам всичко , но не и отпадане от турнира.От 2004 г.,когато Порто спечели,показвайки огромна класа,вече минаха 6 години и е време да стигнем поне до 1/4 финал,но и това не е лека задача,тъй като срещу нашия млад португалски отбор се изправи Арсенал.И все пак не може да отречете,че в първия мач Порто беше безкомпромисен и победи заслужено с 2:0.Може в Португалия тимът да се намира на трета позиция,но за щастие,до момента това не рефлектира върху представянето му в Шампионска лига.Мачът на Емирейтс Стейдиъм ще е много интересен,един Х не е изключен-1:1.

Победихте ни с 2:1.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
messin
Контакти:

Мнениеот messin » 09 мар 2010 20:59

Прогноза: 2:0 за Арсенал. ;)

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 09 мар 2010 21:29

ЛЕВСКАРКА написа:
Porto написа:Е,много ни подценявате!Аз като запален фен на Порто прогнозирам всичко , но не и отпадане от турнира.От 2004 г.,когато Порто спечели,показвайки огромна класа,вече минаха 6 години и е време да стигнем поне до 1/4 финал,но и това не е лека задача,тъй като срещу нашия млад португалски отбор се изправи Арсенал.И все пак не може да отречете,че в първия мач Порто беше безкомпромисен и победи заслужено с 2:0.Може в Португалия тимът да се намира на трета позиция,но за щастие,до момента това не рефлектира върху представянето му в Шампионска лига.Мачът на Емирейтс Стейдиъм ще е много интересен,един Х не е изключен-1:1.

Победихте ни с 2:1.

Така е,извинявам се за грешката.Абе труден мач ще е.Все пак имате гол на чужд терен,но нищо не е ясно. ;)
Изображение

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 09 мар 2010 21:35

Porto написа:Е,много ни подценявате!Аз като запален фен на Порто прогнозирам всичко , но не и отпадане от турнира.От 2004 г.,когато Порто спечели,показвайки огромна класа,вече минаха 6 години и е време да стигнем поне до 1/4 финал,но и това не е лека задача,тъй като срещу нашия млад португалски отбор се изправи Арсенал.И все пак не може да отречете,че в първия мач Порто беше безкомпромисен и победи заслужено с 2:1.Може в Португалия тимът да се намира на трета позиция,но за щастие,до момента това не рефлектира върху представянето му в Шампионска лига.Мачът на Емирейтс Стейдиъм ще е много интересен,един Х не е изключен-1:1.

:lol: :lol: :lol: :lol: Хайде сега, брато, може и да съм пристрастен донякъде, но не можеш да кажеш, че са ни надиграли... :lol: :lol: :lol: Та вие дори не вкарахте от правдоподобни положения...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Арсенал”