Арсенал-Порто
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Арсенал-Порто
Смятам, че днес артилеристите ще бият с два гола. Липсата на Фабрегас няма да се усети, но дано Бенднер да има ден, защото онзи ден ми скъса нервите. За мен състава трябва да е следния: Алмуния,Ебуе,Вермален,Кембъл,Клиши,Диаби,Денилсон,Сонг,Уолкот,Насри,Бенднер,Аршавин. Все пак Венгер знае най-добре,победа АРСЕНАЛ!!!
Re: Арсенал-Порто
Според мен Порто ще отстранят Арсенал....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Днес ще е денят на Уолкът и Бенднер.
В последния мач Уолкът беше ненадминат (първото полувреме).
Успех им желая.
В последния мач Уолкът беше ненадминат (първото полувреме).
Успех им желая.
-
- Контакти:
2:0 За Арсенал.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.
Е,много ни подценявате!Аз като запален фен на Порто прогнозирам всичко , но не и отпадане от турнира.От 2004 г.,когато Порто спечели,показвайки огромна класа,вече минаха 6 години и е време да стигнем поне до 1/4 финал,но и това не е лека задача,тъй като срещу нашия млад португалски отбор се изправи Арсенал.И все пак не може да отречете,че в първия мач Порто беше безкомпромисен и победи заслужено с 2:0.Може в Португалия тимът да се намира на трета позиция,но за щастие,до момента това не рефлектира върху представянето му в Шампионска лига.Мачът на Емирейтс Стейдиъм ще е много интересен,един Х не е изключен-1:1.

Gil-galad написа:Според мен Порто ще отстранят Арсенал....
+1
-
- Контакти:
Porto написа:Е,много ни подценявате!Аз като запален фен на Порто прогнозирам всичко , но не и отпадане от турнира.От 2004 г.,когато Порто спечели,показвайки огромна класа,вече минаха 6 години и е време да стигнем поне до 1/4 финал,но и това не е лека задача,тъй като срещу нашия млад португалски отбор се изправи Арсенал.И все пак не може да отречете,че в първия мач Порто беше безкомпромисен и победи заслужено с 2:0.Може в Португалия тимът да се намира на трета позиция,но за щастие,до момента това не рефлектира върху представянето му в Шампионска лига.Мачът на Емирейтс Стейдиъм ще е много интересен,един Х не е изключен-1:1.
Победихте ни с 2:1.
България има природни богатства ,
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.
Прогноза: 2:0 за Арсенал. 

ЛЕВСКАРКА написа:Porto написа:Е,много ни подценявате!Аз като запален фен на Порто прогнозирам всичко , но не и отпадане от турнира.От 2004 г.,когато Порто спечели,показвайки огромна класа,вече минаха 6 години и е време да стигнем поне до 1/4 финал,но и това не е лека задача,тъй като срещу нашия млад португалски отбор се изправи Арсенал.И все пак не може да отречете,че в първия мач Порто беше безкомпромисен и победи заслужено с 2:0.Може в Португалия тимът да се намира на трета позиция,но за щастие,до момента това не рефлектира върху представянето му в Шампионска лига.Мачът на Емирейтс Стейдиъм ще е много интересен,един Х не е изключен-1:1.
Победихте ни с 2:1.
Така е,извинявам се за грешката.Абе труден мач ще е.Все пак имате гол на чужд терен,но нищо не е ясно.

- fabregas_949
- Контакти:
Porto написа:Е,много ни подценявате!Аз като запален фен на Порто прогнозирам всичко , но не и отпадане от турнира.От 2004 г.,когато Порто спечели,показвайки огромна класа,вече минаха 6 години и е време да стигнем поне до 1/4 финал,но и това не е лека задача,тъй като срещу нашия млад португалски отбор се изправи Арсенал.И все пак не може да отречете,че в първия мач Порто беше безкомпромисен и победи заслужено с 2:1.Може в Португалия тимът да се намира на трета позиция,но за щастие,до момента това не рефлектира върху представянето му в Шампионска лига.Мачът на Емирейтс Стейдиъм ще е много интересен,един Х не е изключен-1:1.

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]