Гуардиола сменя Венгер в Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Гуардиола сменя Венгер в Арсенал?

Мнениеот battlestar31 » 27 ное 2009 14:56

Според „Сън” французинът ще бъде доволен, ако треньорът на Барселона го наследи начело на Артилеристите

Арсен Венгер договоря Хосеп Гуардиола за свой наследник в Арсенал в бъдеще, твърди „Сън”. Двамата специалисти поддържат отлични приятелски отношения и споделят една и съща футболна философия, така че нищо чудно съдбите им да се преплетат.

Каталунецът вече спечели европейската купа, титлата в Испания и Купата на Краля в първия си сезон начело на Барселона и не след дълго работата на „Ноу Камп” може да се окаже недостатъчно мотивираща.
Той не крие, че, когато реши да потърси друго предизвикателство, то вероятно ще е в Англия, а заради стила и философията си Арсенал би бил естествен избор.

Гуардиола е наясно, че успехът се редува между двете суперсили на испанския футбол и моментът, когато Реал Мадрид ще успее да измести Барселона от върха, едва ли е далеч след чудовищните летни инвестиции. Затова и Пеп подписа само двегодишен договор като треньор на клуба, за който игра 11 години. Засега той отхвърля всяка оферта за по-продължителен ангажимент и е свободен агент през лятото.

Двамата с Венгер поддържат прекрасни отношения от миналия сезон. Французинът покани младия си колега на мача с Астън Вила преди година, когато Гуардиола бе подложен на сериозно напрежение в Барселона заради серия от неубедителни резултати.

Професорът, както в Англия вече наричат Арсен, консултирал Пеп да премине през бурята, без да изневерява на принципите си, и му гарантирал, че успехът ще дойде. След като Барса спечели домашната титла, Гуардиола се обадил на Венгер да му благодари.

Сега наставникът на каталунците получава DVD с всеки мач на Арсенал от настоящия сезон, за да изучава начина на игра на Артилеристите, както и на съперниците им. Евентуалното му идване на „Емиратс” би сложило и край на спекулациите относно бъдещето в Северен Лондон на капитана Сеск Фабрегас, който ще е доволен да играе за героя от детството си.

Аз съм за но не вярвам Венгер да се откаже скоро И ВСЕ ПАК си мисля че ПО ДОБЪР ТРЕНИОР ОТ Венгер Арсенал няма и да има :roll:

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Гуардиола сменя Венгер в Арсенал?

Мнениеот PFC Litex » 27 ное 2009 15:00

battlestar31 написа:Според „Сън”

До тук :lol:
Това преведено на български звучи така
Според "***"
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 ное 2009 15:00

PFC Litex написа:

Според "***"

+10
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 27 ное 2009 15:35

Иначе е вярно ,че имат еднаква философия за бъерз и красв футбол и еднакво добре успяват да налагат млади играчи ,но поне до 2-3 години не вярвам това да стане

bulldozera
Контакти:

Мнениеот bulldozera » 27 ное 2009 16:44

_RoKi_ написа:Това е АБСУРДНО :)

И защо да е абсурдно? Рийкард също беше начело на Барса,всички говориха за уникалния му отбор,за дрим тиима ,за неговият треньорски потенциал...и се оказа в Галатасарай.А според мене (макар и да съм фен на Юнайтед ) ,Арсенал са по-голям отбор от Галатасарай ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 ное 2009 16:58

pomiqrat написа:
PFC Litex написа:

Според "***"

+10
Toя пък Гуардиола къв треньор е? Те Барса си играят от времето на Кройф по един начин-още в школата ги учат така......за Арсенал се иска дупе

Потребителски аватар
Щефан__ Ефенберг

Мнениеот Щефан__ Ефенберг » 27 ное 2009 18:27

със меси,шави,иниеста,ибра,анри е лесно нека поеме АРСЕНАЛ да го видиме 6-място там ще му е мечта

Потребителски аватар
Щефан__ Ефенберг

Мнениеот Щефан__ Ефенберг » 27 ное 2009 18:28

Венгер е номер 2 след САФ велики

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 27 ное 2009 19:17

bulldozera написа:
_RoKi_ написа:Това е АБСУРДНО :)

И защо да е абсурдно? Рийкард също беше начело на Барса,всички говориха за уникалния му отбор,за дрим тиима ,за неговият треньорски потенциал...и се оказа в Галатасарай.А според мене (макар и да съм фен на Юнайтед ) ,Арсенал са по-голям отбор от Галатасарай ;)
Защото в момента Лапорта трябва да е хванал свинсия грип от Абидал,зада махне Гуардиола.За мен е много добър треньор,макар че викате,че и Рийкард беше такъв,но на него/Франк Р./ му липсваше авторитета на играчите и от там дисциплината куцаше :) А аз не мисля,че Венгер би се справил по-добре от Пеп

Върни се в “Арсенал”