Холандската футболна асоциация потвърди, че Робин Ван Перси има скъсани връзки на глезена, но не се нуждае от операция. Нападателят на Арсенал бе изнесен на носилка само 10 минути след началото на приятелския мач с Италия снощи. Той пострада при твърдо съприкосновение с Джорджо Киелини.
Ван Перси незабавно бе откаран в болница, като от Арсенал бяха невероятно притеснени за травмата на звездата си. Старши треньорът на Холандия Берт ван Марвийк сподели, че нещата не изглеждат добре, след двубоя, а днес се потвърди, че има скъсани връзки.
„Връзките на глезена със сигурност са разкъсани,” заяви говорител на холандската федерация. „След мача нашият медицински щаб не каза нищо за счупване, но лекарите ще ни кажат скоро със сигурност дали има такова нещо. Но не изглежда добре.”
Въпреки че не се знае колко време точно ще се възстановява, за Арсенал е добра новина, че Робин ван Перси не се нуждае от операция. ЛИЧНО аз си мисля че не защото във арсенал сега сега потщи всеки вкарва но все пак е жалко че холандеца се контузи !!
ще се отрази ли контузията на ван перси на арсенал ??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ще се отрази ли контузията на ван перси на арсенал ??
Ще се отрази и то много.Той е един от основните голмайстори на тима.Наистина е жалко и за него и за Арсенал.
Gunners 4 LIFE !
Gunners 4 LIFE !
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
- ARSENAL(LONDON)
- Контакти:
И СПОРЕД МЕН ТАЗИ КОНТУЗИЯ щЕ СЕ ОТРАЗИ НА АРСЕНАЛ.ДАНО ОТСЪСТВА МАЛКО ВРЕМЕ.ТОЙ ТЪКМО БЕШЕ НАВЛЯЗЪЛ В ПЕРФЕКТНА ФОРМА.ВСЕ ПАК ИМА КОЙ ДА ГО ЗАМЕСТИ , НО СЕГА Е МНОГО ВАЖНА ЧАСТ ОТ СЕЗОНА И щЕШЕ ДА Е ХУБАВО ВЕНГЕР ДА МОЖЕ ДА РАЗПОЛАГА С ВСИЧКИТЕ СИ ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ.ВСЕ ПАК СИ МИСЛЯ , ЧЕ АРСЕНАЛ ТАЗИ ГОДИНА СА СРЕД ФАВОРИТИТЕ ЗА ТИТЛАТА В АНГЛИЯ .
Ще отсъства 5 или 6 седмици и няма да се оперира... за Коледа на линия 

перси е като джерард за ливърпул а именно:НЕИЗМЕННА ЧАСТ ОТ ОТБОРА 

-
- Контакти:
Със сигурност отсъствието на ван Перси ще се отрази върху представянето на Арсенал.До сега през сезона той определено е сред лидерите в отбора. Не бих казал , че ван Перси за Арсенал е толкова важен колкото Джерард за Ливърпул , но липсата му ще бъде усетена...
Все пак това ще даде повече шансове за Едуардо , а той не е за подценяване.
Все пак това ще даде повече шансове за Едуардо , а той не е за подценяване.
Без съмнение,та той,заедно с Фабрегас,дърпат отбора напред
Отсъствието му ще си проличи още на първия мач на "топчиите"

Според мен ще се отрази, но не чак толкова драстично. Арсенакл пак ще печелят но минимално.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
абе не е чак такъв удар, спкойно. Имаме Насри, Розицки, ще се опраим