[center]

[center]Мач от Висшата лига на Англия - 03.12.2016г. ( събота ) от 19.30ч. [/center]
[center]Вероятни състави [/center]
[center]

[center]Олимпийски стадион, Лондон[/center]
[center]

[center]Пряко по Диема Спорт 2[/center]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Udoji90 написа:Много хора недоволстваха, че сме били с резервите срещу Саутхемптън
Udoji90 написа:Смятам, че в Швейцария трябва около половината титуляри да бъдат заменени, но все пак включени в групата, за да са на разположение, ако във Франция започне да се случва нещо необичайно.
TheNameOfTheGame написа:Udoji90 написа:Много хора недоволстваха, че сме били с резервите срещу Саутхемптън
Предполагам, че визираш менАз не съм казал да излезем с всички титуляри, а с някои от тях, просто ми се струва, че прекалено лесно отписахме шансовете си за Купата на Лигата, но това е мое мнение.
TheNameOfTheGame написа:Udoji90 написа:Смятам, че в Швейцария трябва около половината титуляри да бъдат заменени, но все пак включени в групата, за да са на разположение, ако във Франция започне да се случва нещо необичайно.
Мисля, че няма никакъв смисъл. Не мисля, че ПСЖ ще се издънят, по-скоро ако ние бяхме в тяхната ситуация не бих бил сигурен в победата.Дори и с 1 гол, но мисля, че ще победят. На нас ни предстоят серия доста тежки мачове (особено с Евертън и Сити), така че всяко едно пътуване по-малко за титулярите би било от полза.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта