Бърнли - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Бърнли - Арсенал

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 13:32

[center]Бърнли - Арсенал[/center]
[center]ИзображениеИзображение[/center]
[center]Мач от Английската Висша лига 11.04.2015г. 19:30 ч.[/center]
[center]Turf Moor[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Пряко по Нова Спорт [/center]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Re: Бърнли - Арсенал

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 07 апр 2015 13:51

Дано нямаме проблеми срещу Бърнли. В страхотна серия от победи сме и в добро настроение след боя над Ливърпул, но не трябва да подценяваме съперниците, особено такива като Бърнли, които се борят за оцеляването си. Дано видим в игра някой от завърналите се от контузии, да си вземем трите точки с добра игра и да чакаме мача на Уембли срещу Рединг. :) 0:2 от мен. ;)
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 апр 2015 14:03

0:3

Още малко остана и ще се порадваме малко и ние, Венгер няма да им прости тая година като гледам как ги е подхванал, щото не му остава и много дълго време в треньорското поприще и трябва да побърза. ;) Ще ги гази подред, евала му правя, че още се прави на умряла лисица, че ще се гони второто място! Ами ние вече сме на второто, сега ще вземем и първото! Другите отбори за нищо не стават, само Арсенал си е отборче, ама като им го казвам непрекъснато се смеят децата. Досега бях мек, но вече сме напълно готови за титлата! :)
Единственият проблем към днешна дата в отбора е, че случаите г/нг се броят на пръстите на едната ми ръка, но в офанзивен план сме най-добрите, най-красиви голчета правим, най-бързо ги вкарваме, контузиите като са по-малко така изглеждат нещата в Англия, мили деца! :P
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
KANSAS
Контакти:

Мнениеот KANSAS » 07 апр 2015 14:34

Надявам се да продължим “припотяването“ на “всеможещият“ Моу и да му стъжним животеца накрая, Сити го направи съвсем скоро....Надявам се “Бърнли“ да са си вкарали головете за седмицата ..............снощи ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 апр 2015 14:41

1 : 2

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 07 апр 2015 15:07

Тука Арсенал се дънят за тотото. Цял свят ша ги играе 2-ка и няма да излезе.

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 07 апр 2015 19:07

dreben23 написа:0:3

Още малко остана и ще се порадваме малко и ние, Венгер няма да им прости тая година като гледам как ги е подхванал, щото не му остава и много дълго време в треньорското поприще и трябва да побърза. ;) Ще ги гази подред, евала му правя, че още се прави на умряла лисица, че ще се гони второто място! Ами ние вече сме на второто, сега ще вземем и първото! Другите отбори за нищо не стават, само Арсенал си е отборче, ама като им го казвам непрекъснато се смеят децата. Досега бях мек, но вече сме напълно готови за титлата! :)
Единственият проблем към днешна дата в отбора е, че случаите г/нг се броят на пръстите на едната ми ръка, но в офанзивен план сме най-добрите, най-красиви голчета правим, най-бързо ги вкарваме, контузиите като са по-малко така изглеждат нещата в Англия, мили деца! :P

Иска ми се и аз да съм чак такъв оптимист като теб за края на сезона, но по-скоро съм реалист. Много късно се сетихме да почваме с поредните победи и изгубихме ценни точки. Сега трябва да се надяваме Челси да бъркат често - 3 загуби (от които едната да е от нас) и 1 равенство поне, а ние да си вземем всички мачове, което ще бъде мнооого трудна задача.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 07 апр 2015 19:32

Интересен мач ;)

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 07 апр 2015 19:50