Ние играхме силно и с Андерлехт, просто се отпуснахме в края, а и единият им гол ми се видя нередовен.
Яд ме е малко, щото Арсенал е много по-добър отбор от всички прехвалени, ама инатът на Венгер ни съсипва- един халф и защитник ни трябваха само и отборът заспиваше, но карай. Пак сме си добрички и ще берат ядове тия дето се подиграват на Арсенал!
Те сами знаят, че трябва да се притесняват от нас, затова се подиграват сега, че после няма да имат повод. После ще им се подиграваме ние, обещавам.
Изобщо нямат представа какво ги чака, щото Арсенал е най-добрият отбор в Англия и с най-добрите играчи! Ще се крият като мишки после и ще ги е срам да кажат и една лоша думичка за Арсенал, само търпение, артилеристи.
Нито Ливърпул, нито Сити, нито Юнайтед, че даже и Челси не е по-добър от Арсенал и всички ще имат поводи за притеснение, когато играят срещу нас. Пак ще трябва да ни контузват играчите, че иначе нямат шанс.
Все пак всички двубои гледам на топотборите и съм си направил изводите- както ви казах, че английските отбори играят мръсни игри в евротурнирите и умишлено се дънят, така ви казвам, че играта на Арсенал е най-добрата от всички английски отбори. Само ние обръщаме мачовете за минутка две и то без много усилия, а те се мъчат като грешни дяволи.
Нормално е резултатите да са по-слаби като играчите ти ги няма. Но когато всички са на линия, знаят, че не могат да ни се противопоставят, затова се подиграват.