[center]Борусия Дортмунд - Арсенал[/center]
[center]Мач от група D на Шампионската лига 16.09.2014г. 21:45 ч.[/center]
[center]

[center]Сигнал Идуна Парк ( Вестфаленщадион )[/center]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
goalmagicbg написа:А относно Йозил ми е интересно какво ще прави Венгер след като се върне Уолкът. Някой от Джак или Йозил ще трябва да седне на пейката или да играе с Джак и Рамзи назад и Йозил зад нападателя.
boabbb написа:goalmagicbg написа:А относно Йозил ми е интересно какво ще прави Венгер след като се върне Уолкът. Някой от Джак или Йозил ще трябва да седне на пейката или да играе с Джак и Рамзи назад и Йозил зад нападателя.
Джак и Рамзи в основата, Йозил напред зад Уелбек и Санчо, и Уолкът по крилатаОт пейката евентуално Касорла и чеха да влизат при напрчени ситуации - Кембъла и Саного са опции за върха и крилото, също
JohnnieWalker написа:boabbb написа:goalmagicbg написа:А относно Йозил ми е интересно какво ще прави Венгер след като се върне Уолкът. Някой от Джак или Йозил ще трябва да седне на пейката или да играе с Джак и Рамзи назад и Йозил зад нападателя.
Джак и Рамзи в основата, Йозил напред зад Уелбек и Санчо, и Уолкът по крилатаОт пейката евентуално Касорла и чеха да влизат при напрчени ситуации - Кембъла и Саного са опции за върха и крилото, също
Искам Окс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта