Арсенал - Борусия Дортмунд ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
G4L
Контакти:

Арсенал - Борусия Дортмунд ШЛ

Мнениеот G4L » 19 окт 2013 23:28

Изображение
Отбор без фенове не е никакъв отбор! Нефтохимик..господар на град Бургас
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон

Потребителски аватар
МОН фан Зачепан
Контакти:

Re: Арсенал - Борусия Дортмунд ШЛ

Мнениеот МОН фан Зачепан » 19 окт 2013 23:50

Два от любимите ми отбори но все си мисля че Борусия няма да загуби мача.За протокола 2:2.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 окт 2013 00:03

Лесна победа за Дортмунд: 1-2. В последно време Арсенал големи ядове берат срещу немците. Ядоха бой и от Шалке, и от баварската машина. Няма причина и Дортмунд да не се разпише. Все пак те са вторият по сила отбор в Европа, надградиха през лятото и целта е първото място в групата. Най-вероятно голът за Арсенал ще го вкара Йозил. Ще гледам мача с интерес.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
ARSEEENAL
Контакти:

Мнениеот ARSEEENAL » 20 окт 2013 00:30

doktora25 написа:Лесна победа за Дортмунд: 1-2. В последно време Арсенал големи ядове берат срещу немците. Ядоха бой и от Шалке, и от баварската машина. Няма причина и Дортмунд да не се разпише. Все пак те са вторият по сила отбор в Европа, надградиха през лятото и целта е първото място в групата. Най-вероятно голът за Арсенал ще го вкара Йозил. Ще гледам мача с интерес.

Да, голям бой ядоха от Байерн, особено в Мюнхен! Няма да забравя как при 0:2 за Арсенал съдията спря Тио сам с/у вратаря при НИКАКВА засада!А накрая Нойер не знаеше на кой свят се намира!А ти явно не си гледал сегашния Арсенал, защото в момента е поне два пъти по-добър!

Ако не се случи нещо непредвидено, футболната логика сочи победа за Арсенал!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2013 00:32

Това ще е доста голям мач. Бием ли Дортмунд значи после остава само Байерн! :) :P

От мен една прогноза 3:2, победа с гол разлика за Арсенал, но и на 2:2 бих бил доволен. Йозил просто е луд, няма кой да го спре това момче! :)

По-скоро съм за равен резултат, да. Евентуални 7 точки не са никак лош актив след три мача. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 20 окт 2013 01:25

doktora25 написа:Лесна победа за Дортмунд: 1-2. В последно време Арсенал големи ядове берат срещу немците. Ядоха бой и от Шалке, и от баварската машина. Няма причина и Дортмунд да не се разпише. Все пак те са вторият по сила отбор в Европа, надградиха през лятото и целта е първото място в групата. Най-вероятно голът за Арсенал ще го вкара Йозил. Ще гледам мача с интерес.

Първо представа си нямам гледа ли мача в Мюнхен, където ви се размина на чутовен късмет отпадането и второ също питам дали си гледал поне един мач на Арсенал този сезон? Арсенал този сезон не е Арсенал от миналия сезон и всички отбори ще трябва да се съобразяват с "артилеристите". Относно мача очаквам победа за Арсенал с поне 2 гола разлика, въпреки, че Борусия са много силен отбор с оглед на многото им контузени играчи според мен ще загубят от Арсенал. Все пак пожелавам успех на Дортмунд и се надявам те да са втория отбор, който ще прескочи групата, а не прехвалената команда на Бенитес.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2013 02:45

А защо с лека ръка отписахте Марсилия, аз защо си мисля, че ще бият Наполи и ще останат в играта. Групата е тежка и не бих отписвал никого! :) Освен това Наполи е най-слабият гост, който съм виждал! Твърда 1 за Марсилия, ако го играя в еврото. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 20 окт 2013 03:47

неприличен фен съм и на двата отбора и за това няма да взимам страна. ще кажа само, че предполагам този мач като рецитал на бързия, техничен и нападателен футбол. двата отбора са доказали, че го могат, остава само да се надяваме да го демонстрират.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 окт 2013 08:26

2:0

Върни се в “Арсенал”