Време е Венгер да си тръгне от Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Време е Венгер да си тръгне от Арсенал

Мнениеот cska_kts_888 » 03 ное 2012 16:52

В началото на ноември Арсенал пак за коя ли година вече няма шанс за титлата...Стига вече ! На нас феновете на Арсенал ни писна всяка година едно и също..Смешно е след почти 3 месеца заедно футболисчетата на Арсенал да не могат да си подават на повече от 2 метра и повече от 2 паса..Дойде време г-н Венгер да си вземе недоразуменията и да се махне от Арсенал защото е ясно,че с него няма да спечелим купа в близките 20 години.До кога ще играят недоразумения като Сантос,Саня,Рамзи и тоя дървар Жиру който не може един удар като хората да направи.Доведе една купчина некадърници освен Касорла и заради некадърността на някой хора всичките ни добри футболисти бяха продадени защото са алчни за пари,а не ги влагаха да се вземат достойни заместници...Да не говорим,че на Арсенал им вкарват по 50 гола на сезон от некаърността им в защита..Как може толкова години да не се вземат мерки и да се оправи тая защита било това и с нови футболисти...
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Re: Време е да си ходите...

Мнениеот Giggs » 03 ное 2012 16:54

Кой да си ходи по-точно? Според мен най-голямата грешка която може да се направи е да се смени Венгер.
Въпреки грешката му да не смени Уилшър който направи доста груби влизания,и накрая заслужено беше изгонен.Реално ви липсва малко късмет,въпреки че днес бяхте смазани на Олд Трафорд,резултата е най-малкото с което можехте да си тръгнете.
Жиру не е за отбор като Арсенал! Подолски абсолютно посредствен..
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 03 ное 2012 17:08

:mrgreen: Не се филмирай толкова за някви западняци.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 ное 2012 17:09

Много глупава тема.

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 03 ное 2012 17:12

Giggs написа:Кой да си ходи по-точно? Според мен най-голямата грешка която може да се направи е да се смени Венгер.
Въпреки грешката му да не смени Уилшър който направи доста груби влизания,и накрая заслужено беше изгонен.Реално ви липсва малко късмет,въпреки че днес бяхте смазани на Олд Трафорд,резултата е най-малкото с което можехте да си тръгнете.
Жиру не е за отбор като Арсенал! Подолски абсолютно посредствен..

По принцип за червени картони си бяха и Клевърли и Перси мен ако ме питаш ама това е друга тема,на мен въпросът ми е за играта на Арсенал и това,че последните мачове нищо не играят не ме интересува късмета и съдийте и кво ли не просто играта ни е отчайваща,а се видя с първата смислена атака вкараха гол.
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 03 ное 2012 17:26

Време е, ама няма кой да ги бутне. Манипулацията е все още голяма.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 03 ное 2012 18:51

Как ще си ходи отбор с традиции с години ... не ми е ясно , помислете малко ;)

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 03 ное 2012 18:59

Ivo-Chernomoretz написа:Как ще си ходи отбор с традиции с години ... не ми е ясно , помислете малко ;)

Бяхме отбор преди 5-6 години сега сме подобие на отбор и всеки по сериозен отбор ни бие заради г-н Венгер
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 03 ное 2012 19:08

cska_kts_888 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Как ще си ходи отбор с традиции с години ... не ми е ясно , помислете малко ;)

Бяхме отбор преди 5-6 години сега сме подобие на отбор и всеки по сериозен отбор ни бие заради г-н Венгер

Еми така , но все пак не е действително да се каже "време е да си ходите" ;)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 03 ное 2012 20:36

cska_kts_888 написа:

Според мен не е виновен треньора,а политиката на отбора която се промени много през последните 4-5 сезона.Отбора продължава да създава звезди,но не и да ги запазва поне за няколко силни сезона,в които ще се комплектоват добре и ще станат един от най-силните отбори в Англия и Европа.Я се змислете какъв отбор можехте да имате ако Перси,Фабрегас,,Насри,Сонг,,Анри въпреки че даде много на клуба,Адебайор,Туре,Клиши,че дори и Ашли Коул. Ако всичките тези бяха останали,а не бяха продадени в най-удобния момент+ силните ви футболисти в момента,определено щяхте да сте плашещи.Венгер има усет към футболисти,но просто от клуба не му се позволява да ги задържи,когато те са на върха на кариерата си.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Арсенал”