Спечелихме без особени усилия, при това с доста по-резервен състав от мача с Кьолн. Според мен през първото полувреме домакините бяха прекалено респектирани от името "Арсенал" и затова с такава лекота отбелязахме 3 гола и пропуснахме още положения. Иначе през второто полувреме според мен БАТЕ се поокопитиха и дори можеха да направят мача непредвидим ако бяха вкарали някое от положенията около 70-75 минута. Дузпа според мен нямаше, но и като че ли положението не се видя достатъчно добре на повторението, възможно е съдията да е отсъдил правилно. Определено не ми хареса представянето на Уолкът, който въпреки 2-та гола в повечето случаи играеше прекалено индивидуално, когато имаше съотборници на много по-добра позиция.
Едно от положителните неща от началото на сезона е представянето на Уилшър, който от мач на мач се справя по-добре и дано продължи да надгражда към това, за да може да е опция и за мачовете от ВЛ.
[offtopic]Поздравления за Жиру и неговия гол номер 100 с екипа на Арсенал (макар и дошъл след доста съмнителна дузпа). Пожелавам му гол номер 200 да е на "Емирейтс"

Интересното е, че в момента имаме 2-ма активни играчи със 100 и повече гола за Арсенал.

[/offtopic]