Арсенал - Базел
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Арсенал - Базел
Аз си мисля, че Окслейд по-скоро ще замени Уолкът, а Иуоби ще започне титуляр. Все пак нигериецът беше сменен 20-ина минути преди края срещу Челси, а Тио изигра цял мач. Останалите най-вероятно ще са така. Най-много Елнени вместо Джака. Защитата не очаквам да я пипаме, а Оспина изглежда, че ще пази за ШЛ поне в групата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
Всъщност Оспина и Джака са единствените промени спрямо мача с Челси. Явно повече ротации ще се правят срещу Бърнли през уикенда. 

Последна промяна от Udoji90 на 28 сеп 2016 21:48, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Оспина, Бейерин, Мустафи, Косчелни, Монреал, Джака, Касорла, Уолкът, Йозил, Иуоби, Алексис
Substitutes: Чех, Гибс, Габриел, Елнени, Рейн-Аделаид, Окслейд-Чембърлейн, Лукас Перес
На практика излизаме с всичко най-добро към момента. Дано започнем силно и решим мача още през първото полувреме.
[offtopic]Ако някой намери читав стрийм може да го сподели
[/offtopic]
Substitutes: Чех, Гибс, Габриел, Елнени, Рейн-Аделаид, Окслейд-Чембърлейн, Лукас Перес
На практика излизаме с всичко най-добро към момента. Дано започнем силно и решим мача още през първото полувреме.
[offtopic]Ако някой намери читав стрийм може да го сподели

Без битка няма победа!
- Udoji90
- Контакти:
Базел наистина са адски слабички. Днес се отърваха с много малко на фона на създадените положения. Нашите според мен в големи периоди играеха почти на ходом и пак можехме да ги качим на разлика. Как да е, важна и лесна победа. Уолкът дано все така да продължава.
Последна промяна от Udoji90 на 29 сеп 2016 09:22, променено общо 1 път.
Troi4o написа:X, тези Арсенал са дървета и пътници от групата. Да не ми се сърдят привържениците им. Знам, че имат немалко такива.
Не се сърдим... съжаляваме те колко си неадекватен...

Арсенал наистина демонстрират страхотна игра в последните мачове, а най-добрите им футболисти като че ли узряха психически и вече са изключително борбени и целенасочени в мачовете. С мъничко късмет мисля, че отборът може да постигне изключетелна победна серия с оглед на нетолкова силните съперници в следващите срещи. (рекордът за вс времена на Арсенал е 14 поредни победи... вече са 4 и следват 7 по-лесни мача... точно тия уж лесни мачове ще се окажат страшно важни за бъдещето на отбора - дано Венгер да успее да намери баланса между ротации и постоянство и да ги спечели, което ще има страхотен психологически ефект)
[center]
[/center]

Рутинна победа - браво на момчетата
Дано не се усереме на мизерния "Търф Мор" - тия са ни къдрили там пред 7-8 години
Още при нас беше мегазвездата Джъстин Хойт

Леевски, оле

-
- Контакти:
Гледах само първото полувреме, играхме супер и съвсем спокойно можеше да водим поне с 4:0. Хубаво е, че решихме рано мача, явно Венгер си е взел поука от издънките миналата година. Сравнително лесна победа, но Базел в тази си форма просто няма как да са критерий за Арсенал.
Без битка няма победа!