Premier League I кръг :: Арсенал - Ливърпул 3:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Premier League :: Арсенал - Ливърпул 14.08.2016 | 18:00

Мнениеот SAMP » 14 авг 2016 20:47

pomiqr272 написа:
SAMP написа:
pomiqr272 написа:Бях забравил колко е трудно да гледаш мач с коментар от диемаджии... Кой е веселякът в студиото? Човекът цепи.

Насо Русков, емблематичен фен на Арсенал.За разлика от повечето фенове на Арсенал коментира обективно ситуацията в клуба ви.Арсен е вреден за Арсенал, за моя Юнайтед е перфектно да си стои при вас, но все си мисля, че това не е отбора на Арсенал, който трябва да бъде.

[offtopic]Благодаря
http://www.starrygradski.com/2015/12/16.html[/offtopic]

[offtopic]Този човек заслужава отделна тема, изключително колоритна и неподправена личност с феноменални знания за английския футбол.Класически естет и познавач на тема британски футбол, той и Ивайло Цветков-Нойзи са единствените стойностни хора, които гледам и слушам с удоволствие на екрана на тази телевизия, ако водят предаване ще бъде най-интересно в БГ ефира.[/offtopic]
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 авг 2016 23:38

Сега пак да чуя как Венгер не е глупав и за какво ще се бори ;)
Или не купува каквото трябва или чака да изтърве питомното, да купи в последния възможен момент и вече с пасив който му скапва шансовете за каквото и да било и то още в началото.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 авг 2016 00:34

Red_Neck написа:Мач за ценители! ;)
2:3 ми изглежда логично .... :)

Горе-долу хванах пулса на мача ..... знаех, че ще е откачен, .... ама не чак толкова ;)
Поздравления и за двата отбора - истински трилър и много, много хубави голове!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 15 авг 2016 10:17

Честита победа на феновете на Ливърпул!

Пълен провал за Арсенал и най-вече за Венгер :!: Упоритостта му да не прави НЕОБХОДИМИТЕ покупки за пореден път доведоха до резил още в началото на сезона. След смея да кажа отличното за Арсенал първо полувреме, в което Ливърпул изравни с гениално попадение в края, второто бяхме напълно смазани и както Udoji90 отбеляза не играхме нищо, което е абсолютно неприемливо. За мен единственото положително от този мач е, че след 1:4 Ливърпул значително намали оборотите и ни позволи да спасим честта си, защото ако бяха продължили в този дух можеше да стане наистина много грозно за нас.
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Premier League :: Арсенал - Ливърпул 3:4 FT

Мнениеот dreben23 » 15 авг 2016 11:22

Честито на феновете на Ливърпул. Ние объркахме доста неща в този мач, но пак се представихме добре де. Ще коригираме нещата в следващите. След първия кръг май се отличиха двата отбора, които ще мачкаме. Другите мачове нещо не ми допаднаха и използвах времето да си поспя. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 авг 2016 15:58

Доста сме зле, от това, което гледах, изнасянето на топката беше трагично :| Санти Касорла защо беше резерва, само Господ знае ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 авг 2016 17:28

За Санти май Венгер беше казал, че не е готов функционално за титуляр. То се и видя, докато беше на терена, че не беше особено ориентиран. Иначе го знаем, че при нормални обстоятелства е по-удачен от Рамзи за тази позиция и може би не по-лош от Йозил.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 авг 2016 18:40

Абе Окс ако беше играл цял мач, щяхме да ги направим 5-4, ама не е трябвало да се печели този мач, разберете го света на тотото. На всичко отгоре съм го и заложил, кой ще го пусне да е 1 като е във фишо. :lol: :lol: Нарочно ги правим тези работи, затова не могат и да ме ядосат. Иначе сме много могъщ отбор, ама не гледайте резултатите. Другите във фишо бяха м и1 Бърнли и 1 светците. Никой не пуснаха така. Но пък съм длъжен да си призная, че този кръг в Англия съм 0 точици до момента и последният мач и той нема да влезе, така че вадете шампанското и парзнувайте! :lol: :lol:
[offtopic]То и Валенсия би онези нигерийчета на по 19 с 2-1, ама беше мъчнотия този мач, че ни се опъваха. :cry:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 15 авг 2016 18:55

Аз лично бях потресен от стартовия ни състав. Но не прекалявайте с драмата, този мач го изтървахме поради две основни причини - липсата на голям брой ключови футболисти, но най-вече - добрата игра на Ливърпуул през второто полувреме.
YA GUNNERS YA

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 авг 2016 19:46

На мен ми се струва, че тази година около Коледа Арсенал ще е около 10-тото място

Върни се в “Арсенал”