Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.н. )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.
С Джака излязоха и някакви други снимки с екипа на отбора, ама не ги знам колко са автентични. В официалния сайт още нищо няма, ама дано да е истина.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
Да, точно за тези говорех. Не знам, не съм разбирач на тема фотошоп и тем подобни. Силно се надявам всичко да е реално.
- dreben23
- Контакти:
Тази беше в един руски сайт. Ама английските не съм ги преглеждал днес, след малко като ми свърши гледането. [offtopic]Манчо точен го заковахме пък да грам не разбира баце Таско
, глей след малко и Милан натам тръгнал. Юве ги гледам малко марди тоя мач. Може и топй да влезе.
И все на мен казват, че не разбирам от футболче, нищо че реално те не разбират от уреден мач.
Никой няма да ви повярва, защото аз ловя най-много точен във всекакви празненства и хората гледат и се удивляват от мой талант.
Абе как се ловят толкова много точни кат не разбира един човек от футбол, може ли да ми обясни някой тази магия на футболче? Или всичките знаци в Югоизточна В група с три точни вътре.
Прощавам им на момчетата. Ако искат и фишчетата мога да им покажа. Единия е за точни и Манчо влезе, чакаме другия, но няма да им го дам тук, да. Щот са много отворени всички.
Аз разбирам много, момци и съм на вашите услуги да впечатля с много точни и през новия сезон. И си имам и всякакво отношение изградено през годините, не само негативно.Точно па с баце Таско нема как да спорите. Един друг момък и за английски ез. спори, ама има каша да яде да стигне мое твърде високо ниво и тама. Дроби каша и така става всичко. Знания и умения не идват много лесно.
[/offtopic]

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- dreben23
- Контакти:
Единствената истинска новина и снимка и автентичен трансфер е този- малкият Тео Пирес се присъедини към школата на артилеристите. Честито да му е, дано да върви по стъпките на баща си! На 8 годинки е.

Другото са измислици като гледам. Но лично аз бих желал интересът поне към Муса Сисоко да е реален. Превъзходен футболист, много го харесвам от много отдавна.
[offtopic]Милан се оказали малко по-некадърни от очакваното, но имаше резон като гледах играта. Дори за малко да стигнат до дузпи. Аз знам де, но реших да рискувам. Ей там да потеглят за контролите в Азия и те. Направи ми друго впечатление на мен- как уредиха всички отбори шампиони, играли финали днес, ами да направят дубъли с титла и купа. Откровено ги наредиха и трите мача според мен. И как пък все ще отиде топката при Мората и все във финалите.
Да видим и утре на Барса-Севиля какво ще е положението и дали ще нацелим и него. Че ако е писано да ги сгърмулим баш накрая, ще се случи, ако не е - ей там еврофинали имаме за по-нататък.
[/offtopic]

Другото са измислици като гледам. Но лично аз бих желал интересът поне към Муса Сисоко да е реален. Превъзходен футболист, много го харесвам от много отдавна.
[offtopic]Милан се оказали малко по-некадърни от очакваното, но имаше резон като гледах играта. Дори за малко да стигнат до дузпи. Аз знам де, но реших да рискувам. Ей там да потеглят за контролите в Азия и те. Направи ми друго впечатление на мен- как уредиха всички отбори шампиони, играли финали днес, ами да направят дубъли с титла и купа. Откровено ги наредиха и трите мача според мен. И как пък все ще отиде топката при Мората и все във финалите.

***САМО ЦСКА!***
- streetbard
- Контакти:
Ако някой познава лично Дребния даа каже дали се бъзика като ги пише такива. Според мен се ебава. Не може да вярва на това, което пише. Венгер, имам чувството, че ще изненада като за последно и ще подпише с Ибрахимович. Вече колко полза ще има отборът от това...
Лестър искали да добавим и Уолкот към сделката с Марез. Чудесно, но Уолкот няма как да се съгласи. Венгер сбърка, че му предложи нов договор миналата година, още тогава трябваше да му намаже ските.
YA GUNNERS YA
- Udoji90
- Контакти:
Арсенал - Лято 2016 (трансфери, новини, спекулации и т.н.)
Тази първата снимка, на която Джака е на терена, ми изглежда истинска, ама втората, на която е с топката, ми е нещо съмнителна - като излязъл от някоя версия на FIFA ми мяза.
(Имаше още една, на която позира, държейки тениската, а е облечен с тренировъчно горнище на анцуг - и тя изглежда читава сякаш.) Как да е, както четох чуждо мнение на едно друго място, вероятно няма толкова добър фотошоп специалист, че да насложи така добре и лицето, и тялото, и екипа, че и татуировката му. Може би се изчаква екипът за новия сезон, за да го представят официално с него. Ако приемем, че този трансфер е факт, то в халфовата линия повече попълнения според мен не са нужни. Иначе медиите могат да си пишат за Канте, Марез, Мхитарян, Вайналдум, Сисоко (тези ги срещнах в последните дни) - силни играчи, ама си имаме достатъчно вътрешни халфове, а и крила. Да вземем нов човек на тези позиции ще изисква да освободим сегашен такъв - Марез за Уолкът все пак бих го приел, че Тио напоследък само се разхожда и не показва никакво желание.
Много е нужен нов нападател, Жиру да му е втори вариант и може би Акпом да си върнем за трети. Уелбек скоро няма да бъде в игра, а Уолкът да ме извинява, ама не е за тази позиция. Най-доброто възможно попълнение за мен е Лукаку, но доста ще трябва да се изръсим и за него. Като се върне Уелбек, най-добре да го ползваме по фланговете (той там е по-силен според мен), а Уолкът да го разкараме някъде, ако не го направим още сега де. В защита нещата са още по-тежки. Гибс, Дебюши и Дженкинсън изобщо не ги знам в момента как са, защото на първите двама просто Монреал и Бейерин не им оставиха шанс, а третия не съм го гледал в УХ. В центъра имаме Чеймбърс, който се представи по-добре като десен бек и опорен халф, вече застаряващия Мертезакер, непостоянния Косчиелни и почти тотално бездарния Габриел. В тази зона определено ще трябва сериозна подмяна - то от всички защитници реално само Бейерин би следвало да е абсолютно непоклатим за мястото си в отбора. На вратата сме си ОК - ако Оспина не е навит да е резерва и напусне, Мартинес или Войчех с удоволствие ще заемат позицията му.

Много е нужен нов нападател, Жиру да му е втори вариант и може би Акпом да си върнем за трети. Уелбек скоро няма да бъде в игра, а Уолкът да ме извинява, ама не е за тази позиция. Най-доброто възможно попълнение за мен е Лукаку, но доста ще трябва да се изръсим и за него. Като се върне Уелбек, най-добре да го ползваме по фланговете (той там е по-силен според мен), а Уолкът да го разкараме някъде, ако не го направим още сега де. В защита нещата са още по-тежки. Гибс, Дебюши и Дженкинсън изобщо не ги знам в момента как са, защото на първите двама просто Монреал и Бейерин не им оставиха шанс, а третия не съм го гледал в УХ. В центъра имаме Чеймбърс, който се представи по-добре като десен бек и опорен халф, вече застаряващия Мертезакер, непостоянния Косчиелни и почти тотално бездарния Габриел. В тази зона определено ще трябва сериозна подмяна - то от всички защитници реално само Бейерин би следвало да е абсолютно непоклатим за мястото си в отбора. На вратата сме си ОК - ако Оспина не е навит да е резерва и напусне, Мартинес или Войчех с удоволствие ще заемат позицията му.
- Xtr3m3_MaCHiNe
- Контакти:
Как си личи кои хора са зрели и търсят дискусия, и кои са псевдо-спецове, и търсят само да хранят и да се самоизпъкват.
Имам предвид Удоджи и дребния. Удоджи- умерен и възпитан. И го казвам без да го познавам. Дребния - дребна душица си ти, момче! Нито съм левскар, нито говорех за фланелките, които имам за да дразня, или да се изпъквам. Манталитета не на всички ни е дребнавичък като твоя. На теб вече дума ми е трудно да ти повярвам. Или си луд, или заблуден наивник, или си сложил яко червените очила. Щом за теб Комични е един от най-добрите защитници в света, или не си гледал други първенства, или си на 15годинки и имаш повече живот във форумите, отколкото извън тях. То бива пристрастие, бива ама... Били сме имали най-добрия отбор!! Алоо.. мача с Барса гледа ли? Изобщо не е случайно, че ни бият където ни хванат, и често и с наши бивши играчи. И преди да ме нападнеш за Барса - да ти кажа само, че НИКОГа не съм бил за Барса. От дете си подкрепям Валенсия.
А фланелки на теб верно за какво са ти? Нали трябва да се открояваш ако някой ден се объркаш да отидеш на Емиратс. Сложи една бяла фланелка, напиши отзад "I'm ThE SHiT!'' - и си готов. Аз съжалявам за една фланелка, която съм купил. И тя е на Ван Пуси. А като казах шит се сетих да ти кажа, че е направо безумно да кажеш, че английския ти е на "твърде високо ниво". Дори само така формулирано изречението на български ме кара да се смея. А представям си английския ти каква "сила" е. Замисли, че може да говориш с хора изкарали Тоефл, но не спрели до там, а и живяли и в чужбина, но пък за какво ти е. Нали трЕбе да си най-най.. Аз колко пъти давах прогнози по форумите, но ПРЕДИ мача! И да го има черно на бяло, а не като теб - "познах ги всичките, и много ме хвалят, ама няма да ви ги покажа!"
Детинска работа е това за мен. Затова и няма да ти отговарям повече. Айде, със здраве.

А фланелки на теб верно за какво са ти? Нали трябва да се открояваш ако някой ден се объркаш да отидеш на Емиратс. Сложи една бяла фланелка, напиши отзад "I'm ThE SHiT!'' - и си готов. Аз съжалявам за една фланелка, която съм купил. И тя е на Ван Пуси. А като казах шит се сетих да ти кажа, че е направо безумно да кажеш, че английския ти е на "твърде високо ниво". Дори само така формулирано изречението на български ме кара да се смея. А представям си английския ти каква "сила" е. Замисли, че може да говориш с хора изкарали Тоефл, но не спрели до там, а и живяли и в чужбина, но пък за какво ти е. Нали трЕбе да си най-най.. Аз колко пъти давах прогнози по форумите, но ПРЕДИ мача! И да го има черно на бяло, а не като теб - "познах ги всичките, и много ме хвалят, ама няма да ви ги покажа!"
Детинска работа е това за мен. Затова и няма да ти отговарям повече. Айде, със здраве.
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!
This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.
This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.
- dreben23
- Контакти:
Понеже знам, че всички знаете английски къде-къде по-добре от мен, ето ви една статийка, в която един фен се отказва да има вземане-даване с Арсенал и по-скоро от корпоративния управленчески футболен модел в съвременното футболче. Тъжно е, но това е истината и той я е написал идеално. А изводите всеки да си изведе за себе си, вратата към извънфутболния свят винаги е отворена за всички ни. Нека я прочетат и други фенове на други отбори и ако искат могат да се насочат към фенклубовете на шампиона Лестър, но по-нататъка и той ще е част от същия модел, в който основното -мъни лоундри.
Ако ви трябва речниче за непознатите думички, ползвайте този eurodict.com, кеймбриджски не е за вас засега, или пишете на баце Таско да помага. Статията е в две части и е прекрасна. Но и тя не може да ме откаже от футболчето, ще се откажа, когато аз реша и ми писне и на мен от корпорациите.
Стилът не висок, а и умни, и образовани хора трябва да я схванат. Останалите ще продължават да се тюхкат защо не бие Арсенал еди кога си или що Юве или Манчо не биха в редовното време вчера и си ги хванах дяволите на точен във фишо. Помоему тук има и пишман журналисти, нека я преведат за фенове на голбг, интересна е и ще отблъсне някои от най-верните привърженици на най-великата игра, но аз ще й остана верен поне засега и на нея, че и на всичките си любими отбори, на които не съм купувал фланелките и не ми и трябват особено, щото са по-скъпи и от моя любов.
Да си ги държат тъпите фланелки всичките, вие ще ги купите и те ще забогатеят пак.
Инджой ди артикъл, ледс, ю'в гат ту лърн мор ъбаут футбол бефор камин' то ми енд лууз лайк енибади елс ънтил нау! Енд ю маст ноу прити уел дед ай'м гона уин, ай олуис уин ез ю'р ейбъл ту сий хиър бикоуз ю уил невър ноу ъбаут дъ метър мор ден ми. Дей олуиз лууз фром ми енд фийл соу сед, соу ай пробабли ноу мор ден дем. Ит'с олуиз изи фор самбади ту уин ъгейнст ю. Клиър инаф ту ю, гайз? Нау, джаст рийд дъ факин' артикъл ет дъ линк билоу енд дад из дъ вери труф ъбаут футбол науадейз! Енд ю ноу нафин' екчуали енд чрай ту кънвинс пийпъл лайк ми ин уан финг ор анадър, бът ай'м телинг ю ю ноу нафинг дад'с уай ю ар гона лууз ъгейнст дъ стронгест опонентс лайк ми! Ар ю рейди ту лууз?
http://www.thefootballnetwork.net/main/ ... 192578.htm
Ай хев олуиз тейкън уан ор ту плейърз фром ди топ илевън фром ийч раунд, кен ю ду дад? Ай бет ю кант, бът ю трай ту аргю уит ми ъбаут футбол!

Ако ви трябва речниче за непознатите думички, ползвайте този eurodict.com, кеймбриджски не е за вас засега, или пишете на баце Таско да помага. Статията е в две части и е прекрасна. Но и тя не може да ме откаже от футболчето, ще се откажа, когато аз реша и ми писне и на мен от корпорациите.

Стилът не висок, а и умни, и образовани хора трябва да я схванат. Останалите ще продължават да се тюхкат защо не бие Арсенал еди кога си или що Юве или Манчо не биха в редовното време вчера и си ги хванах дяволите на точен във фишо. Помоему тук има и пишман журналисти, нека я преведат за фенове на голбг, интересна е и ще отблъсне някои от най-верните привърженици на най-великата игра, но аз ще й остана верен поне засега и на нея, че и на всичките си любими отбори, на които не съм купувал фланелките и не ми и трябват особено, щото са по-скъпи и от моя любов.

Инджой ди артикъл, ледс, ю'в гат ту лърн мор ъбаут футбол бефор камин' то ми енд лууз лайк енибади елс ънтил нау! Енд ю маст ноу прити уел дед ай'м гона уин, ай олуис уин ез ю'р ейбъл ту сий хиър бикоуз ю уил невър ноу ъбаут дъ метър мор ден ми. Дей олуиз лууз фром ми енд фийл соу сед, соу ай пробабли ноу мор ден дем. Ит'с олуиз изи фор самбади ту уин ъгейнст ю. Клиър инаф ту ю, гайз? Нау, джаст рийд дъ факин' артикъл ет дъ линк билоу енд дад из дъ вери труф ъбаут футбол науадейз! Енд ю ноу нафин' екчуали енд чрай ту кънвинс пийпъл лайк ми ин уан финг ор анадър, бът ай'м телинг ю ю ноу нафинг дад'с уай ю ар гона лууз ъгейнст дъ стронгест опонентс лайк ми! Ар ю рейди ту лууз?

http://www.thefootballnetwork.net/main/ ... 192578.htm
Ай хев олуиз тейкън уан ор ту плейърз фром ди топ илевън фром ийч раунд, кен ю ду дад? Ай бет ю кант, бът ю трай ту аргю уит ми ъбаут футбол!

***САМО ЦСКА!***