Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.н. )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

saract
Контакти:

Re: Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.

Мнениеот saract » 19 май 2016 13:15

Обемиянг от Дортмунд за 60 - 70 милиона евро.Таве е моят фаворит.С трици маймуни не се ловят.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2016 13:16

saract написа:Обемиянг от Дортмунд за 60 - 70 милиона евро.Таве е моят фаворит.С трици маймуни не се ловят.

Баш такива маймуни като тоя аз лично не искам :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 19 май 2016 14:24

Е няма кой друг.Лаказет - не съм очарован.Скъп и буксуваща кариера.

Потребителски аватар
lale00
Контакти:

Мнениеот lale00 » 19 май 2016 14:31

Аз пък искам да играем с двама нападатели и без плеймейкър. Сега е момента да вземе добри пари на Йозил, да вземем централен защитник, 1-2 крайни полузащитници(не крила, който играят само като нападатели) и да видим примерно Жиру с Санчез (или Уолкът) като двойка нападатели.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 19 май 2016 14:39

lale00 написа:Аз пък искам да играем с двама нападатели и без плеймейкър. Сега е момента да вземе добри пари на Йозил, да вземем централен защитник, 1-2 крайни полузащитници(не крила, който играят само като нападатели) и да видим примерно Жиру с Санчез (или Уолкът) като двойка нападатели.

Приятел какви пари за Йозил?Дадохме 50 милиона евро за него.Той в момента струва сигурно 30 - 35 милиона максимум.За тия пари по добре да си го държим.Наистина хубави пари за него май могат да дойдат само от Китай.Но му е рано за там.

Потребителски аватар
lale00
Контакти:

Мнениеот lale00 » 19 май 2016 15:08

saract написа:
lale00 написа:Аз пък искам да играем с двама нападатели и без плеймейкър. Сега е момента да вземе добри пари на Йозил, да вземем централен защитник, 1-2 крайни полузащитници(не крила, който играят само като нападатели) и да видим примерно Жиру с Санчез (или Уолкът) като двойка нападатели.

Приятел какви пари за Йозил?Дадохме 50 милиона евро за него.Той в момента струва сигурно 30 - 35 милиона максимум.За тия пари по добре да си го държим.Наистина хубави пари за него май могат да дойдат само от Китай.Но му е рано за там.

Преди 10-15 години точно при Венгер играехме с двама нападатели - Райт с Бергкамп, Анри с Бергканп, Анри с Кану, Анри с Адебайор. И след това започнахме да играем с плеймейкър и, въпреки че сега при нас е един от най-добрите, се вижда, че отбора не е това, което искаме всикчи, включително и Венгер. След 1-2 години и половина на 30млн. няма да му вземем.

Това е лично мое мнение, но с двама нападатели и без плеймейкър бихме изглеждали по-добре. Време да пробваме нещо различно, дано не мисля само аз така.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 19 май 2016 15:26

Е все пак йозил направи 20 асистенции този сезон.Не трябва да го пипаме че без него съвсем ще ни избледнее играта.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2016 16:18

Не знам. Но почти във всеки отбор мързелът му надделява пред таланта който има. Но да, раздяла с него е доста немислима. Иначе с двама нападатели бихме могли да заиграем, но само ако на скамейката си имаме и още двама. Дори да не са топ класа, ама ще имаме алтернатива при контузии и мързел. А сега нямаме никакви алтернативи в предни позиции и искаме бързи успехи. Е как да стане? Другите отбори са по-големи с това, че във всеки един момент и проблем могат да реагират адекватно с навременни заместници. Ей момци, дори Ливърпул си има алтернативи в атака, ние нямаме само и щом е така, значи второто ни място е било добър успех реално. Ами нямаме нападатели, ама като ги преотсъпваме на тоя оня, а тук вече е вината на Венгер определено. Но то никак не върви- спрем ли да преотстъпваме и печалбите сигурно ще намалеят. Ама те пък за какво са ни нас тези печалби един Господ знае. Даваме стотици милиони за деца за школата, първия отбор кучета го яли. И после ще ги продадем на Реал или Барса и феновете им ще си ги присвоят след това. Ами такава ни е политиката от много години, не е от днес, че да сме изненадани.Абе нека да видим как ще изглеждаме след като вече спрем да изплащаме стадиончето, че това си е бая бреме. Би трябвало да се подобряват нещата отсега.

[offtopic]Те другите като имат, едни успехи и те цъфнаха и вързаха! Виждате ли, че като се погледне по-трезво и реално Арсенал се справя доста добре като цяло. Ама те затова и ни нападат лошите толкова по форуми! Може ли един въпросчек: Реал М защо при тази скъпа селекцийка и чудесии няма да вземе нищо повече от много на брой калъфки? :mrgreen: :lol: :mrgreen: Ние с техните взъможности щяхме да имаме втори отбор с названието непобедимите, а те само се хвалят и перчат, че вземат калъфки като нас- е, повече на брой, ама са си калъфки тая година само! Г-н Смит= жокерче, отговорете на въпроса, нали сте фен на Реал М и обичате да се будалкате! :mrgreen: :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
lale00
Контакти:

Мнениеот lale00 » 19 май 2016 18:57

saract написа:Е все пак йозил направи 20 асистенции този сезон.Не трябва да го пипаме че без него съвсем ще ни избледнее играта.

Йозил има 20 асистенции, което е впечатляващо, но няма 20 спечелени единоборства за три години, няма 20 пресечени паса за три години, той с глава не играе. При тези факти едва ли е футболист, който не е за изпускане.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 20 май 2016 09:13

А Бергкамп колко гола има с глава?Йозил вероятно е най добрия подавач в света.На него не му е работа да печели единоборства.Нито да бележи голове.Аз също очаквах повече от него в Арсенал но за мене той има много висока класа.

Върни се в “Арсенал”