Дъвчите си все едно и също и не оценявате успехите, а нашият сезон е успешен, защото сме втори. А вие дето се много смяхте сте трети, четвърти, пети, шести и седми. Спрете да се оправдавате с Арсенал, защото артилерия втори и без да купува футболисти. Съзнавате ли разликата? За мен лично това си е успех както и да го погледна! И да ви е смешничко, същите условия се отнасят и за вас, с тази разлика, че сте си похарчили за пореден път парите на вятъра. Дайте да си говорим истината- това е успех и той е дело на омразния ви Арсен Венгер! Не мой!

Вашето пък надолу са все неуспехи, момци, смехът го турете другаде. Тука можем само да ви хрантуткаме. Пожелавам и най-лошите, когато им е най-лош сезона да завършват втори!
Принципно абсолютно всички се заблудиха, че Тотнъм ще е шампион, Тотнъм ще е втори. Ако имаше още един кръг, нямаше да са и в ШЛ. Това е истината, и да ви болне, и да ви не болне- Арсенал е вторият най-добър отбор в Англия и си е на второто място. Останалите за къв уй се смеете- вие на нас, а трябва ние на вас. Казвате, че щяла да има по-сериозна конкуренция догодина до амина, ние ще кажем "А дано", защото в тази Лестър и Арсенал нямаха!
Приятни харчелъци...

Забравих най-важното - Арсенал = Реал Мадрид

И мерси, че си признавате истина, че ваши отбори били много зле. Е аз ви го казвах непрекъснато, ама игнорирате мои мнения хубави, а преписвахте като откачени прогнозки да не изстине хлябче в игрички и местенце в ШЛ. Дават ми еднакви прогнози по 2:1 и 1:1 и си мислят, че ще го научат футболчето. Е така не става, оставаш недоразвит в областта. Основите съм ви ги положил кое как трябва да бъде, останалото си зависи от вас. Ама да ми се обяснява всеки, че слага десет пъти от девет мача по 2:1, щото у бетче така ги бил играл, не минава номерче. Трябваше да давам им подаяния титла, защото покварени игри не ща да печеля и да имам петно в репутация.