Арсенал - Лестър Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jamie_Vardy

Re: Арсенал - Лестър Сити

Мнениеот Jamie_Vardy » 12 фев 2016 11:30

Хетрик, че набучим!

Потребителски аватар
Xtr3m3_MaCHiNe
Контакти:

Мнениеот Xtr3m3_MaCHiNe » 12 фев 2016 12:31

Феновете на Лестър с право са оптимисти. Но Уевскарчетата, които се изказват да си коментират Челски, Евертън или Бирмингам. От 60те години се припознават с тези отбори, а сега са просто срещу Арсенал. Жалко малко.
Както и да е, аз изложих моите доводи. И пак не се намери един "толкова сигурен" да се хване на бас. Но нищо. 2 дни останаха. Аз съм мъж на място. И 0:5 да паднем пак ще дойда в тази тема. Пък да видим... Относно състава - не смятам, че Жиру ни е основния проблем. Липсата на Санти и Коклен, които държаха центъра + ония неадекватник инвалид Косчелни са проблема. Фламини отдавна издиша и не само не е за титуляр, ами не е и за този отбор. И Елнени, и Коклен са класи над него. Чеймбърс пък е младо момче и бих го сложил до Габриел, вместо Комика. А Венгер дълго се чудех защо упорства с Комични, почнах даже да си мисля дали не е забил дъщеря му или нещо подобно. :lol:
И все пак - 2:1 Арсенал.
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!

This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun

IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 12 фев 2016 12:56

Xtr3m3_MaCHiNe написа:Феновете на Лестър с право са оптимисти. Но Уевскарчетата, които се изказват да си коментират Челски, Евертън или Бирмингам. От 60те години се припознават с тези отбори, а сега са просто срещу Арсенал. Жалко малко.
Както и да е, аз изложих моите доводи. И пак не се намери един "толкова сигурен" да се хване на бас. Но нищо. 2 дни останаха. Аз съм мъж на място. И 0:5 да паднем пак ще дойда в тази тема. Пък да видим... Относно състава - не смятам, че Жиру ни е основния проблем. Липсата на Санти и Коклен, които държаха центъра + ония неадекватник инвалид Косчелни са проблема. Фламини отдавна издиша и не само не е за титуляр, ами не е и за този отбор. И Елнени, и Коклен са класи над него. Чеймбърс пък е младо момче и бих го сложил до Габриел, вместо Комика. А Венгер дълго се чудех защо упорства с Комични, почнах даже да си мисля дали не е забил дъщеря му или нещо подобно. :lol:
И все пак - 2:1 Арсенал.

Къде намеси Левски , Евертън и Бирмингам не знам, иначе знаем вие всички сте мъже на място, на четвъртото място :Д. Но като цяло просто приемете , че с Венгер повече титла дори и купа няма да видите особено от следващия сезон като Моу и Гуардиола се развихрят или като нашите почнат да играят а не да се лигавят, иначе да този мач може да биете или да паднете с 5 на нула, но и в двата случая няма да сте шампиони.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 фев 2016 13:20

"Комични" всъщност е най-постоянния централен бранител в Англия този сезон а освен това всеки мач му се налага да покрива бездните в центъра оставени от великолепното ни дуо ФламЗи, че дори и изнася топката...

Коментара от горе за завръщането на Моу и изправянето на Челси ме разсмя искрено. За Гуардиола не ми се коментира още, но мисля, че ще бере ядове от силната преса в Англия.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 12 фев 2016 13:32

Всеки мач от тук до края за Лестър е на живот и смърт. Според мен ще вземат 3те точки.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 фев 2016 14:04

1:0 за нас, г/нг Някъв нервен и изпълнен с много брак и от двете страни при пасовете двубой ми се върти из главоса, а Монреал играч на мача ще да бъде си. :mrgreen: :)

Айде, да ги насметем дано първите лоши! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 12 фев 2016 16:00

crap написа:"Комични" всъщност е най-постоянния централен бранител в Англия този сезон а освен това всеки мач му се налага да покрива бездните в центъра оставени от великолепното ни дуо ФламЗи, че дори и изнася топката...

Коментара от горе за завръщането на Моу и изправянето на Челси ме разсмя искрено. За Гуардиола не ми се коментира още, но мисля, че ще бере ядове от силната преса в Англия.

Хубаво е да смее човек, аз редовно се смея като някой спомене титла и Арсенал в едно изречение, но реалността е друга приятелю и ти добре го знаеш това, и Лестър мисля ще сложат последния пирон в ковчега на вашите илюзии за титла, процедура която стана нещо като традиция за това време на годината при вас :Д

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 14 фев 2016 13:14

Скай спортс са педали - защо изместиха мача?! Вместо да сме навън по градинките да жулим бири на хубаво време, сега ще трябва да го правим по къщята, щото иначе изтърваме мача. Скай спортс - педали форевър.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 фев 2016 13:31

Няма ли кой да оправи визията на форума, измочихме се бре, не ми харесва таков грозен ви, ще го напусна. И без това ми е тръгнало тая седмица на бойкоти, хич нема да ми мигне окото- футболен мач напуснах, та форум ли нема! До довечера да сте го оправили някакси, ако не, закачете някаква друга версия барем, ще останат шамандурите само по вотре да се мочат, много пречи на погледа тва белото, всичко живо ми се оплаква, айде вземете си го оправете, пари ви дават за тая работа, я не съм чак толкова прост! Да ви фукна на админите и модераторите аз, само подиграват се, а не умеят нищо! :)

Съставите Arsenal: Cech; Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Ramsey; Oxlade-Chamberlain, Mesut Özil, Alexis; Giroud;

Leicester City Schmeichel, Simpson, Morgan, Huth, Fuchs; Kante, Drinkwater, Albrighton, Mahrez, Okazaki, Vardy.

Прогнозата: 3:2
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Арсенал”